Gevaarlijkheidsmeter:  
  (97/100)

Haal FBI Moneypak weg

door Lucia Danes - - | Het type: Virus

FBI MoneyPak is een oplicht applicatie, die gebruikelijk gebruikers fraudeert om hun te laten denken dat hun computer geblokkeerd is. Het laat een alert zien, die zegt, dat de computer geblokkeerd is voor het delen van materiaal dat niet van jouw is, zoals muziek, software of video’s. Bovendien, beweert het dat je computer een virus heeft met malware.

FBI MoneyPak zal je computer volledig vergrendelen, en je zult niet meer in staat zijn enige taak op je computer te ondernemen. Het zal een beeld laten zien waarop je 100 dollar moet betalen als je je computer wilt ontgrendelen. Bovendien, zegt het dat je computer in 1 tot 48 uur zal worden ontgrendeld, dit verschijnt direct als je het geld hebt overgemaakt. Dit alles is een makkelijke manier om geld te verdienen voor hackers.

Des al niet te min, moet je weten dat het gewoon een oplichting is. Deze parasiet maakt je bang door je te laten denken dat je geen andere kans hebt. De enige manier om het te stoppen is om FBI MoneyPak volledig van je computer te verwijderen. Je zult een andere computer nodig hebben om Combofix te downloaden dit moet je via een USB overplaatsen naar de computer met de parasiet. Zo kun je FBI MoneyPak verwijderen:

Download en stop Combofix op je USB door middel van een andere computer.Herstart de besmette computer en druk op F8 en kies de veilige modus als opdracht verwerker.Stop de USB met Combofix in de besmette computer en start het programma.Tot slot moet je je computer herstarten.

Ook al heb je al deze stappen uitgevoerd, moet je nog altijd je computer scannen met een respectabele anti-virus programma. Dit om all besmettingen en trojan downloaders, welke misschien FBI MoneyPak op je computer hebben gebracht, te verwijderen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
FBI Moneypak snapshot
FBI Moneypak snapshot

Over de auteur

Lucia Danes
Lucia Danes - Virus onderzoeker

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Lucia Danes
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-fbi-moneypak.html

Verwijdering gidsen in andere talen