Gevaarlijkheidsmeter:  
  (98/100)

Central Security Service virus. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Valse antispyware

Central Security Service virus is een gevaarlijke ransomware, die niet enkel alle legitieme programm’s die het op je pc vind kan blokkeren. Dit virus kan je hele pc van het internet afsluiten en je ganse bureaublad verbergen onder zijn enorme melding, die je op de hoogte brengt van uitgevonden overtredingen van de wet. Deze valse overtredingen zijn maar uitgevonden voor één doel namelijk mensen te laten denken dat de Central Security Service hun illegale online activiteiten heeft opgemerkt en dat ze een boete moeten betalen. Voor je betaald moet je beseffen dat deze waarschuwing het werk is van scammers die je geld willen afhandig maken. Je moet deze valse waarschuwing die je pc blokkeert negeren en het Central Security Service virus van je pc verwijderen.

HOE KAN MIJN PC GEINFECTEERD WORDEN MET HET Central Security Service virus?

Het Central Security Service virus kan ook een voorbij rijden virus genoemd worden omdat het gedownload kan worden na het aanklikken van een besmette koppeling. In de meeste gevallen zijn gebruikers om de tuin geleid door ze te laten denken dat ze een update of een programma downloaden. Van zodra het je pc infecteerd, blokkeert het je systeem en tootn het zijn valse melding. Normaal zegt het dat je sommige Amerikaanse wetten geschonden hebt en dat je een boete van $300 moet betalen. Het belangrijkste middel dat het Central Security Service virus helpt om mensen de boete te laten betalen is de belofte om hun pc te deblokkeren. Dit heeft echter nooit gewerkt. Om je pc te deblokkeren moet je de volgende verwijdering instructies volgen:

HOE HET CENTRAL SECURITY SERVICE VIRUS VERWIJDEREN?

Als je pc geblokkeerd is en je ziet een melding die het volgende beweert: “National Security Agency, Central Security Service” dan is je pc besmet. Volg in dit geval de volgende instructies en verwijder de kwaadaardige waarden van je systeem:

  1. Herstart je besmette pc

  2. Klik op start -> Run en geef in https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe (als je beblokkeerd wordt door ransomware, druk op alt+tab en blijf dit adres ingeven)

  3. Een waarschuwing die toebehoort aan de ransomware kan opnieuw verschijnen. In dit geval, druk op Alt+Tab en “R” zoveel als nodig.

  4. Installeer een anti-malware en voer een volledige systeem scan uit om de kwaadaardig waarde te verwijderen van je pc.

Manueel het Central Security Service virus verwijderen:

  1. Herstart je besmette Pc in veilige modus met opdrachtprompt om dit virus uit te schakelen (dit zou bij alle versies van deze dreiging moeten werken)

  2. Run Regedit

  3. Zoek naar Winlogon waarden en noteer alle bestanden die niet explorer.exe of blanco zijn. Vervang ze door explorer.exe.

  4. Zoek in het register naar de bestanden die je genoteerd hebt en verwijder de registersleutels die naar deze bestanden verwijzen

  5. Herstart en voer een volledige systeems scan uit met een bijgewerkte Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner of Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

USB stick methode:

1. Gebruik een andere pc en download Reimage of een ander betrouwbaar anti-malware programma.

2. Werk het programma bij en schrijf het weg op een USB stick of simpele CD

3. Herstart ondertussen je besmette pc in veilige modus met opdracht prompt en plaats de USB stick

4. Herstart je met het Central Security Service virus opnieuw en voer een volledige systeem scan uit.

* Gebruikers besmet door deze ransomware hebben toegang tot andere accounts op hun windows pc. Als één van deze accounts beheerder rechten heeft zou je moeten in staat zijn om een anti-malware programma op te starten.

* Probeer Flash te verhinderen om de ransomware te stoppen met het uitvoeren voor wat het bedoeld was. Om Flash uit te schakelen gaan naar Macromedia support en selecteer ‘Weigeren’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Voer hierna nog een volledige systeem scan uit met een anti-malware programma

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-central-security-service-virus.html

Verwijdering gidsen in andere talen