Wat is autoexec.exe? Moet ik het verwijderen?

autoexec.exe

autoexec.exe is een gevaarlijk uitvoeringsbestand, wat aantoont dat de pc geïnfecteerd is door een rojan horse, worm of spyware. Van zodra dit bestand zich op het systeem genesteld heeft, kan het gebruikt worden om extra componenten van deze virussen te downloaden. Men kan dus zeggen dat autoexec.exe een belangrijke rol speelt in de verdeling van verschillende cyber bedreigingen. Volgens experten kan dit bestand echter ook gebruikt worden om specifieke onderdelen van de bedreiging te lanceren, ze te verwijderen en andere gelijkaardige activiteiten.

Als je het autoexec.exe bestand opgemerkt hebt in je Taakbeheer, mag je dit niet laten staan want het wil zeggen dat je pc geïnfecteerd is! In dit geval raden we je ten zeerste aan om RegCure Pro te gebruiken en alle bestanden die er aan gerelateerd zijn te verwijderen. Als je moeilijkheden hebt om de bestanden te verwijderen overweeg dan om een anti-spyware programma te gebruiken.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Bron: https://www.2-spyware.com/file-autoexec-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk