Wat is cisvc.exe?

cisvc.exe

cisvc.exe is een legitiem proces, dat het Microsoft Index Service Helper hulpmiddel vertegenwoordigd. Dit bestand wordt gebruikt om de performantie van het Microsoft Indexing Service proces in de gaten te houden en mensen te helpen bij het sneller vinden van allerlei bestanden, mappen en andere gegevens op het systeem. Normaal bevind dit bestand zich in C:\Windows\ map. Alhoewel dit bestand gebruikt wordt voor Windows operaties is het geen essentieel bestand. Dit wil zeggen dat je het kan uitschakelen als je denkt dat het je systeem vertraagd.

GEVAAR!

Cyber criminelen zijn steeds opzoek naar oplossingen om hun virussen te verstoppen en te vermijden dat ze verwijdert worden. Dit is waarom ze soms vertrouwen op het noemen van hun virussen naar legitieme processen. Als je denkt dat cisvc.exe kwaadaardig is, kijk het dan na met RegCure Pro. Vergeet neit dat beveiligingsexperten je ook aanraden om steeds een betrouwbaar beveiligingsprogramma op je pc te hebben. Je mag ook niet vergeten om het steeds bij te werken naar de nieuwste versie en je pc om de paar dagen te scannen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Bron: https://www.2-spyware.com/file-cisvc-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk