Wat is exefile.exe? Moet ik het verwijderen?

exefile.exe

exefile.exe is een uitvoeringsproces, dat op je pc kan verschijnen na het installeren van EVE Online, EVE, the Second Genesis en andere spelletjes. In de meeste gevallen kan het teruggevonden worden in een “C:\Program Files” submap.

GEVAAR!

Malware gebruiken de namen van legitieme bestanden om hun virussen te verbergen! Als exefile.exe zich in de C:\Windows map bevind, kan je er zeker van zijn dat het kwaadaardig is. Zulke uitvoeringsbestanden worden meestal gebruikt om specifieke parasieten onderdelen te lanceren of om een vernietigende activietiet op te starten.

Voordien hebben scammers het exefile.exe bestand gebruikt om kwaadaardige anti-spyware te lanceren, welke gekend is als Internet Security 2011. Dit proces werkte in stilte op de achtergrond en voerde kwaadaardige acties uit, zoals het virus bijwerken, benodigde bestanden downloaden of zelfs ongemerkt bestanden verwijderen. Niemand kan echter garanderen dat het niet gebruikt wordt om andere virussen te verspreiden die toebehoren aan kwaadaardige toepassingen.

Om de betrouwbaarheid van het exefile.exe bestan na te gaan, raden we ten zeerste het begruik van RegCure Pro aan.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage Cleaner Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Reimage Cleaner, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Reimage Cleaner is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Free scanner allows you to check your system for damaged and corrupted files. If you need to fix them, you may need to purchase the licensed version of Reimage Reimage Cleaner.
Bron: https://www.2-spyware.com/file-exefile-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk