Gevaarlijkheidsmeter:  
  (71/100)

Green AV. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Jake Doevan - - | Het type: Valse antispyware
12

Green AV is een rogue beveiligingstoepassing die melding maakt van valse of overdreven beveilingingsproblemen op je pc om je te laten denken dat je pc ernstig geïnfecteerd is. Dit rogue programma vraagt je dan om de geregistreerde versie van Green AV aan te kopen om de dreigingen, die niet echt bestaan, te verwijderen. Deze misleidende toepassing is gewoon een andere variant van de Green Antivirus 2009 malware. Koop het niet! Verwijder Green AV zo snel mogelijk van je systeem.

Green AV wordt meestal verspreid door Trojanen, nep online anti-malware scanners en andere misleidende websites. Het rogue programma wordt gepromoot op igreen-av-pro.com en green-av.com. Blijf alsjeblieft weg van deze sites. Het gebruikt Microsoft Windows XP grafische interface elementen, logo’s en iconen om het er meer betrouwbaar en legitiem te laten uitzien. Zodra het geïnstalleerd is zal dit rogue programma nep beveiligingswaarschuwingen tonen die zeggen dat je pc aangevallen wordt of ernstig geïnfecteerd is. Deze nep meldingen zien er net zo uit als die van het Widows Beveilinging Centrum. Deze parasiet kan zich ook voordoen als het Windows Beveiliging Centrum en melden dat de anti-virus bescherming uitgeschakeld is. Je zal de volgende nep melding te zien krijgen:

“Your PC is not protected
Security center reports that ‘Green AV’ is inactive. Antivirus software helps to protect your computer against viruses and other security threats. Click here for the suggested actions. You system might be at risk now.”

Als GreenAV actief is zal het je systeem scannen en een verscheidenheid aan infecties tonen die je niet kan verwijderen zonder het programma te kopen. De scan resultaten zijn nep; koop Green Antivirus niet want het kan je niet helpen. In plaats hiervan zou je deze infectie zo snel mogelijk van je pc moeten verwijderen want het zal naar alle waarschijnlijkheid meer malware op je pc downloaden. Wat meer is het zal je anti-virus programma’s blokeren en je browsers gijzelen. Dit heeft tot gevolg dat je omgeleid zal worden naar onveilige en misleidende sites die vol staan met advertenties of die rogue beveiligingsprogramma’s promoten.

Als je merkt dat je pc geïnfecteerd is met deze parasiet, gebruik dan de verwijderingshandleiding om GreenAV gratis manueel te verwijderen.

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Green AV te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is aangeraden om Green AV te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Let op: Handmatige assistentie nodig betekent dat één van of al onze toepassingen niet instaat was/waren om de parasiet te verwijderen zonder enige vorm van manuele interventie, lees alsjeblieft de manuele verwijdering instructies hieronder

Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.

Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Druk de genoemde op Reimage

Green AV handmatige verwijdering:

Kill processen:
gav.exe
uninstall.exe
mwrdll.exe
rwg.exe
wsav.exe
wtds05.exe

Verwijder registerwaarden:
HKEY_CURRENT_USER\Software\GAV
HKEY_CLASSES_ROOT\AppID\WStech.DLL
HKEY_CLASSES_ROOT\WStech.WStechB
HKEY_CLASSES_ROOT\WStech.WStechB.1
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\GAV


Afmelden DLL's:
wstech.dll

Bestanden verwijderen:
gav.exe
uninstall.exe
mgrdll.exe
mwrdll.exe
rwg.exe
viruses.dat
wsav.exe
wstech.dll
wtds05.exe

Verwijder directories:
C:\Program Files\Documents and Settings\All Users\Application Data\GAV
C:\Program Files\GAV

Over de auteur

Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-green-av.html

Verwijdering gidsen in andere talen