Waardering:  
  (87/100)

BullGuard Mobile Security recensie, gratis download

door Ugnius Kiguolis - - | Het type: Antivirussen

BullGuard Mobile Security is een sterke antivirus applicatie die gemaakt is voor Android apparaten. Het belooft je volledige bescherming tegen diefstallen, snelle anti-virus scans, spam preventies en ouderlijke controle. Zoals je al misschien hebt gemerkt hebt is BullGuard Mobile Security gemaakt door BullGuard en je kan dit zeker één van de snelst groeiende namen op de markt noemen. We hebben reeds Bullguard Internet Security bekeken en volgens onze experten is het een geweldige applicatie die helpt om je virusen tegen te werken en je apparatuur veilig houdt. Het kan ook gebruikt worden om je identiteit veilig te houden tegen diefstal en andere problemen die gemakkelijk vanuit het internet kunnen komen. Het lijkt dat BullGUard Mobile Security heel goed werkt, het brengt je telefoon in veiligheid van virussen en andere schadelijke programma’s. Het kan gemakkelijk alle kwaadaardige programma’s die al reeds op je telefoon zijn vinden en het biedt je een geweldige firewall aan en ook zeer goede ouderlijke controle. Het geeft je de mogelijkheid om zeer professionele ondersteuning te gebruiken die 24 op 7 werkt. Jammer genoeg is nog geen gratis versie van BullGuard Moblie Security verkrijgbaar op de markt. Maar buiten dit alles kan je nadat je het gekocht hebt is er de mogelijkheid op dit programma op 3 verschillende apparaten te zetten. Even alles op een rijtje: het is een geweldige applicatie voor elke gsm die andriod gebruikt als ondersteuning.

BullGuard Mobile Security review door het 2spyware onderzoek centrum.

Het eerste dat ons opviel nadat we gekozen hadden om BullGuard Mobile Security te downloaden was hoe geweldig de spam filter werkt, het antivirus blokeert verschillende advertenties op je gsm die je meestal lastig vallen. Eens het geïnstalleerd was hebben we een scan laten uitvoeren en voor ons duurde het maar enkele seconden. Denk erom dat je de scans kan vast leggen en je apparaat checken wanneer jij dit wilt. Eigenlijk raden we dit aan want dit proces kan je gsm een beetje vertragen. eens het programma klaar is met scannen zal het terug keren met de informatie van de scan en je mogelijkheid geven om alles te repareren wat er mis is in je gsm. We geloven dat het instaat is om een virus te verwijderen zonder enige problemen omdat elke stap duidelijk is beschreven. Dit mobiele anti-virus heeft ook een andere geweldige eigenschap, het kan je belangrijke bestanden back-uppen op bullguard beschermde bestanden. Als je ooit al eens gehoord hebt van ransomwares dan weet je dat ze gemakkelijk contacten, foto’s, muziek bestanden en andere belangrijke data kan blokkeren. Nadat je BUllGUard Mobile Security gedownload hebt op je computer kan je al deze bedreigingen vergeten omdat dit programma je de volledige bescherming kan bieden en daarmee ook je gsm veilig kan stellen. We waren ook opgelucht dat BullGuard Mobile Security zichzelf update vanaf dat je gsm in contact komt met het internet.

Dus waarom zou ik BullGuard Mobile Security op mijn gsm hebben?

Als je je gsm of andriod apparaat veilig wilt houden zou je absoluut moeten nadenken over het aankopen van BullGuard Mobile Security. Het maakt niet dat je steeds gelooft dat geld uitgeven aan mobiele antivirussen stom is dan moet je eigenlijk weten dat er dagelijks meer en meer virussen komen op de mobiele markt en dat er meer en meer risico’s komen voordat je besmet wordt.

Aanbieding
doe het nu!
Download
BullGuard Mobile Security Tevredenheid
Garantie
Download
BullGuard Mobile Security Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met BullGuard Mobile Security, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
BullGuard Mobile Security is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van BullGuard Mobile Security moeten kopen om de malware te verwijderen.
BullGuard Mobile Security snapshot
BullGuard Mobile Security snapshot
Over de auteur
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Het meesterbrein

Ugnius Kiguolis is een professionele malware analyst die tevens de stichter en eigenaar is van zondervirus.nl. Op dit moment neemt hij over als hoofdredacteur.

Contact Ugnius Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/review-bullguard-mobile-security.html
Beoordelingen in andere talen

Uw mening aangaande BullGuard Mobile Security