Gevaarlijkheidsmeter:  
  (38/100)

Haal Codec Performer Update is Recommended weg

| Het type: Kwaadaardige software

‘Codec Performer Update is Recommended’ is een misleidende alarmmelding die , net zoals Notice! Please update your FLV Player, probeert om mensen adware te laten installeren. Volgens experten kan deze melding opduiken ongeacht welke browser of aoekmachine je gebruikt. Meestal duikt het op bij het bezoeken van illegale websites of websites die heimelijk gekraakt werden door cyber criminelen. Als je ‘Codec Performer Update is Recommended’ ziet is het belangrijkste om NIET op de “Recommended Download” knop te klikken omdat je dan er ingeluisd wordt om adware op je pc te installeren. Ook al zien zulke programma’s er onschuldig uit kunnen ze niet enkel gebruikt worden om verkeer naar bepaalde websites te regelen maar ook voor het verdelen van malware.

WAAROM ZIE IK DE ‘Codec Performer Update is Recommended’ WAARSCHUWING?

Als je ‘Codec Performer Update is Recommended’ dan kan je browser aangetast zijn door een adware programma. Daarom raden we je aan om je pc na te kijken op kwaadaardige bestanden en deze te verwijderen. Meestal beweert ‘Codec Performer Update is Recommended’:

Codec Performer Update is Recommended
Please Install Codec Performer Update (RECOMMENDED)
• Supports MP3, WMA, RealVideo, RealAudio, DivX, XviD and much more
• Based on FFDShow and Haali splitter the leading codecs libraries
• One install for all your codecs need
• 100% Free & Safe- share it with your friends
• Updating takes under a minute, and you do not need to restart after installation

W raden je ten zeerste aan om deze waarschuwing te negeren want ze wordt gebruikt om adware te verdelen. Zodra je dit ziet moet je je browser afsluiten en je pc scannen met een anti-spyware. Als je denkt dat je een programma moet bijwerken ga dan naar zijn officiële website en download de bijgewerkte versie daar. Dit is de beste manier om er voor te zorgen dat je geen kwaadaardige bestanden op je pc download.

HOE ‘Codec Performer Update is Recommended’ VERWIJDEREN?

De makkelijkste manier om van ‘Code Performer Update is Recommended’ af te komen is door je browser te sluiten of door de website te verlaten die je deze advertentie laat zien. Als je echter op de Recommended Download knop geklikt hebt moet je je pc scannen met een betrouwbare anti-spyware en de kwaadaardige bestanden van je pc verwijderen. Hiervoor raden we je het gebruik van één van deze toepassingen aan: Reimage Reimage Cleaner , SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage Cleaner Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Reimage Cleaner, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Reimage Cleaner has a free limited scanner. Reimage Reimage Cleaner offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-codec-performer-update-is-recommended.html

Verwijdering gidsen in andere talen