Wat is av.exe? Moet ik het verwijderen?

av.exe

av.exe is een kwaadaardig proces dat behoort tot de grote groep virusen die zich klonen. Deze programma’s zijn Xp antivirus Pro 2012, Vista Internet Security 2010, Win 7 Guardian, XP Defender 2013 en vele andere dat dezelfde GUIs hebben en proberen geld te stelen van hun slachtoffers. AV.exe is een kritisch proces dat al deze bedreigingen helpt bij het starten van bepaalde parasieten die eerder genoemde programma’s nodig hebben. Buiten dit, is het ook gerapporteerd geweest om gebruikers hun startpagina te veranderen en legitieme software te blokkeren. Wees ervan gewaarschuwd dat wanneer je computer eenmaal geïnfecteerd is je de bedreiging zo snel mogelijk verwijderen.

Meestal word Av.exe gezet in de %appData% folder (typische locatie C:\Documents and Settings\[username]\Local Settings\Application Data). Hoewel, je zou moeten opmerken dat het eigenlijk een volledig legitieme actie van je opereer systeem is. We raden je aan het bestand te herbekijken voordat je het verwijdert.

uitspraak - de status van het bestand:
gevaarlijk bestand
Advies: Als je computer traag lijkt, of je hebt te maken met ongewenste advertenties en omleidingen naar onbekende websites, raden we je ten zeerste aan om hem te scannen met een betrouwbare anti-spyware programma. Voer enkele GRATIS scans uit en kijk je naam na op onbekende toepassingen die mogelijk verantwoordelijk zijn voor deze problemen
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
Malwarebytes
Bron: https://www.2-spyware.com/file-av-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk