Gevaarlijkheidsmeter:  
  (98/100)

Haal AVbytes Win 8 Protection 2015 weg

door Olivia Morelli - - | Het type: Spyware

Wat is AVbytes Win 8 Protection 2015?

AVbytes Win 8 Protection 2015 is een gevaarlijk virus, dat het label van rogue anti-spyware meekreeg. Net zoals gelijkaardige cyber dreigingen wordt het gebruikt om computers die draaien op het Windows 8 besturingssysteem aan te vallen. Dit wil echter niet zeggen dat pc gebruikers met een ander besturingssysteem veilig zijn. Zij kunnen geïnfecteerd worden door een andere versie van deze rogue anti-spyware met de naam AVbytes Win 7 Protection 2015, AVbytes XP Protection 2015 en AVbytes Vista Protection 2015. Conclusie momenteel is niemand veilig. Gelukkig kunnen deze programma’s uitgeschakeld worden zonder al te veel moeite. Hiervoor dien je de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware en dan de bestanden verwijderen waarover hij rapporteerd. AVbytes Win 8 Protection 2015 kan je informeren over verschillende virussen en pc gerelateerde problemen maar deze zijn ofwel verzonnen of legitieme bestanden die zich op je pc bevinden. Dit is waarom je alle meldingen van dit programma zou moeten negeren. Na het klikken op een AVbytes Win 8 Protection 2015melding wordt je of omgeleid naar een kwaadaardige site die gebruikt wordt om virussen te verspreiden of naar de aankoop pagina van dit programma. Hier kan men je aanbieden om de gelicenseerde versie te kopen, doe dit nooit. Als je recentelijk meldongen, omleidingen en dergelijke opgemerkt hebt wacht dan niet langer. Scan je pc alsjeblieft met Reimage of een andere betrouwbare anti-spyware en verwijder deze gevaarlijke rogue anti-spyware.

Hoe kan AVbytes Win 8 Protection 2015 mijn pc infecteren?

Deze rogue anti-spyware wordt meestal verspreid via nep meldingen die opduiken tijdens het surfen. Meestal maken ze melding can ontbrekende updates of cyber dreigingen die zich zogenaamd op je pc verbergen. Hoe een melding je kan zeggen wat zich op je pc verbergt is ook voor ons een raadsel. Bovendien hebben deze meldingen ook aangeboden om je pc na te kijken met een ‘online scanner’ maar, geloof ons vrij, er bestaat niet zoiets als een ‘online scanner’. Om veilig te blijven moet je zulke advertenties zoveel mogelijk mijden. Bovendien moet je eens beginnen denken aan een betrouwbare anti-spyware, die je zal helpen om de infiltratie van deze en ander cyber dreigingen te voorkomen. Natuurlijk moet je hem wel steeds bijwerken naar de recenste versie want het hebben van een verouderde anti-spyware is net hetzelfde als geen anti-spyware hebben. Gelukkig is het ook niet zo moeilijk om te weten dat je pc geïnfecteerd is met het AVbytes Win 8 Protection 2015 virus omdat dit programma onmiddellijk nadat het de pc infiltreert begint met het tonen van zeer vervelende meldingen. Meestal rapporteren ze zaken zoals dit:

Tracking software found!
Your PC activity is being monitored. Possible spyware infection. Your data security may be compromised. Sensitive data can be stolen. Prevent damage now by completing a security scan.

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Zoals je wel al begrepen zult hebben zijn dit zeer misleidende meldingen en mag je ze nooit geloven. Om je pc na te kijken en verlost te worden van echte computer infecties moet je hem nakijken met een betrouwbare anti-spyware. We raden je aan om één van de onderstaande programma’s te selecteren.

Hoe het AVbytes Win 8 Protection 2015 virus verwijderen?

Als je denkt dat het AVbytes Win 8 Protection 2015 virus zich verbergt op je computer, is het niet moeilijk om dit na te kijken. Hiervoor moet je de pc scannen met een betrouwbare anti-spyware. Hiervoor moet je enkel een betrouwbare anti-spyware downloaden, bijwerken en een volledige systeemscan uitvoeren. Als je gedetailleerde instructies nodig hebt hoe dit te doen, lees dan deze handleiding. Onze aanbevolen programma’s voor het verwijderen van AVbytes Win 8 Protection 2015 zijn Reimage en SpyHunterCombo Cleaner dit omdat deze makkelijk alle verborgen componenten van deze en andere cyber dreigingen detecteren.

LET OP! Zoals we reeds vermeld hebben kan AVbytes Win 8 Protection 2015 proberen om de installatie en activatie van legitieme beveiligingsprogramma’s, inclusief SpyHunter en StopZilla te blokkeren. Als je er geen enkele kan van downloaden of opstarten probeer dan deze opties:

1. SYSTEEMHERSTEL GEBRUIKEN OM HET VIRUS UIT TE SCHAKELEN:

 1. Klik op Start -> Alle Programma’s -> Accessoires -> Systeem Hulpmiddelen -> Systeem Herstel.
 2. Zodra het Herstel systeem bestanden en instellingen venster verschijnt, selecteer Volgende.
 3. Kies het gewenste herstelpunt en klik op Volgende .
 4. Klik op Voltooien om te bevestigen en wacht tot de pc herstart.
 5. Download nu Reimage werk het bij en voer een volledige systeemscan uit.

2. HERSTARTEN IN VEILIGE MODUS MET NETWERK:

 1. Herstart je computer
 2. Van zodra de pc actief wordt druk je continu op de F8 toets tot je het Geavanceerde Opstart Opties scherm ziet.
 3. Selecteer hier Veilige modus met netwerk (gebruik hiervoor de pijltjes toetsen) en druk dan op Enter.
 4. Aanmelden met dezelfde gebruikersnaam als in de normale Windows modus
 5. Nu een rechtermuisklik op IE of een andere browser en selecteer Start Als of Start Als beheerder. Voer je beheerder wachtwoord in (indien gevraagd).
 6. Geef deze link in in de adresbalk: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe
 en download een programma. Start het op om de kwaadaardige bestanden te verwijderen.

3. EEN GAST ACCOUNT AANMAKEN OM DE PC TE SCANNEN:

Als je een andere gebruiker (gast) account hebt kun je proberen van hier een volledige systeemscan uit te voeren. Hiervoor dien je je gewoon aan te melden en Reimage te downloaden. Je kan je gast account activeren met behulp van deze stappen:

 1. Klik op Start -> Controle Paneel en selecteer Gebruiker accounts en familie veiligheid.
 2. Nadat het nieuwe venster verschijnt klik je op Toevoegen of Verwijderen Gebruiker Accounts -> Gast Account.
 3. Klik nu op de Aanzetten knop en herstart je computer
 4. Wacht nu tot je het Windows aanmeld scherm ziet en selecteer Gast account om de aanbevolen anti-spyware te downloaden.

4. EEN ANDERE PC GEBRUIKEN OM EEN ANTI-SPYWARE TE DOWNLOADEN:

 1. Neem een andere pc die niet geïnfecteerd is met dit virus en download Reimage of SpyHunterCombo Cleaner on it.
 2. Als het downloaden voltooid is schrijf je het weg op een CD/DVD, externe schijf, of USB flash drive.
 3. Schakel ondertussen de kwaadaardige processen uit op je geïnfecteerde pc. Hiervoor kan je deze handleiding gebruiken.
 4. Plaat het apparaat met de anti-spyware in je pc en start het programma op.

5. AVbytes Win 8 Protection 2015 BLOKKEREN VOOR HET SCANNEN:

 1. Laat AVbytes Win 8 Protection 2015 starten en zijn nep scan voltooien.
 2. Klik op Onbeschermd Toestaan en sluit de waarschuwing.
 3. Start Verkenner (Klik op Start -> Documenten) en geef %AppData% in in de adresbalk. Klik op enter.
 4. Hernoem guard-agas of een gelijkaardige waarde.
 5. Herstart de pc en geef deze link op in de adresbalk: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe
 6. Download SpyHunter en verwijder de kwaadaardige bestanden die toebehoren aan AVbytes Win 8 Protection 2015.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Over de auteur

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Olivia Morelli
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-avbytes-win-8-protection-2015.html

Verwijdering gidsen in andere talen