Gevaarlijkheidsmeter:  
  (85/100)

Eu-security-dangerous-alert-01.in virus. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Jake Doevan - - | Het type: Kwaadaardige software

Wat is Eu-security-dangerous-alert-01.in?

Eu-security-dangerous-alert-01.in is een kwaadaardige website, die makkelijk je web browser (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, etc) kan blokkeren. Nadat het dit deed zal het een enorme waarschuwing tonen die je informeert dat je een boete moet betalen wegens het schenden van verschillende wetten. Je kan beschuldigd worden van het gebruik van auteursrechterlijk beschermd of pornografisch materiaal, het verdelen van malware en andere gelijkaardige verzonnen misdaden. Om het nog overtuigender te maken neemt het je webcam over en toont het je wat er in de kamer aan de gang is. Desalniettemin, hoe overtuigend het ook mag zijn, het heeft absoluut niets te maken met de vermelde overheidsinstanties. Het is gewoon een site die een kwaadaardig javascript bevat dat je belet om over te schakelen naar een andere site of om de site af te sluiten. Geloof dus nooit dat je geblokkeerd werd voor het schenden van de wet en dat je nu $300 boete moet betalen want dan kun je net zo goed je geld gewoon aan scammers geven. We moeten zeggen dat deze browser hijacker erg lijkt op ransomware zoals FBI virus, Interpol virus, Department of Justice virus, Police Central e-crime Unit virus en vele anderen. Deze dreigingen werden voor meer dan twee jaar verspreid, het is dus niet verwonderlijk dat ze na te zijn bijgewerkt opnieuw verschijnen. Als je browser recentelijk geblokkeerd werd, verlies dan geen tijd en stop dit proces (dit kan je doen via het taakbeheer). Scan hierna je pc met een betrouwbare anti-spyware en zorg ervoor dat hij vrij is van kwaadaardige bestanden die gerelateerd kunnen zijn aan het Eu-security-dangerous-alert-01.in virus. Hiervoor raden we je ten zeerste aan om gebruik te maken van Reimage.

Hoe kan Eu-security-dangerous-alert-01.in mijn browser gijzelen?

Je kan misleid worden tot het bezoeken van deze en andere kwaadaardige sites door nep meldingen die melding maken van ontbrekende updates en dergelijke. Je kan geïnformeerd worden dat je je flash player, flv player, één van je browsers, download manager of dergelijke programma’s moet bijwerken. Natuurlijk zijn al deze meldingen kwaadaardig en worden ze tijdens het surfen enkel getoond om je te misleiden tot het downloaden van kwaadaardige of potentieel ongewenste toepassingen, zoals onveilige browser plugins, add-ons, extensies en werkbalken. Natuurlijk kan je ook vrijwillig Eu-security-dangerous-alert-01.in bezoeken maar dit zou je nooit mogen doen. Als je browser reeds werd geblokkeerd en je ziet deze melding als je probeert om dit domein te verlaten, volg dan de onderstaande handleiding om je pc te herstellen:

Are you sure you want to leave this page?
Message from webpage:
YOUR BROWSER HAS BEEN BLOCKED UP FOR SAFETY REASONS.
ALL PC DATA WILL BE DETAINED.
ALL YOUR FILES ARE ENCRYPTED.

YOUR BROWSER HAS BEEN BLOCKED UP. Leave this page or Stay on this page.

Hoe het Eu-security-dangerous-alert-01.in virus verwijderen?

Als je probeert om je browser te deblokkeren en de kwaadaardige Eu-security-dangerous-alert-01.in malicious website te verlaten, is het eerste wat je moet doen de browser afsluiten. Volg hiervoor deze stappen:

  • Druk tegelijkertijd op Ctrl+Alt+Del.
  • Zoek hier naar het proces van je geblokkeerde browser (chrome.exe, iexplore.exe, safari.exe, firefox.exe, opera.exe).
  • Klik op proces beëindigen en bewaar deze wijzigingen .

Voer, nadat je dit gedaan hebt, een volledige systeemscan uit met Reimage, SpyHunterCombo Cleaner of Malwarebytes Malwarebytes.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Eu-security-dangerous-alert-01.in virus snapshot
Eu-security-dangerous-alert-01.in virus snapshot

Over de auteur

Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-eu-security-dangerous-alert-01-in-virus.html

Verwijdering gidsen in andere talen