Wat is cisvc.exe? Moet ik het verwijderen?

cisvc.exe

cisvc.exe is een legitiem proces, dat het Microsoft Index Service Helper hulpmiddel vertegenwoordigd. Dit bestand wordt gebruikt om de performantie van het Microsoft Indexing Service proces in de gaten te houden en mensen te helpen bij het sneller vinden van allerlei bestanden, mappen en andere gegevens op het systeem. Normaal bevind dit bestand zich in C:\Windows\ map. Alhoewel dit bestand gebruikt wordt voor Windows operaties is het geen essentieel bestand. Dit wil zeggen dat je het kan uitschakelen als je denkt dat het je systeem vertraagd.

GEVAAR!

Cyber criminelen zijn steeds opzoek naar oplossingen om hun virussen te verstoppen en te vermijden dat ze verwijdert worden. Dit is waarom ze soms vertrouwen op het noemen van hun virussen naar legitieme processen. Als je denkt dat cisvc.exe kwaadaardig is, kijk het dan na met RegCure Pro. Vergeet neit dat beveiligingsexperten je ook aanraden om steeds een betrouwbaar beveiligingsprogramma op je pc te hebben. Je mag ook niet vergeten om het steeds bij te werken naar de nieuwste versie en je pc om de paar dagen te scannen.

uitspraak - de status van het bestand:
diagnose benodigd
Advies: Als je computer traag lijkt, of je hebt te maken met ongewenste advertenties en omleidingen naar onbekende websites, raden we je ten zeerste aan om hem te scannen met een betrouwbare anti-spyware programma. Voer enkele GRATIS scans uit en kijk je naam na op onbekende toepassingen die mogelijk verantwoordelijk zijn voor deze problemen
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
Malwarebytes
Bron: https://www.2-spyware.com/file-cisvc-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk