Wat is exefile.exe? Moet ik het verwijderen?

exefile.exe

exefile.exe is een uitvoeringsproces, dat op je pc kan verschijnen na het installeren van EVE Online, EVE, the Second Genesis en andere spelletjes. In de meeste gevallen kan het teruggevonden worden in een “C:\Program Files” submap.

GEVAAR!

Malware gebruiken de namen van legitieme bestanden om hun virussen te verbergen! Als exefile.exe zich in de C:\Windows map bevind, kan je er zeker van zijn dat het kwaadaardig is. Zulke uitvoeringsbestanden worden meestal gebruikt om specifieke parasieten onderdelen te lanceren of om een vernietigende activietiet op te starten.

Voordien hebben scammers het exefile.exe bestand gebruikt om kwaadaardige anti-spyware te lanceren, welke gekend is als Internet Security 2011. Dit proces werkte in stilte op de achtergrond en voerde kwaadaardige acties uit, zoals het virus bijwerken, benodigde bestanden downloaden of zelfs ongemerkt bestanden verwijderen. Niemand kan echter garanderen dat het niet gebruikt wordt om andere virussen te verspreiden die toebehoren aan kwaadaardige toepassingen.

Om de betrouwbaarheid van het exefile.exe bestan na te gaan, raden we ten zeerste het begruik van RegCure Pro aan.

uitspraak - de status van het bestand:
diagnose benodigd
Advies: Als je computer traag lijkt, of je hebt te maken met ongewenste advertenties en omleidingen naar onbekende websites, raden we je ten zeerste aan om hem te scannen met een betrouwbare anti-spyware programma. Voer enkele GRATIS scans uit en kijk je naam na op onbekende toepassingen die mogelijk verantwoordelijk zijn voor deze problemen
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
Malwarebytes
Bron: https://www.2-spyware.com/file-exefile-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk