Wat is cidaemon.exe? Moet ik het verwijderen?

cidaemon.exe

cidaemon.exe is een legitiem uitvoeringsbestand, dat ook gekend is als Content Indexing Daemon. Zodra het geïnstalleerd is vezamelt het informatie over de bestanden en mappen die opgeslagen zijn op je systeem. Door deze gegevens te indexeren versnelt cidaemon.exe hun zoekproces en helpt het je de gegevens sneller te vinden. Dit bestand is een belangrijk onderdeel van het Windows systeem en daarom raden we je aan het niet uit te schakelen. Cidaemon.exe is echter geen essentieel Windows bestand, dus het uitschakelen ervan zal geen weerslag hebben op de prestaties van je pc.

GEVAAR!

Hackers worden steeds vindingrijker en soms noemen ze hun virussen, trojanen, malwares en andere kwaadaardige creaties hetzelfde als legitieme Windows processen. Als je geen betrouwbaar anti-spyware beschermingsmiddel hebt of je beveiligingsprogramma is veroudert kan je makkelijk malware, die de naam van het cidaemon.exe bestand gebruikt om zich te verstoppe, downloaden. Om de infiltratie van zo’n programma te voorkomen raden we je aan om een echte en betrouwbare anti-spyware te installeren. Om het cidaemon.exe bestand te scannen en er zeker van te zijn dat het veilig is, raden we aan om RegCure Pro te gebruiken.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Bron: https://www.2-spyware.com/file-cidaemon-exe.html
Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening aangaande cidaemon.exe

Bestanden
Software
Vergelijk