Wat is ccSvcHst.exe? Moet ik het verwijderen?

ccSvcHst.exe

Het ccSvcHst.exe bestand is een legitiem bastand dat toegevoegd wordt als je producten installeert die ontwikkeld werden door Symantec (Norton Antivirus, Norton Firewall, enz.). Beveiligingsexperten categoriseren dit bestand echter ook als een niet essentieel systeem proces, dus kan je het uitschakelen als je dat wenst. ccSvcHst.exe bevind zich in de C:\Program Files map en neemt ongeveer 130,250 bytes in. Als dit bestand uitgevoerd wordt verstuurd het zijn data via LAN of een ander internet verbinding. ccSvcHst.exe is geen Windows core bestand, daarom draait het op de achtergrond van Windows processen.

GEVAAR!

Soms kunnen virussen en andere cyber dreigingen zich vermommen als echte en legitieme Windows besturingsprocessen om zo hun verwijdering te vermijden. Als jouw ccSvcHst.exe zich niet in C:\Program Files bevindt, is de kans groot dat het hier om een virus gaat. Als je zelfs ook maar even twijfelt dat dit bestand kwaadaardig is moet je geen tijd verliezen en het nakijken met dit hulpmiddel: RegCure Pro.

uitspraak - de status van het bestand:
diagnose benodigd
Advies: Als je computer traag lijkt, of je hebt te maken met ongewenste advertenties en omleidingen naar onbekende websites, raden we je ten zeerste aan om hem te scannen met een betrouwbare anti-spyware programma. Voer enkele GRATIS scans uit en kijk je naam na op onbekende toepassingen die mogelijk verantwoordelijk zijn voor deze problemen
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
Malwarebytes
Bron: https://www.2-spyware.com/file-ccsvchst-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk