Gevaarlijkheidsmeter:  
  (99/100)

Verwijder Chthonic virus

door Alice Woods - - | Het type: Trojaans Paard

Wat is Chthonic?

Chthonic is een computer infectie die toebehoort aan de categorie van Trojaanse paarden. Als je nog nooit geïnfecteerd werd met een Trojaans paard moet je weten dat deze virussen meestal gebruikt worden voor het stelen van mensen hun gevoelige informatie, zoals aanmeld gegevens voor onlind bankieren, wachtwoorden en andere financiële gegevens. Beveiligingsexperten zeggen dat het Chthonic virus een bijgewerkte versie is van Gameover Zeus en Zeus Trojan. Als je de pc wil nakijken en ervoor zorgen dat hij niet geïnfecteerd werd door één van deze dreigingen, moet je vertrouwen op een betrouwbare anti-spyware, zoals Reimage. Dit zal je helpen om alle verborgen infecties te vinden en je ook helpen om het verlies van je persoonlijke informatie te vermijden. Als je wil weten hoe zulke Trojanen je pc binnendringen moet je eraan denken dat ze meestal verspreid worden via spam. Chthonic, infiltreert meestal zijn doelwit als mensen misleid worden tot het openen van een geïnfecteerd Microsoft Word document dat een kwaadaardige code bevat. Zodra het binnen raakt infecteerd het verschillende bestanden, voegt het zijn code en afbeeldingen toe aan de bank pagina’s en helpt het hackers toegang te krijgen tot je systeem. Zoals we reeds vermeld hebben zijn ze vooral geïnteresseerd in gevoelige informatie, zoals wachtwoorden, PIN codes, aanmeldgegevens, etc. Als je je geveoelige gegevens wil beschermen moet je een betrouwbare anti-spyware installeren.

Hoe kan Chthonic mijn pc infecteren?

Zoals we reed vermeld hebben, hebben beveiligingsexperten reeds gewaarschuwd voor de nieuwe versie van de Gameover Zeus en Zeus Trojanen genaamd Chthonic. Op het moment van schrijven wordt het actief verspreid via misleidende mails die een geïnfecteerde Microsoft Word .doc bijlage bevatten. Hoewel deze en gelijkaardige mails er niet kwaadaardig uitzien, bevatten ze in werkelijkheid kwaadaardige inhoud (bijlagen of koppelingen), die gebruikt kunnen worden voor het installeren van een virus. Zodra het je systeem geïnfiltreerd heeft begint het met het registreren van je toetsaanslagen en verzamelt het gevoelige informatie. Daarom raden we je ook steeds aan om verdachte e-mails te mijden omdat ze verrschillende Trojanen, inclusief deze, kunnen bevatten. VErmidt bovendien ook illegale sites, ongelicenseerde programma’s, misleidende links en dergelijk omdat ze betrokken kunnen zijn bij de verdeling van Chthonic en gelijkaardige Trojaanse paarden. Als je nog maar het minste vermoeden hebt dat je computer aangetast werd door dit virus, volg dan onderstaande handleiding.

Hoe het Chthonic virus verwijderen?

Normaal gesproken mag geen enkel Trojaans virus manueel verwijdert worden omdat het kwaadaardige programma’s zijn die zich diep in het systeem kunnen verbergen. Als je dus het Chthonic virus wil verwijderen zonder je systeem te beschadigen, raden we je aan een bijgewerkte anti-spyware, zoals Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes te gebruiken.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Over de auteur

Alice Woods
Alice Woods

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Alice Woods
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-chthonic-virus.html

Verwijdering gidsen in andere talen