Gevaarlijkheidsmeter:  
  (8/100)

Haal DoctorPC weg

door Ugnius Kiguolis - - | Het type: Kwaadaardige software

Wat is DoctorPC?

DoctorPC is een dubieus programma dat gepresenteerd wordt als een krachtig pc optimalisatie hulpmiddel. Voor je in de val trapt van deze goedkope marketing truc en het download, moet je weten dat deze toepassing nauwelijks de snelheid of functionaliteit van je pc kan verbeteren. Meestal veroorzaakt het enkel vervelende pop-ups die getoond worden om mensen aan te zetten de gelicenseerde versie te kopen. Denk alsjeblieft goed na voor je je kredietkaartgegevens invoert en betaald voor de licensie vanomdat je kan achterblijven met niet. We zeggen dit voor een heel simpele reden – het einige wat deze dubieuze pc optimaliseerder doet is het stoppen met het tonen van zijn overdreven scan resultaten nadat je zijn licensie kocht. Zodra de proefversie van dit programma op je pc zit, begint het met het tonen van dubieuze scanners die een waslijst aan slechte register waarden, onstabiele programma’s, gevaarlijke bestanden enz. bevatten. Hoe geloofwaardig ze ook mogen overkomen, moet je er voorzichtig mee zijn omdat ze verzonnen problemen kunnen bevatten. Dit wordt gedaan om mensen aan te zetten de nep gelicenseerde versie te kopen. Doe dit NIET want je zal enkel geld verliezen. Wat meer is je kan ook nog je kredietkaartgegevens en andere gevoelige informatie onthullen aan scammers. Als je echt je systeem grondig wilt nakijken en van mogelijke kwaadaardige bestanden verlost wilt worden moet je een betrouwbare toepassign gebruiken, zoals Reimage. We moeten je ook waarscuwen dat je voorzichtig moet zijn met alle pc optimaliseerders omdat ze nauwelijks de snelheid van je pc kunnen verbeteren. Om dit te doen moet je duizenden register waarden verwijderen en niet een paar honderd zoals in de rapporten van Doctor PC vermeld wordt.

Hoe kan DoctorPC op mijn pc verschijnen?

Net zoals elke PC optimaliseerder of beveiligingsprogramma kan, DoctorPC zijn meldingen over slechte register waarden uit het niets beginnen tonen. Dit komt omdat het meestal verdeeld wordt via misleidende meldingen die mensen aanbieden om hun pc na te kijken met de één of andere gratis scanner. ALs je op zo’n advertentie geklikt hebt, mag het geen verrassing zijn dat DoctorPC je nu aanbied om zijn licensie te kopen. Dit programma kan trouwens ook proberen je pc te infiltreren via freeware en shareware omdat het verstopt kan zitten bij de ‘optionele componenten’ . Om jezelf te beschermen tegen onverwachte downloads, moet je de installatie van elke freeware aandachtig volgen. De makkelijkste manier om dit te doen is door te kiezen voor de Geavanceerde of Aangepaste installatiemethode. Van zodra je dit gedaan hebt moet je aandachtig elke stap volgen en verdachte browser add-ons, extensies, werkbalken en zulke verdachte pc optimalisatie hukpmiddelen uitvinken . Zodra dit programma op je pc zit wijzigt het dommige instellingen en begint dan met het tonen van zijn scanners en waarschuwingen. Meestal doet het dit van zodra je de pc herstart. Als je reeds temaken hebt met het DoctorPC virus en zijn waarschuwingen, volg dan onderstaande handleiding.

Hoe het DoctorPC virus verwijderen?

Technisch gezien mogen we dit programma geen virus noemen omdat het niet in staat is ernstige schade te veroorzaken aan de pc of je persoonlijke informatie. Desalniettemin raden wij aan om zulke programma’s te vermijden en nooit te betalen voor hun gelicenseerde versie. Als je voor goed verlost wenst te worden van DoctorPC , scan dan je pc met één van deze programma’s: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Ze zullen je helpen verlost te worden van elk kwaadaardig bestand dat zich op je pc bevind. Naruurlijk kan je het programma ook verwijderen aan de hand van onderstaande handleiding:

  1. Klik op ‘Start’ en selecteer ‘Controle Paneel.
  2. Klik op ‘Programma verwijderen’ onder ‘Programma’s’.
  3. Kies ‘DoctorPC’ en selecteer de ‘Verwijderen/Wijzigen’ optie.
  4. Klik op ‘Ja’ en ‘OK’ om de wijzigingen te bewaren.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
DoctorPC snapshot
DoctorPC snapshot

Over de auteur

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Het meesterbrein

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Ugnius Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-doctorpc.html

Verwijdering gidsen in andere talen