Gevaarlijkheidsmeter:  
  (10/100)

DictAddon. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Vervelende reclame

DictAddon is een potentieel ongewenst programma, dat van het Internet kan worden gedownload. In de meeste gevallen wordt het onbewust gedownload, omdat het verspreidt wordt in een bundel met freeware en shareware. Van zodra het op je pc komt begint DictAddon zijn advertenties te tonen op alle geïnstalleerde browsers. Een duidelijk signaal dat je pc geïnfecteerd is zijn de constante banner advertenties en commerciële meldingen die twijfelachtige producten en diensten aanbieden. Als je deze opmerkt kijn je pc dan na met een bijgewerkte anti-spyware en verwijder DictAddon van je systeem. Als je dit niet doet kan je merken dat je browser vertraagd en dat je omgeleid wordt naar onveilige websites.

HOE KAN DictAddon APPEAR OP MIJN PC VERSCHIJNEN?

DictAddon wordt meestal verdeeld in een bundel met freeware and shareware. Ook al is dit programma beschikbaar op vele download sites, downloaden het grootste deel van pc gebruikers het als een geadverteerde browser extensie. Op het moment van schrijven, kun je het downloaden in een bundel met File Opener Pro, SpeeditupFree en YTDownloader.Om dit programma te vermijden moet je meer aandacht schenken aan het installatie proces van de freeware en de vakjes uitvinken waarmee je akkoord gaat om DictAddon te installeren. Als je misleid werd om deze add-on te downloaden, volg dan deze handleiding om het te verwijderen:

HOE DictAddon VERWIJDEREN?

Oook al mag DictAddon nooit een virus genoemd worden, kan het verscheidene problemen veroorzaken. Daarom raden we je aan om het programma van je systeem te verwijderen:

  1. Klik op Start -> Controle Paneel -> Programma’s (of Toevoegen/Vrewijderen Programma’s) -> Programma Verwijderen.
  2. Zoek hier naar DictAddon en gelijkaardige waarden.
  3. Selecteer ‘Verwijderen/Wijzigen’ en klik op OK om de wijzigingen te bewaren.

Herstel hierna ook je browsers:

Internet Explorer:

  1. Start Internet Explorer, ga naar ‘Hulpmiddelen’ -> ”Beheer Add-ons’ -> ‘Werkbalken en Extensies’ en verwijder DictAddon en alle onbekende extensies.
  2. Klik op ”Hulpmiddelen’ -> ‘Beheer addons’ -> ‘Zoekmachines’ en kies de zoekmachine die je voordien gebruikte.

Mozilla Firefox:

  1. Start Mozilla Firefox, ga naar ‘Hulpmiddelen’ -> ‘Add-ons’ -> ‘Extensies’; zoek DictAddon en gelijkaardige waarden en klik op ‘Verwijderen’
  2. Ga naar ‘Hulpmiddelen’ -> ‘Opties’ en stel je starpagina in op google.com, yahoo.com of een gelijkaardige pagina.

Google Chrome:

  1. Klik op de Chrome menu knop, selecteer ‘Hulpmiddelen’ -> ‘Extensies’, zoek DictAddon en andere onbekende extensies, en verwijder ze door op de prullenmand te klikken.
  2. Klik nu op ‘Instellingen’ -> ‘Beheer zoekmachines’ en wijzig je standaard zoekmachine.

Scan tenslotte je pc met een bijgewerkte anti-spyware. We raden aan om Reimage of Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner te gebruiken.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-dictaddon.html

Verwijdering gidsen in andere talen