Gevaarlijkheidsmeter:  
  (72/100)

Data Recovery. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Valse antispyware

Aan het einde van april 2012, verscheen een nieuw virus met dezelfde dataherstel naam. Het is een ander soort programma, werp een blik op de screenshots om te zien met welke dataherstel u bent geïnfecteerd. De nieuwe dataherstel virus dat we Smart Data Recovery hebben genoemd sinds dit virus een veranderd Smart HDD virus is en dezelfde GUI heeft.

Dataherstel is een rogue computer optimalisatieprogramma dat neppe, kritische veiligheidsfouten en het rapporteert registratie, harddrive problemen die niet bestaan. Het is niet de eerste van zijn soort, maar deze neppe applicatie can serieuze problemen geven en beperkt toegang tot verscheidene applicaties en bestanden. Het is een kloon en System Recovery oplichting. Dataherstel laat een neppe systeemscan lopen en claimt dat u belangrijke data en bestanden kan verliezen als u de niet-bestaande problemen niet direct oplost. Dit is een typisch oplichtinggeval dat gebruikt wordt om gebruikers bang te maken door ze te laten denken dat hun computer geïnfecteerd zijn en deze gebruikers the ‘pushen’ om valse software te gebruiken om de problemen op te lossen. Dataherstel wordt gedistribueerd via gehackte websites en valse virusscanners. Als uw PC geïnfecteerd is met dit valse computer optimalisatieprogramma dan zal u dit meteen merken. Dit rogue programma zal shortcuts verbergen en uw bureaublad zwart maken. Het zal ook andere bestanden op uw computer verbergen zodat u zal denken dat er een serieuze harddrive storing zal zijn. Uzal deze bestanden handmatig moeten herstellen zodat ze weer te zien zijn. Verwijder ook geen bestanden bestanden van de Windows temp map. Dataherstel zal bepaalde bestanden kopiëren naar de %Temp%\smtmp map. En als u deze bestanden wilt verwijderen, dan moet u Windows herstelschijf laten lopen omdat er geen andere mogelijkheid is om de systeemshortcuts –en bestanden te herstellen. Wij adviseren STOPzilla. Sommige van deze berichten die willekeurig te zien kunnen zijn, zijn:

Data Recovery DiagnosticsWindows detected a hard disk error.
A problem with the hard drive sectors has been detected. It is recommended to download the
following sertifiedsoftware to fix the detected hard drive problems. Do you want to download recommended software?

Requested registry access is not allowed.
Registry defragmentation required
Hard Drive rotational speed decreased by 20%
Disk drive C:\ is unreadable.
System files are damaged.System is unstable.
The problem may cause errors while loading operating system
Ram memory speed decreased significantly and may cause system failure.

Critical Error!
Damaged hard drive clusters detected. Private data is at risk.

Critical Error

Hard Drive not found. Missing hard drive.

Hier moet wel opgemerkt worden dat u de volgende verwijderingsinstructies in de veilige mode met netwerktoegang gedaan moeten worden omdat in de meeste van deze programma’s dataherstel moeten verwijderd worden en in de normale mode dit geblokkeerd wordt. Tenslotte, schaf niet dit valse programma aan omdat dit een oplichting is. Als u het al gekocht heeft, neem contact op met uw bank en betwist de uitgaven. Gebruik daarna STOPzilla om dataherstel te verwijderen van uw computer. Voer gewoon de activatiecode in die hierboven is gegeven, installeer STOPzilla en loop een volle systeemscan. Het zal het rogueprogramma en gerelateerde virussen van het systeem verwijderen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Data Recovery snapshot
Data Recovery snapshot
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-data-recovery.html

Verwijdering gidsen in andere talen