Wat is ehtray.exe? Moet ik het verwijderen?

ehtray.exe

ehtray.exe is een legitiem proces, dat ook wel het “Microsoft Media Center Tray Bar Process” genoemd wordt. Dit proces behoort toe aan Microsoft en helpt mensen om toegang te verkrijgen tot de digitale media manager. Het kan gevonden worden in de C:\Windows map en start als Windows opstart. Meestal gebruikt ehtray.exe vanaf 64,512 bytes van je pc’s geheugen. Het is echter geen essentieel proces, dus als je denkt dat het je pc vertraagd of andere problemen veroorzaakt kan je het uitschakelen.

GEVAAR!

Elek malware kan welke naam dan ook krijgen, dus kan de naam van ehtray.exe ook ‘geleend’ worden door scammers om de aanwezigheid van hun virussen te verbergen. Daarom moet je steeds de locatie van het bestand nakijken en je ervan verzekeren dat het niet gerelateerd is aan spyware, adware of een virus. Als ehtray.exe zich in een submap van “C:\Documents and Settings” bevindt, moet je het nakijken met RegCure Pro of een andere betrouwbare scanner.

uitspraak - de status van het bestand:
diagnose benodigd
Advies: Als je computer traag lijkt, of je hebt te maken met ongewenste advertenties en omleidingen naar onbekende websites, raden we je ten zeerste aan om hem te scannen met een betrouwbare anti-spyware programma. Voer enkele GRATIS scans uit en kijk je naam na op onbekende toepassingen die mogelijk verantwoordelijk zijn voor deze problemen
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
Malwarebytes
Bron: https://www.2-spyware.com/file-ehtray-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk