Gevaarlijkheidsmeter:  
  (38/100)

Haal Codec Performer Update is Recommended weg

| Het type: Kwaadaardige software

‘Codec Performer Update is Recommended’ is een misleidende alarmmelding die , net zoals Notice! Please update your FLV Player, probeert om mensen adware te laten installeren. Volgens experten kan deze melding opduiken ongeacht welke browser of aoekmachine je gebruikt. Meestal duikt het op bij het bezoeken van illegale websites of websites die heimelijk gekraakt werden door cyber criminelen. Als je ‘Codec Performer Update is Recommended’ ziet is het belangrijkste om NIET op de “Recommended Download” knop te klikken omdat je dan er ingeluisd wordt om adware op je pc te installeren. Ook al zien zulke programma’s er onschuldig uit kunnen ze niet enkel gebruikt worden om verkeer naar bepaalde websites te regelen maar ook voor het verdelen van malware.

WAAROM ZIE IK DE ‘Codec Performer Update is Recommended’ WAARSCHUWING?

Als je ‘Codec Performer Update is Recommended’ dan kan je browser aangetast zijn door een adware programma. Daarom raden we je aan om je pc na te kijken op kwaadaardige bestanden en deze te verwijderen. Meestal beweert ‘Codec Performer Update is Recommended’:

Codec Performer Update is Recommended
Please Install Codec Performer Update (RECOMMENDED)
• Supports MP3, WMA, RealVideo, RealAudio, DivX, XviD and much more
• Based on FFDShow and Haali splitter the leading codecs libraries
• One install for all your codecs need
• 100% Free & Safe- share it with your friends
• Updating takes under a minute, and you do not need to restart after installation

W raden je ten zeerste aan om deze waarschuwing te negeren want ze wordt gebruikt om adware te verdelen. Zodra je dit ziet moet je je browser afsluiten en je pc scannen met een anti-spyware. Als je denkt dat je een programma moet bijwerken ga dan naar zijn officiële website en download de bijgewerkte versie daar. Dit is de beste manier om er voor te zorgen dat je geen kwaadaardige bestanden op je pc download.

HOE ‘Codec Performer Update is Recommended’ VERWIJDEREN?

De makkelijkste manier om van ‘Code Performer Update is Recommended’ af te komen is door je browser te sluiten of door de website te verlaten die je deze advertentie laat zien. Als je echter op de Recommended Download knop geklikt hebt moet je je pc scannen met een betrouwbare anti-spyware en de kwaadaardige bestanden van je pc verwijderen. Hiervoor raden we je het gebruik van één van deze toepassingen aan: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-codec-performer-update-is-recommended.html
Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening aangaande Codec Performer Update is Recommended