Gevaarlijkheidsmeter:  
  (94/100)

Haal AVbytes XP Protection 2015 weg

door Ugnius Kiguolis - - | Het type: Spyware

What is AVbytes XP Protection 2015?

AVbytes XP Protection 2015 is een kwaadaardige toepassing die je niet op je pc zou mogen laten staan als je je zuurverdiende centjes niet wilt verliezen. Het is een zeer verdachte rogue uit de enorme familie van rogues gekend als Braviax. Het is onmogelijk om deze rogue zelf te installeren want het dringt steeds een pc ongemerkt binnen op verdachte manieren, zoals via spam, nem pop-ups, het bezoeken van geïnfecteerde sites enz. Zodra het op je pc zit kan het je makkelijk overtuigen dat het een echt spyware programma is, dit omdat het nep scans uitvoert en nep pop-up meldingen tonnt die er echt professioneel uitzien. Onmiddellijk na de installatie zal je merken hoe het zijn scanners laadt en alle bestanden van je harde schijf scant. Een paar minuten later zal het zijn scan resultaten tonen die raporteren over honderden van kwaadaardige bestanden en infecties die zich zogezegd op je pc verbergen. Denk eraan dat AVbytes XP Protection 2015 een rogue toepassing is en dat het in werkelijkheid geen scan functie of virus databank heeft. De getoonde resultaten zijn nep en bevatten willekeurig gekozen bestandsnamen vanop je pc of namen van echte virussen die echter niets met je pc te zien hebben. Bovendien toont AVbytes XP Protection 2015 virus constant pop-up meldingen tijdens het surfen die je informeren over gevaarlijke sites en virussen die zogenaamd je pc proberen te infiltreren. Zowel de scan resultaten als de nep meldingen zijn gewoon een manier om je angst in te boezemen en je zo te misleiden tot het spenderen van een aanzienlijk bedrag voor de gelicenseerde versie van AVbytes XP Protection 2015. Hoe overtuigend deze rogue anti-spyware ook mag overkomen, betaal NOOIT voor de licensie want je verliest niet alleen je geld, maar je zal ook je bankgegevens blootstellen aan online scammers en loopt het risico dat er geld ven je rekening gestolen wordt. Als het AVbytes XP Protection 2015 virus reeds op je pc aanwezig is wacht dan niet langer en scan hem met Reimage of een andere betrouwbare anti-spyware.

Hoe kan AVbytes XP Protection 2015 mijn pc gijzelen?

AVbytes XP Protection 2015 is een zeer kwaadaardig programma dat je geld wil stelen. Als je zijn licensie koopt word het zelfs nog gevaarlijker, het stopt dan wel met het tonen van zijn nep meldingen en scans maar blijft actief op je pc en kan proberen om je toetsaanslagen te registreren en gevoelige gegevens te verzamelen. Zoals we reeds vermeld hebben is het onmogelijk om dit virus manueel te installeren omdat het steeds infiltreert op oneerlijke manieren en je niets in de gaten hebt tot het start met het tonen van zijn nep scans en meldingen. Je moet voorzichtig zijn tijdens het surfen op het net als je deze en gelijkaardige infecties wilt vermijden. Denk er steeds aan dat kwaadaardige programma’s de neiging hebben zich te verbergen in pop-up update berichten of nep berichten die je aanbieden om de pc gratis te scannen. Bovendien komt AVbytes XP Protection 2015 vaak mee als een bijlage aan een spam e-mail. Dit is waarom we je aanraden om verdachte mails al helemaal niet te openen. Als je een vermoeden hebt dat dit virus zich op je pc verbergt, wacht dan niet langer en scan hem voor het je geld of identiteit steelt.

Hoe het AVbytes XP Protection 2015 virus verwijderen?

Als je denkt dat AVbytes XP Protection 2015 zich reeds op je pc verbergt moet je hem onmiddellijk scannen met een betrouwbare anti-spyware en alles verwijderen wat deze detecteerd. Koop zijn licensie alsjeblieft NIET. Je moet enkel een betrouwbare anti-spyware downloaden, bijserken en een volledige systeemscan uitvoeren. Als je gedetailleerde instructies nodig hebt hoe dit te doen, lees dan deze handleiding. Onze aanbevolen programma’s voor het verwijderen van AVbytes XP Protection 2015 zijn Reimage en SpyHunter 5Combo Cleaner dit omdat deze makkelijk alle verborgen componenten van deze en andere cyber dreigingen detecteren.

LET OP! Zoals we reeds vermeld hebben kan AVbytes XP Protection 2015 proberen om de installatie en activatie van legitieme beveiligingsprogramma’s, inclusief SpyHunter en StopZilla te blokkeren. Als je er geen enkele kan van downloaden of opstarten probeer dan deze opties:

1. SYSTEEMHERSTEL GEBRUIKEN OM HET VIRUS UIT TE SCHAKELEN:

 1. Klik op Start -> Alle Programma’s -> Accessoires -> Systeem Hulpmiddelen -> Systeem Herstel.
 2. Zodra het Herstel systeem bestanden en instellingen venster verschijnt, selecteer Volgende.
 3. Kies het gewenste herstelpunt en klik op Volgende .
 4. Klik op Voltooien om te bevestigen en wacht tot de pc herstart.
 5. Download nu Reimage werk het bij en voer een volledige systeemscan uit.

2. HERSTARTEN IN VEILIGE MODUS MET NETWERK:

 1. Herstart je computer
 2. Van zodra de pc actief wordt druk je continu op de F8 toets tot je het Geavanceerde Opstart Opties scherm ziet.
 3. Selecteer hier Veilige modus met netwerk (gebruik hiervoor de pijltjes toetsen) en druk dan op Enter.
 4. Aanmelden met dezelfde gebruikersnaam als in de normale Windows modus
 5. Nu een rechtermuisklik op IE of een andere browser en selecteer Start Als of Start Als beheerder. Voer je beheerder wachtwoord in (indien gevraagd).
 6. Geef deze link in in de adresbalk: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe
 en download een programma. Start het op om de kwaadaardige bestanden te verwijderen.

3. EEN GAST ACCOUNT AANMAKEN OM DE PC TE SCANNEN:

Als je een andere gebruiker (gast) account hebt kun je proberen van hier een volledige systeemscan uit te voeren. Hiervoor dien je je gewoon aan te melden en Reimage te downloaden. Je kan je gast account activeren met behulp van deze stappen:

 1. Klik op Start -> Controle Paneel en selecteer Gebruiker accounts en familie veiligheid.
 2. Nadat het nieuwe venster verschijnt klik je op Toevoegen of Verwijderen Gebruiker Accounts -> Gast Account.
 3. Klik nu op de Aanzetten knop en herstart je computer
 4. Wacht nu tot je het Windows aanmeld scherm ziet en selecteer Gast account om de aanbevolen anti-spyware te downloaden.

4. EEN ANDERE PC GEBRUIKEN OM EEN ANTI-SPYWARE TE DOWNLOADEN:

 1. Neem een andere pc die niet geïnfecteerd is met dit virus en download Reimage of SpyHunter 5Combo Cleaner on it.
 2. Als het downloaden voltooid is schrijf je het weg op een CD/DVD, externe schijf, of USB flash drive.
 3. Schakel ondertussen de kwaadaardige processen uit op je geïnfecteerde pc. Hiervoor kan je deze handleiding gebruiken.
 4. Plaat het apparaat met de anti-spyware in je pc en start het programma op.

5. AVbytes Vista Protection 2015 BLOKKEREN VOOR HET SCANNEN:

 1. Laat AVbytes Vista Protection 2015 starten en zijn nep scan voltooien.
 2. Klik op Onbeschermd Toestaan en sluit de waarschuwing.
 3. Start Verkenner (Klik op Start -> Documenten) en geef %AppData% in in de adresbalk. Klik op enter.
 4. Hernoem guard-agas of een gelijkaardige waarde.
 5. Herstart de pc en geef deze link op in de adresbalk: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe
 6. Download SpyHunter en verwijder de kwaadaardige bestanden die toebehoren aan AVbytes XP Antivirus 2015.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Over de auteur

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Het meesterbrein

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Ugnius Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-avbytes-xp-protection-2015.html

Verwijdering gidsen in andere talen