Wat is ehtray.exe? Moet ik het verwijderen?

ehtray.exe

ehtray.exe is een legitiem proces, dat ook wel het “Microsoft Media Center Tray Bar Process” genoemd wordt. Dit proces behoort toe aan Microsoft en helpt mensen om toegang te verkrijgen tot de digitale media manager. Het kan gevonden worden in de C:\Windows map en start als Windows opstart. Meestal gebruikt ehtray.exe vanaf 64,512 bytes van je pc’s geheugen. Het is echter geen essentieel proces, dus als je denkt dat het je pc vertraagd of andere problemen veroorzaakt kan je het uitschakelen.

GEVAAR!

Elek malware kan welke naam dan ook krijgen, dus kan de naam van ehtray.exe ook ‘geleend’ worden door scammers om de aanwezigheid van hun virussen te verbergen. Daarom moet je steeds de locatie van het bestand nakijken en je ervan verzekeren dat het niet gerelateerd is aan spyware, adware of een virus. Als ehtray.exe zich in een submap van “C:\Documents and Settings” bevindt, moet je het nakijken met RegCure Pro of een andere betrouwbare scanner.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Bron: https://www.2-spyware.com/file-ehtray-exe.html
Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening aangaande ehtray.exe

Bestanden
Software
Vergelijk