Gevaarlijkheidsmeter:  
  (98/100)

Haal AVbytes XP Antivirus 2015 weg

door Julie Splinters - - | Het type: Spyware

Wat is AVbytes XP Antivirus 2015?

AVbytes XP Antivirus 2015 is zeer gevaarlijke rogue anti-spyware uit de enorme famile van malware gekend als ‘Braviax’. Alle virussen uit deze bende zijn ontworpen om geld te verdienen. Dit is waarom ze vervalste scanners en nep resultaten tonen. Bovendien kunnen ze ook de prestaties van je pc vertragen, andere virussen downloaden of je toetsaanslagen registreren en je persoonlijke informatie stelen. Als je er echt van overtuigd bent dat AVbytes XP Antivirus 2015 een krachtige anti-spyware is moet je je mening toch maar herzien want het is gewoon een andere rogue anti-spyware die je wil overtuigen van het feit dat je pc ernstig geïnfecteerd is en je zijn gelicenseerde versie moet aankopen. Doe die alsjeblieft NIET want het kan leiden tot het verlies van geld en identitiesdiefstal. Als je echt je pc zijn toetand wil nakijken moet je Reimage of een andere betrouwbare anti-spyware installeren. Zorg er ook voor dat je deze steeds bijwerkt naar de recentste versie zodat alle nieuwe kwaadaardige bestanden in zijn gegevensbank zitten. Zodra je dit gedaan hebt moet je een voledige systeemscan uitvoeren om te zien wat het echte virus is. We kunnen je verzekeren dat AVbytes XP Antivirus 2015 herkend zal worden als een ernstige cyber bedreiging. Je moet het zo snel mogelijk verwijderen want het kan, zoals we reeds vermeld hebben, voor ersntige problemen zorgen voor zowel jezelf als je pc.

Hoe kan AVbytes XP Antivirus 2015 mijn pc infecteren?

Net zoals elke andere rogue anti-spyware wordt, AVbytes XP Antivirus 2015 op verschillende manieren verspreid. Meestal worden mensen misleid tot het downloaden ervan nadat ze ervan overtuigd werden dat ze hun Flash Player, FLV Player, web browser, download manager of dergelijke dienen bij te werken. Bovendien kan je het AVbytes XP Antivirus 2015 virus ook downloaden na het klikken op advertenties die je melden dat de pc geïnfecteerd is en je hem dient na te kijken met een gratis of online scanner. Ga alsjeblieft niet in op deze aanbiedingen want ze kunnen er makkelijk voor zorgen dat je pc geïnfiltreerd wordt door kwaadaardige programma’s. Zodra deze rogue je pc geïnfiltreerd heeft wijzigt het de sinstellingen en begint het te werken zorda de pc opstart. Het zal je ook meldingen zoals deze tonen:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Tracking software found!
Your PC activity is being monitored. Possible spyware infection. Your data security may be compromised. Sensitive data can be stolen. Prevent damage now by completing a security scan.

Negeer alsjeblieft deze meldingen want ze hebben geen uitstaans met de toestand van je pc. Als je ervan verlost wilt worden en je pc veilig wenst te houden moet je een gedetailleerde AVbytes XP Antivirus 2015 verwijdering handleiding volgen. Ja je kan het ook manueel proberen, maar we raden je dit niet aan omdat je legitieme bestanden die belangrijk zijn voor de werking van je pc zou kunnen verwijderen. De makkelijkste manier om je pc te herstellen is door het opstarten van een bijgewerkte anti-spyware.

Hoe het AVbytes XP Antivirus 2015 virus verwijderen?

Als je denkt dat je pc reeds geïnfiltreerd werd met het AVbytes XP Antivirus 2015 virus, moet je hem nakijken met een betrouwbare reputable anti-spyware. We raden mensen steeds aan om de AUTOMATISCHE VERWIJDERING OPTIE te kiezen hiervoor dien je enkel een betrouwbare anti-spyware te downloaden, bij te werken en een volledige systeemscan uit te voeren. Als je gedetailleerde instructies nodig hebt hoe dit te doen, lees dan deze handleiding. Onze aanbevolen programma’s voor het verwijderen van AVbytes XP Antivirus 2015 zijn Reimage en SpyHunter 5Combo Cleaner dit omdat deze makkelijk alle verborgen componenten van deze en andere cyber dreigingen detecteren.

LET OP! Zoals we reeds vermeld hebben kan AVbytes XP Antivirus 2015 proberen om de installatie en activatie van legitieme beveiligingsprogramma’s, inclusief SpyHunter en StopZilla te blokkeren. Als je er geen enkele kan van downloaden of opstarten probeer dan deze opties:

1. SYSTEEMHERSTEL GEBRUIKEN OM HET VIRUS UIT TE SCHAKELEN:

 1. Klik op Start -> Alle Programma’s -> Accessoires -> Systeem Hulpmiddelen -> Systeem Herstel.
 2. Zodra het Herstel systeem bestanden en instellingen venster verschijnt, selecteer Volgende.
 3. Kies het gewenste herstelpunt en klik op Volgende .
 4. Klik op Voltooien om te bevestigen en wacht tot de pc herstart.
 5. Download nu Reimage werk het bij en voer een volledige systeemscan uit.

2. HERSTARTEN IN VEILIGE MODUS MET NETWERK:

 1. Herstart je computer
 2. Van zodra de pc actief wordt druk je continu op de F8 toets tot je het Geavanceerde Opstart Opties scherm ziet.
 3. Selecteer hier Veilige modus met netwerk (gebruik hiervoor de pijltjes toetsen) en druk dan op Enter.
 4. Aanmelden met dezelfde gebruikersnaam als in de normale Windows modus
 5. Nu een rechtermuisklik op IE of een andere browser en selecteer Start Als of Start Als beheerder. Voer je beheerder wachtwoord in (indien gevraagd).
 6. Geef deze link in in de adresbalk: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe
 en download een programma. Start het op om de kwaadaardige bestanden te verwijderen.

3. EEN GAST ACCOUNT AANMAKEN OM DE PC TE SCANNEN:

Als je een andere gebruiker (gast) account hebt kun je proberen van hier een volledige systeemscan uit te voeren. Hiervoor dien je je gewoon aan te melden en Reimage te downloaden. Je kan je gast account activeren met behulp van deze stappen:

 1. Klik op Start -> Controle Paneel en selecteer Gebruiker accounts en familie veiligheid.
 2. Nadat het nieuwe venster verschijnt klik je op Toevoegen of Verwijderen Gebruiker Accounts -> Gast Account.
 3. Klik nu op de Aanzetten knop en herstart je computer
 4. Wacht nu tot je het Windows aanmeld scherm ziet en selecteer Gast account om de aanbevolen anti-spyware te downloaden

4. EEN ANDERE PC GEBRUIKEN OM EEN ANTI-SPYWARE TE DOWNLOADEN:

 1. Neem een andere pc die niet geïnfecteerd is met dit virus en download Reimage of SpyHunter 5Combo Cleaner on it.
 2. Als het downloaden voltooid is schrijf je het weg op een CD/DVD, externe schijf, of USB flash drive.
 3. Schakel ondertussen de kwaadaardige processen uit op je geïnfecteerde pc. Hiervoor kan je deze handleiding gebruiken.
 4. Plaat het apparaat met de anti-spyware in je pc en start het programma op.

5. AVbytes XP Antivirus 2015 BLOKKEREN VOOR HET SCANNEN:

 1. Laat AVbytes XP Antivirus 2015 starten en zijn nep scan voltooien.
 2. Klik op Onbeschermd Toestaan en sluit de waarschuwing.
 3. Start Verkenner (Klik op Start -> Documenten) en geef %AppData% in in de adresbalk. Klik op enter.
 4. Hernoem guard-agas of een gelijkaardige waarde.
 5. Herstart de pc en geef deze link op in de adresbalk: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe
 6. Download SpyHunter en verwijder de kwaadaardige bestanden die toebehoren aan AVbytes XP Antivirus 2015.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Over de auteur

Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-verwijder-specialist

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Julie Splinters
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-avbytes-xp-antivirus-2015.html

Verwijdering gidsen in andere talen