Gevaarlijkheidsmeter:  
  (99/100)

EU Police virus. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Valse antispyware

EU Police virus is een gevaarlijke ransomware, die bij de cyber criminelen behoort en niet to de Europese unie. Deze scamware heeft een direct effect op je computer omdat het direct alles vast laat lopen wanneer het in je pc geraakt. Trouwens wanneer het virus je pc binnenraakt om je pc te beschadigen vervangt het bureuablad in een neppe melding. Die je waarschuwt over een niet bestaand illigaal programma en vraagt om de boete te betalen. Het EU Police virus zegt ook dat je pc is geblokeert omdat je illigalen bestanden aan het bekijken was of malware aan het verspreiden bent. Om dit virus te stoppen vraag het virus je om de boete te betalen met een legaal betaalsysteem zoals Moneypack , Ukash, Paysafecard en soort gelijkend. Maar je zou nooit dit programma en zijn vragen moeten volgen. Als je EU Police waarschuwing op je pc is zou je het moeten negeren en verwijdern van je computer.

Hoe kan ik EU Police virus op mijn pc krijgen?

Gelijkend tot Europol virus zal Eu Police virus een aanval op Europese landenen doen omdat te doen gaan scammers zijn klasiek gebruik aan het maken van neppe updates, media coderinge, spam mails, en gelijkende manieren. Wees wel zeker dat je onmiddelijk dat je dit effect van het frauderend programma omdat het gemaakt is om computers te blokeren zo snel als ze in je pc zitten daarna zal EU police virus een valse waarschuwing afspelen met de titel: ‘Computer locked by EU police’. Bijkoment is dat het zijn slachtoffers aanklaagt voor het kijken van pronografische bestanden, doorsturen van terrosime plannen, illigale downloads en dan vraagt het om zijn regels te volgen zonder enige vertraging. In plaats van in deze val te trappen en het geloven dat de echt EU police je pc heeft geblokkeert zou je deze ransomware virus moeten verwijderen. Betaal NOOIT deze 100 pond of andere hoeveelheid geld omdat het je probleem niet zal oplossen.

Hoe kan ik het EU police virus verwijderen?

Als je het Eu police virus succesvol van je computer wilt verwijderen zou je eerst de blokering moeten verwijderen. Soms kan je dit doen door de datum te verzetten naar de vorige dag of gewoon je pc te herstarten op veilige modus met internet verbinding. Als deze opties niet helpen met je EU Police virus zou je deze stappen moeten volgend:
Flash Drive methode

1. Neem een andere pc en gebruik het om Reimage of andere anti-malware programma’s te downloaden.
2. Update het programma en zet het op een USB of een simpele CD.
3. Terwijl herstart je de pc die geïnfecteerd is op safe modus met de mogelijkehid om een USB erin te steken.
4. Herstart je pc met het EU police virus nog 1 keer en doe een volledige systeem scan.

* gebruikers geïnfecteerd met deze ransomware gevaren hebben de mogelijkheid om andere accounts op hun windows systeem te zetten. Als 1 van die accounts gebruikers rechten heeft zou je de mogelijkheid hebben om het anti-malware programma te starten.

* Probeer de flash die je ransomware zijn functie laat stoppen te negeren. Om deze flash te verwijderen ga je naar Macromedie support en kies DENY http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Nadat je dit hebt gedaan kan je een volledige scan doen met een anti-malware programma.

* Manuele manier om het te verwijderen (skill nodig voor dit)!!!!:

  1. Herstart je pc dat is geïnfecteerd met Safe modus met command promt om dit onklaar te maken (dit zou moeten werken met alle versies van deze bedreiging)
  2. RUn regedit
  3. Zoek voor WinLogon Entries en schrijf al deze bestanden die niet explorer.exe of wit. Vervang ze met explorer.exe.
  4. Zoek naar het registratie van deze bestanden dat je geschreven hebt en verwijder hun registreer sleutels die te maken hebben met de bestanden.
  5. Herstart je pc en doe een volledige scan met een upgedate Reimage om de overgebleven bestanden te verwijderen.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-eu-police-virus.html

Verwijdering gidsen in andere talen