Gevaarlijkheidsmeter:  
  (98/100)

Haal AVbytes Vista Protection 2015 weg

door Olivia Morelli - - | Het type: Spyware

Wat is AVbytes Vista Protection 2015?

AVbytes Vista Protection 2015 is een rogue anti-spyware, uit de enorme familie van malware gekend als ‘Braviax’. Dit is een relatief oude groep dus het verbaasd ons niet mocht je al over eerdere leden van deze groep gehoord hebben. Desalniettemin moet je nu ervoor zorgen dat je weet waarvoor het AVbytes Vista Protection 2015 virus ontworpen werd. We kunnen je melden dat net zoals zijn vorige versies het programma ingesteld is om mensen te laten geloven dat hun pc ernstig geïnfecteerd is. Het zal bovendien ook proberen om je zijn gelicenseerde versie te laten kopen. Doe dit alsjeblieft NIET want het is gewoon geld verspillen. Bovedien kan je ook misleid worden tot het onthullen van je persoonlijke gegevens, zoals je volledige naam, kredietkaartgegevens, e-mail en andere details aan cyber criminelen. Als je reeds advertenties van deze nep anti-spyware te zien kreeg moet je deze negeren. Klik je erop kan je makkelijk omgeleid worden naar de kwaadaardige aankoop pagina die je de volledige versie van AVbytes Vista Protection 2015 zal aanbieden. Je zou beter een betrouwbare anti-spyware downloaden en er je pc mee nakijken. Dit zal je helpen om deze rogue anti-spyware en andere kwaadaardige programma’s van je pc te verwijderen. Natuurlijk kan deze malware, net zoals andere rogue, proberen om je anti-spyware te blokkeren. Volg in dat geval de onderstaande gedetailleerde handleiding en deblokkeer hem.

Hoe kan AVbytes Vista Protection 2015 mijn pc infecteren?

AVbytes Vista Protection 2015 werd net zoals andere rogue anti-spyware ontworpen om geld te stelen van mensen, het mag dan ook geen verrassing heten dat het nep meldingen veroorzaakt die rapporteren over een gevaarlijke sitauatie voor je pc. Als je reeds te maken hebt met zijn waarschuwingen is je pc echt in gevaar. Om kwetsbaarheden in de beveiliging uit te schakelen en de infiltratie van deze en andere cyber dreigingen te voorkomen moet je een betrouwbare anti-spyware installeren. Zorg er ook voor dat je deze steeds bijwerkt naar de recenste versie. Weet ook dat rogues verspreid worden op verschillende misleidende manieren. Ze kunnen gedownload worden na het openen van een geïnfecteerde e-mail, na het klikken op een kwaadaardige advertenties of na het bezoeken van een kwaadaardige site. Vermijd alsjeblieft misleidende e-mails die beweren dat je ongelooflijke prijzen en dergelijke kan winnen. Meestal worden ze gebruikt voor het verspreiden van rogues of andere potentieel ongewenste toepassingen. Vermijd ook advertenties die aanbieden om je pc te scannen met een ‘online scanner’ of die beweren dat je een update nodig hebt voor programma’s zoals Flash Player, FLV Player, Java, etc. Denk eraan dat ze je makkelijk kunnen misleiden tot het downloaden van virussen zoals dit. Als je denkt dat je ergens een update voor nodig hebt ga dan naar de officiële site van het programma en bekijk daar wat er aangeboden wordt. Als je denkt dat het AVbytes Vista Protection 2015 virus zich reeds op je pc verbergt, negeer dan zijn meldingen, ze zien er meestal als dit uit:

Tracking software found!
Your PC activity is being monitored. Possible spyware infection. Your data security may be compromised. Sensitive data can be stolen. Prevent damage now by completing a security scan.

Hoe het AVbytes Vista Protection 2015 virus verwijderen?

Als je denkt dat AVbytes Vista Protection 2015 zich reeds op je pc verbind, moet je hem scannen met een betrouwbare anti-spyware en alles verwijderen wat deze detecteerd. Koop zijn gelicenseerde versie alsjeblieft NIET. Het enige wat je moet doen is een betrouwbare anti-spyware downloaden, bijwerken en een volledige systeemscan uitvoeren. Als je gedetailleerde instructies nodig hebt hoe dit te doen, lees dan deze handleiding. Onze aanbevolen programma’s voor het verwijderen van AVbytes Win 7 Protection 2015 zijn Reimage en SpyHunter 5Combo Cleaner dit omdat deze makkelijk alle verborgen componenten van deze en andere cyber dreigingen detecteren.

LET OP! Zoals we reeds vermeld hebben kan AVbytes Vista Protection 2015 proberen om de installatie en activatie van legitieme beveiligingsprogramma’s, inclusief SpyHunter en StopZilla te blokkeren. Als je er geen enkele kan van downloaden of opstarten probeer dan deze opties:

1. SYSTEEMHERSTEL GEBRUIKEN OM HET VIRUS UIT TE SCHAKELEN:

 1. Klik op Start -> Alle Programma’s -> Accessoires -> Systeem Hulpmiddelen -> Systeem Herstel.
 2. Zodra het Herstel systeem bestanden en instellingen venster verschijnt, selecteer Volgende.
 3. Kies het gewenste herstelpunt en klik op Volgende .
 4. Klik op Voltooien om te bevestigen en wacht tot de pc herstart.
 5. Download nu Reimage werk het bij en voer een volledige systeemscan uit.

2. HERSTARTEN IN VEILIGE MODUS MET NETWERK:

 1. Herstart je computer
 2. Van zodra de pc actief wordt druk je continu op de F8 toets tot je het Geavanceerde Opstart Opties scherm ziet.
 3. Selecteer hier Veilige modus met netwerk (gebruik hiervoor de pijltjes toetsen) en druk dan op Enter.
 4. Aanmelden met dezelfde gebruikersnaam als in de normale Windows modus
 5. Nu een rechtermuisklik op IE of een andere browser en selecteer Start Als of Start Als beheerder. Voer je beheerder wachtwoord in (indien gevraagd).
 6. Geef deze link in in de adresbalk: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe
 en download een programma. Start het op om de kwaadaardige bestanden te verwijderen.

3. EEN GAST ACCOUNT AANMAKEN OM DE PC TE SCANNEN:

Als je een andere gebruiker (gast) account hebt kun je proberen van hier een volledige systeemscan uit te voeren. Hiervoor dien je je gewoon aan te melden en Reimage te downloaden. Je kan je gast account activeren met behulp van deze stappen:

 1. Klik op Start -> Controle Paneel en selecteer Gebruiker accounts en familie veiligheid.
 2. Nadat het nieuwe venster verschijnt klik je op Toevoegen of Verwijderen Gebruiker Accounts -> Gast Account.
 3. Klik nu op de Aanzetten knop en herstart je computer
 4. Wacht nu tot je het Windows aanmeld scherm ziet en selecteer Gast account om de aanbevolen anti-spyware te downloaden.

4. EEN ANDERE PC GEBRUIKEN OM EEN ANTI-SPYWARE TE DOWNLOADEN:

 1. Neem een andere pc die niet geïnfecteerd is met dit virus en download Reimage of SpyHunter 5Combo Cleaner on it.
 2. Als het downloaden voltooid is schrijf je het weg op een CD/DVD, externe schijf, of USB flash drive.
 3. Schakel ondertussen de kwaadaardige processen uit op je geïnfecteerde pc. Hiervoor kan je deze handleiding gebruiken.
 4. Plaat het apparaat met de anti-spyware in je pc en start het programma op.

5. AVbytes Vista Protection 2015 BLOKKEREN VOOR HET SCANNEN:

 1. Laat AVbytes Vista Protection 2015 starten en zijn nep scan voltooien.
 2. Klik op Onbeschermd Toestaan en sluit de waarschuwing.
 3. Start Verkenner (Klik op Start -> Documenten) en geef %AppData% in in de adresbalk. Klik op enter.
 4. Hernoem guard-agas of een gelijkaardige waarde.
 5. Herstart de pc en geef deze link op in de adresbalk: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe
 6. Download SpyHunter en verwijder de kwaadaardige bestanden die toebehoren aan AVbytes Vista Protection 2015.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Over de auteur

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Olivia Morelli
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-avbytes-vista-protection-2015.html

Verwijdering gidsen in andere talen