Gevaarlijkheidsmeter:  
  (99/100)

Council of Europe virus. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Valse antispyware

Council of Europe virus is een zeer gevaarlijke ransomware, die zich beginnen verspreiden is in het begin van februarie 2014. Het lijkt erop dat dit virus verspreidt wordt met behulp van een nieuw trojaans paard, welk door sommige beveilingsfirma’s Trojan-Ransom.Win32.Linkup genoemd wordt. Van zodra dit trojaans paard je pc aanvalt, wijzigt het de DNS instellingen en verbreekt het de Internet verbinding. Bovendien toont het een browser-gebaseerde waarschuwing, die beweerd dat de EG de identiteit van de gebruiker dient te verifiëren en vraagt om hiervoor EUR 0.01 te betalen. Wees zeer voorzichtig met zulke meldingen want ze kunnen gebruikt worden om je persoonlijke gegevens en geld te stelen! Verlies in dit geval geen tijd en verwijder het Council of Europe virus van je pc. Wees ervan op de hoogte dat het Trojan-Ransom.Win32.Linkup ook gelinkt is aan het Bitcoin virus!

Hoe kan het Council of Europe virus mijn pc infecteren?

We hebben reeds gezegd dat het Council of Europe virus verspreidt wordt met behulp van een trojaans paard. Deze cyber infecties worden actief verdeeld via nep e-mails die mensen waarschuwen over niet bestaande aankopen, belastingen en gelijkaardige zaken die er voor zouden kunnen zorgen dat mensen de kwaadaardige downloaden . Je kan het Trojan-Ransom.Win32.Linkup echter ook downloaden in een bundel met gratis software. Van zodra het je pc infiltreerd maakt het een kopie: svchost.exe genaamd. Dit wordt gedaan om zijn infiltratie te camoufleren want zoals je weet is svchost.exe een legitiem bestand. Eens dit gedaan is verbreekt het de verbinding van de pc met het internet en begint het met zijn browser-gebaseerde waarschuwing te tonen. Als je een boodschap ziet die beweerd dat het de EG is en je vraagt om EUR 0.01 te betalen om je identiteit te verifiëren negeer deze dan. Bovendien zou je ook deze instructies moeten volgen:

Hoe het Council of Europe virus verwijderen?

Als het Council of Europe virus je browser blokkeert, zou je zijn proces moeten uitschakelen aan de hand van deze stappen:

  1. Start Windows Taak Beheer door op Ctrl+Alt+Del of Ctrl+Shift+Esc te klikken.
  2. Open nu het proces tabblad en kies ‘Toon alle processen’.
  3. Zoek je browser’s proces en doe een linker muisklik. Als je Internet Explorer gebruikte, annuleer dan iexplore.exe, Mozilla Firefox – firefox.exe, Google Chrome- chrome.exe, Safari – safari.exe, Opera – opera.exe.
  4. Klik nu op de ‘Proces Beeindigen’ knop en vergeet dit niet te bevestigen.

Eens je je aangetaste browser hebt afgesloten, zou je een betrouwbaar anti-malware programma moeten downloaden en laten lopen. Hiervoor raden we je aan omReimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner of Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes te gebruiken.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Council of Europe virus snapshot
Council of Europe virus snapshot
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-council-of-europe-virus.html

Verwijdering gidsen in andere talen