Gevaarlijkheidsmeter:  
  (100/100)

Verwijder GOZ virus

| Het type: Trojaans Paard

Het GOZ virus (ook bekend als het “GameOver Zeus”, “P2PZeus” en “GameOver Trojan” ) is een gevaarlijk trojans paard, die de mogelijkheid heeft om bankgegevens, wachtwoorden en andere referenties te bemachtigen. Het kan ook betrokken zijn bij de verspreiding van “Cryptolocker” die het mogelijk maakt om specifieke bestanden te coderen en vervolgens een losprijs vraagt voor de decryptie. Helaas, als het GOZ virus een systeem infecteert met Cryptolocker, dan kan het anti-malware enkel helpen met het verwijderen van dit virus. De gecodeerde bestanden kunnen ontcijferd worden enkel door een betaling van een “boete”, die varieert van $100 tot $300… Er is hoop dat het virus geen invloed meer heeft op uw systeem -volgens het laatste nieuws, heeft de FBI het GOZ virus kunnen neerhalen. Alhoewel, wordt er nog steeds aangenomen dat er nog miljoenen PC gebruikers geïnfecteerd zijn met het Trojaanse paard. Voor het controleren van het systeem raden we het gebruik van een gerenommeerde beveiligingssoftware aan.

Hoe kan het GOZ virus mijn computer infecteren?

Het GOZ virus is vooral verspreid in de Verenigde Staten, Canada en in Rusland. Het wordt meestal gedaan met behulp van spam campagnes die kwaadaardige bijlagen en berichten plaatsen, die informeren over “belangrijke” situaties. Eenmaal het slachtoffer misleid is in het bedrog en op de bijlagen klikt, zal hij/zij vervolgens een slecht .exe bestand downloaden dat eigenlijk het GOZ virus is. Het meest interessante feit over dit Trojaans paard is dat er een Peer-to-Peer mogelijk is, deze wordt gebruikt bij het downloaden van een configuratie bestand. Pas alstublieft op met bestanden die worden voorgesteld als belangrijken berichten van FDIC, IRS, MySpace, Facebook of Microsoft. Als u denkt dat uw PC is aangetast, verspil geen tijd en volg de handleiding die hieronder is weergegeven:

Hoe verwijder ik het GOZ virus?

Als u probeert het GOZ uit u systeem probeert te verwijderen, zou je moeten denken aan gerenommeerde beveiligingssoftware. We bevelen u aan in het gebruik van Reimage of SpyHunter 5Combo Cleaner. Zorg ervoor dat u de bijgewerkte versies gebruikt om zo alle bestanden op te sporen die behoren tot dit gevaarlijke virus. Als GOZ u PC al geïnfecteerd heeft met Cryptolocker, probeer dan volgende stappen te volgen:

  1. Herstart je geïnfecteerde PC naar de ‘beveiligde mode met het opdrachtenpromt’ om het virus uit te schakelen (dit zou moeten werken met elke versie van deze bedreiging)

  2. Run Regedit

  3. Zoek voor WinLogon Entries en schrijf alle bestanden neer die niet explorer.exe of leeg zijn. Vervang deze door explorer.exe

  4. Doorzoek het register voor de bestanden die u neerschreef en verwijder hun registratie sleutels die verwijzen naar de bestanden

  5. Herstart en loop een volledige systeem scan uit met een bijgewerkte versie van Reimage.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-goz-virus.html

Verwijdering gidsen in andere talen