Gevaarlijkheidsmeter:  
  (10/100)

Facebook Desktop. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Vervelende reclame

Facebook Desktop (je kunt dit ook vinden als FBDesktop) is een potentieel ongewenste toepassing die samen met andere freeware meekomt. Wat er ook op zijn offici¨¨e website mag staan, het heeft geen enkel uitstaans met Facebook. Zodra het op je pc staat zal het Mozilla Firefox, Google Chrome en Opera browsers aantasten door zijn eigen plugin achter te laten. We hebben niet kunnen vaststellen dat het in staat is om zijn plugin in Internet Explorer te installeren, maar dit wil daarom nog niet zeggen dat het dit niet kan. Eenmaal geïnstalleeerd op je systeem laat Facebook Desktop zijn gebruikers toe om te zien wat er gebeurt op je Facebook pagina zonder dat je je moet inloggen op de sociale website zelf. Dit programma zal echter ook zorgen voor verscheidene pop-ups en meldingen. Om even op te sommen, we zeggen niet dat Facebook Desktop of FBDesktop kwaadaardig is, maar het wordt duidelijk doorgegeven via oneerlijke verdeelmethodes en het brengt ongewenste systeem veranderingen tot stand. Als je Facebook Desktop wil verwijderen, lees dan deze post verder.

HOE KAN FACEBOOK DESKTOP OP MIJN PC KOMEN?

Meestal wordt Facebook Desktop van zijn officiële website, eigendom van Troy Technology Co Ltd, gedownload. Maar net zoals Search.fbdownloader.com of andere adwares kan het ook je pc binnensluipen samen met andere programma’s die gratis aangeboden worden op het internet. We moeten melden dat Facebook Desktop niets gemeenschappelijk heeft met Facebook messenger, je kunt het dus uitschakelen eens het binnen geraakt is. Als je een pc gebruiker bent die dit niet zonder hulp kan doen, volg dan onze gedetailleerde handleiding, hieronder weergegeven, om Facebook Desktop van je pc te verwijderen.

HOE FACEBOOK DESKTOP VERWIJDEREN?

Als je FBDesktop (ook gekent als Facebook Desktop) wil verwijderen, scan dan je pc met een bijgewerkte anti-spyware. We bevelen het gebruik van Reimage of Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner aan. Je kan het ook manueel verwijderen door deze stappen te volgen :

Verwijder ongewenste waarden uit de Toevoegen/Verwijderen Programma’s lijst. Om dit te doen ga je als volgt te werk :

  1. Klik op Start -> Controle Paneel -> Programma’s (of Toevoegen/Verwijderen Programma’s) -> Programma verwijderen

  2. Zoek naar Facebook Desktop of FBDesktop en klik op verwijderen

  3. Klik op OK om de wijzigingen te bewaren.

Herstel nu ook al je browsers aan de hand van volgende stappen :

Mozilla Firefox :

  1. Tik in de Mozilla Firefox adresbalk : about:addons en klik op enter

  2. Verander naar plugins en zoek naar Facebook Desktop of FBDesktop

  3. Klik op Uitschakelen

Google Chrome:

  1. Tik in de Google Chrome adresbalk : chrome://plugins en klik op enter

  2. Zoek Facebook Desktop en klik op uitschakelen

Opera :

  1. Tik in de Opera adresbalk : opera:plugins

Zoek de Facebook Desktop plugin en klik op uitschakelen

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-facebook-desktop.html

Verwijdering gidsen in andere talen