Gevaarlijkheidsmeter:  
  (97/100)

Europol virus. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Valse antispyware

Europol virus of EC3 virus is een gevaarlijke ransomware die probeert mensen te bestelen. Dit doet hij door je te laten geloven dat je verschillende wetten op het internet hebt overtreden en dat je nu een boete moet betalen aan Europol. Bijkomend zal je hele computerscherm blokkeert worden en zal het enkel zijn neppe waarschuwing laten zien in plaats van je normale bureaublad. Voordat je voor deze scam valt en je de boete betaalt moet je weten dat zulke organisaties nooit je computer blokkeren wanneer ze hun boete proberen te innen. Ze gebruiken veel effectievere manieren. Europol virus is een gigantische scam die zich maar blijft verspreiden of het internet in Europa. Om zijn slachtoffers te misleiden laat het je IP addres zien, je locatie, EC3 logo’s, webcam en andere details. AUB negeer het professionaliteit van het virus. Betaal deze boete nooit. Het grootste risico om dit virus te krijgen is wanneer je in een land van de Europese Unie woont.

Hoe kan ik geïnfecteerd raken met het Europol Virus?

Europol virus word verspreid via een Trojan Horse die in je pc komt zonder toestemming te vragen. Meestal kan het gedownload worden samen met freeware,shareware, neppe software updates. Als het op je pc komt zal het je pc blokeren en het de kwaadaardige bestanden downloaden die bij het Europol virus horen, dus wanneer je deze bedreiging van je pc wil verwijderen is de hoofdzaak het verwijderen van die gedownloade bestanden. Bijkomend zal het Europol virus je bureaublad vervangen met een neppe waarschuwing die dit zegt:

EUROPOL
Attention! Your PC has been locked! Attention!
Your computer has been trying to download and/or to install pirated software or multimedia files protected by international laws and has been blocked According to EU legislation you are required to pay 100 EUR administrative fees if this is the first time you have violated the copyright law. Downloading, installing and distributing Such materials is highly punishable and may leave a long lasting effect on your job and on your friends and relatives, if we don’t receive a payment within 48 hours your personal information will be Sent TO your local police authorities. Your hardware used for distribution of pirated software will be confiscated and you will be arrested, charged and convicted for up to 5 years in prison time and registered as a thief for the rest of your life.

Pas op dat er verschillende versies van dit virus zijn dat verschillende Europese landen besmet. Virusen gebruiken het EC3 of Europol symbool om er geloofswaardig uit te zien terwijl de werkelijke organisaties zulke methodes voor het verzamelen van hun boetes niet gebruiken. Aub let niet op deze ongemakken en probeer het Europol virus van je computer te verwijderen.

Hoe verwijder ik het Europol virus?

Eerst moet je deze blokkage verwijderen. Sommige mensen hebben vermeld dat wanneer je je klok van je pc verandert de blokkage verdwijnt. Een ander deel van de slachtoffers vinden het nutteloos. Als je 1 van die personen bent gebruik aub de volgende methodes.

Flash drive methode:

1. Men gebruikt hiervoor een andere computer waarmee je een reputabel anti-malware programma download zoals Reimage.

2. Update het programma en zet het op een USB or een CD.

3. Terwijl kan je best je geïnfecteerde pc in safe modus herstarten maar zet je USB stick er al in.

4. Herstart je pc met het Europols virus op voor een laatste keer en doe een volledige systeem scan.

*Gebruikers die een Windows systeem hebben kunnen nog wel op de andere gebruikers gaan. Als 1 van deze gebruikers administratie rechten heeft zou je instaat zijn om een anti-malware programma te laten werken.

* Probeer Flash te negeren die je ransomware helpt. Ga naar http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. nadat je dit gedaan hebt doe je een volledige scan met een anti-malware programma.

Manuele manier om het Europol virus te verwijderen (extra vaardigheden nodig)

1. Herstart je pc op safe mode.

2. Laat Regedit werken

3. Zoek voor WinLogon bestanden en verander ze naar explorer.exe

4. Herstart je pc met een volledige scan met je anti-malware programma dat is upgedate.

5. Herstart en voer een volledige systeemscan uit met updated Reimage om resterende bestanden te verwijderen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-europol-virus.html

Verwijdering gidsen in andere talen