Wat is av.exe? Moet ik het verwijderen?

av.exe

av.exe is een kwaadaardig proces dat behoort tot de grote groep virusen die zich klonen. Deze programma’s zijn Xp antivirus Pro 2012, Vista Internet Security 2010, Win 7 Guardian, XP Defender 2013 en vele andere dat dezelfde GUIs hebben en proberen geld te stelen van hun slachtoffers. AV.exe is een kritisch proces dat al deze bedreigingen helpt bij het starten van bepaalde parasieten die eerder genoemde programma’s nodig hebben. Buiten dit, is het ook gerapporteerd geweest om gebruikers hun startpagina te veranderen en legitieme software te blokkeren. Wees ervan gewaarschuwd dat wanneer je computer eenmaal geïnfecteerd is je de bedreiging zo snel mogelijk verwijderen.

Meestal word Av.exe gezet in de %appData% folder (typische locatie C:\Documents and Settings\[username]\Local Settings\Application Data). Hoewel, je zou moeten opmerken dat het eigenlijk een volledig legitieme actie van je opereer systeem is. We raden je aan het bestand te herbekijken voordat je het verwijdert.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Bron: https://www.2-spyware.com/file-av-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk