Gevaarlijkheidsmeter:  
  (97/100)

Haal AVbytes Win 7 Protection 2015 weg

door Gabriel E. Hall - - | Het type: Spyware

Wat is AVbytes Win 7 Protection 2015?

AVbytes Win 7 Protection 2015 is een gevaarlijke toepassing die je beter kan mijden. Hoewel het er ongevaarlijk en zelfs betrouwbaar uitziet heeft dit programma maar één doel – je misleiden tot het aankopen van zijn nep licensie. Hiervoor toont het vervelende scanners en daarna nep meldingen die rapporteren over honderden verschillende virussen. Vertrouw deze meldingen alsjeblieft NIET want ze willen je enkel laten geloven dat je pc zich in een gevaarlijke situatie bevind. In werkelijkheid kan je makkelijk de meldingen van AVbytes Win 7 Protection 2015 negeren zonder dat je je zorgen hoeft te maken over die zogenaamde virussen. Dezelfde virussen worden ‘gedecteerd’ op elke pc die door deze rogue geïnfecteerd werd, zoek er dus niet naar op je pc. Desalniettemin moet je de pc nakijken met een betrouwbare anti-spyware omdat het opduiken ervan reeds een teken is dat deze rogue je pc geïnfiltreerd heeft. Het niet verwijderen van zulke programma’s kan zeer gevaarlijk zijn omdat ze kunnen proberen om je systeem te infecteren met andere cyber dreigingen. Bovendien kunnen ze proberen, doorvia het registreren van je toetsaanslagen, om je persoonlijke informatie te stelen, zoals wachtwoorden, aanmeldgegevens en andere gevoelige data. Om AVbytes Win 7 Protection 2015 van je systeem te verwijderen raden we ten zeerste aan om één van deze programma’s te gebruiken: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Deze hadden de beste resultaten toen we deze rogue anti-spyware aan het testen waren.

Hoe kan AVbytes Win 7 Protection 2015 mijn pc infecteren?

AVbytes Win 7 Protection 2015 komt uit een grote familie van rogues die gekend is onder de naam Braviax. Om deze dreigingen te vermijden moet je voorzichtig zijn als je op het net surft. Denk eraan dat er honderden trucjes bestaan om rogues zoals deze te verspreiden. Eén van de meest gangbare methodes zijn nep meldingen. Sommige van deze meldingen maken melding van het ontbreken van updates en bieden aan om deze gratis te downloaden, anderen beweren dan weer dat de pc geïnfecteerd is en dat je hem moet nakijken. Natuurlijk infiltreert AVbytes Win 7 Protection 2015 je pc nadat je op zo’n advertentie klikte. Het is ook geweten dat dit virus kan opduiken na het downloaden van een geïnfecteerd mail bijlage. Om je pc veilig te houden moet je mails die er te goed uitzien om waar te zijn echt wel mijden. Als een mail je bericht over een erfenis, onverwacht inkomen en andere geniepige zaken ontvangt contacteer je best eerst de afzender voor je hem opent. Anders kan je het AVbytes Win 7 Protection 2015 virus en dergelijke downloaden. Als het je pc infiltreert, wijzigt het de instellingen en begint het met het tonen van deze en gelijkaardige meldingen:

Tracking software found!
Your PC activity is being monitored. Possible spyware infection. Your data security may be compromised. Sensitive data can be stolen. Prevent damage now by completing a security scan.

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Alsjeblieft negeer deze meldingen want ze zijn nep! Om er voor goed van verlost te worden moet je onderstaande handleiding volgen:

Hoe het AVbytes Win 7 Protection 2015 virus verwijderen?

Als je denkt dat AVbytes Win 7 Protection 2015 je pc reeds geïnfiltreerd heeft, scan hem dan met een betrouwbare anti-spyware en verwijder alles wat deze detecteerd. Koop alsjeblieft zijn licensie NIET. Je moet enkel een betrouwbare anti-spyware downloaden, bijwerken en een volledige systeemscan uitvoeren. Als je gedetailleerde instructies nodig hebt hoe dit te doen, lees dan deze handleiding. Onze aanbevolen programma’s voor het verwijderen van AVbytes Win 7 Protection 2015 zijn Reimage en SpyHunter 5Combo Cleaner dit omdat deze makkelijk alle verborgen componenten van deze en andere cyber dreigingen detecteren.

LET OP! Zoals we reeds vermeld hebben kan AVbytes Win 7 Protection 2015 proberen om de installatie en activatie van legitieme beveiligingsprogramma’s, inclusief SpyHunter en StopZilla te blokkeren. Als je er geen enkele kan van downloaden of opstarten probeer dan deze opties:

1. SYSTEEMHERSTEL GEBRUIKEN OM HET VIRUS UIT TE SCHAKELEN:

 1. Klik op Start -> Alle Programma’s -> Accessoires -> Systeem Hulpmiddelen -> Systeem Herstel.
 2. Zodra het Herstel systeem bestanden en instellingen venster verschijnt, selecteer Volgende.
 3. Kies het gewenste herstelpunt en klik op Volgende .
 4. Klik op Voltooien om te bevestigen en wacht tot de pc herstart.
 5. Download nu Reimage werk het bij en voer een volledige systeemscan uit.

2. HERSTARTEN IN VEILIGE MODUS MET NETWERK:

 1. Herstart je computer
 2. Van zodra de pc actief wordt druk je continu op de F8 toets tot je het Geavanceerde Opstart Opties scherm ziet.
 3. Selecteer hier Veilige modus met netwerk (gebruik hiervoor de pijltjes toetsen) en druk dan op Enter.
 4. Aanmelden met dezelfde gebruikersnaam als in de normale Windows modus
 5. Nu een rechtermuisklik op IE of een andere browser en selecteer Start Als of Start Als beheerder. Voer je beheerder wachtwoord in (indien gevraagd).
 6. Geef deze link in in de adresbalk: https://zondervirus.nl/download/hunter.exeen download een programma. Start het op om de kwaadaardige bestanden te verwijderen.

3. EEN GAST ACCOUNT AANMAKEN OM DE PC TE SCANNEN:

Als je een andere gebruiker (gast) account hebt kun je proberen van hier een volledige systeemscan uit te voeren. Hiervoor dien je je gewoon aan te melden en Reimage te downloaden. Je kan je gast account activeren met behulp van deze stappen:

 1. Klik op Start -> Controle Paneel en selecteer Gebruiker accounts en familie veiligheid.
 2. Nadat het nieuwe venster verschijnt klik je op Toevoegen of Verwijderen Gebruiker Accounts -> Gast Account.
 3. Klik nu op de Aanzetten knop en herstart je computer
 4. Wacht nu tot je het Windows aanmeld scherm ziet en selecteer Gast account om de aanbevolen anti-spyware te downloaden.

4. EEN ANDERE PC GEBRUIKEN OM EEN ANTI-SPYWARE TE DOWNLOADEN:

 1. Neem een andere pc die niet geïnfecteerd is met dit virus en download Reimage of SpyHunter 5Combo Cleaner on it.
 2. Als het downloaden voltooid is schrijf je het weg op een CD/DVD, externe schijf, of USB flash drive.
 3. Schakel ondertussen de kwaadaardige processen uit op je geïnfecteerde pc. Hiervoor kan je deze zelfstudie gebruiken.
 4. Plaat het apparaat met de anti-spyware in je pc en start het programma op.

5. AVbytes Win 7 Protection 2015 BLOKKEREN VOOR HET SCANNEN:

 1. Laat AVbytes Win 7 Protection 2015 starten en zijn nep scan voltooien.
 2. Klik op Onbeschermd Toestaan en sluit de waarschuwing.
 3. Start Verkenner (Klik op Start -> Documenten) en geef %AppData% in in de adresbalk. Klik op enter.
 4. Hernoem guard-agas of een gelijkaardige waarde.
 5. Herstart de pc en geef deze link op in de adresbalk: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe
 6. Download SpyHunter en verwijder de kwaadaardige bestanden die toebehoren aan AVbytes Win 7 Protection 2015.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Over de auteur

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Gepassioneerde virusonderzoeker

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Gabriel E. Hall
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-avbytes-win-7-protection-2015.html

Verwijdering gidsen in andere talen