Wat is ccSvcHst.exe? Moet ik het verwijderen?

ccSvcHst.exe

Het ccSvcHst.exe bestand is een legitiem bastand dat toegevoegd wordt als je producten installeert die ontwikkeld werden door Symantec (Norton Antivirus, Norton Firewall, enz.). Beveiligingsexperten categoriseren dit bestand echter ook als een niet essentieel systeem proces, dus kan je het uitschakelen als je dat wenst. ccSvcHst.exe bevind zich in de C:\Program Files map en neemt ongeveer 130,250 bytes in. Als dit bestand uitgevoerd wordt verstuurd het zijn data via LAN of een ander internet verbinding. ccSvcHst.exe is geen Windows core bestand, daarom draait het op de achtergrond van Windows processen.

GEVAAR!

Soms kunnen virussen en andere cyber dreigingen zich vermommen als echte en legitieme Windows besturingsprocessen om zo hun verwijdering te vermijden. Als jouw ccSvcHst.exe zich niet in C:\Program Files bevindt, is de kans groot dat het hier om een virus gaat. Als je zelfs ook maar even twijfelt dat dit bestand kwaadaardig is moet je geen tijd verliezen en het nakijken met dit hulpmiddel: RegCure Pro.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Bron: https://www.2-spyware.com/file-ccsvchst-exe.html
Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening aangaande ccSvcHst.exe

Bestanden
Software
Vergelijk