Gevaarlijkheidsmeter:  
  (99/100)

Attentie! Uw Webbrowser wordt geblokkeerd. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Valse antispyware

‘Attentie! Uw Webbrowser wordt geblokkeerd’ is een kwaadaardige waarschuwing, die veroorzaakt wordt door ransomware en gebruikt wordt om mensen op te lichten. Meestal duikt het op in een browser als zijn slachtoffers een website bezoeken, die gevuld is met een kwaadaardige javascript code. In plaats van het ganse systeem te blokkeren, blokkeerd deze browser-gebaseerde ransomware je browser en vult hij je hele scherm met zijn nep melding, die meestal gelocaliseerd is naar gelang de localisatie van de pc. Dit virus kan alle browsers treffen, inclusief Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari of Internet Explorer. Als je merkt dat je niet normaal kan surfen, kan het zijn dat je te maken hebt met het ‘Attentie! Uw Webbrowser wordt geblokkeerd’ virus. In dit geval zou je zijn nep melding moeten negeren en de kwaadaardige bestanden van je systeem verwijderen.

Hoe kan ‘Attentie! Uw Webbrowser wordt geblokkeerd’ op mijn pc verschijnen?

‘Attentie! Uw Webbrowser wordt geblokkeerd’ is nauw verwant met kwaadaardige javascript code, die meestal bewaard wordt op een besmette website. Je kan op deze website terecht komen na het klikken op een kwaadaardige advertentie of na het bezoeken van een onveilige website. Van zodra je zo’n website betreed, blokkeerd het de browser en begint het met zijn misleidende melding te tonen, welke meestal melding maken van het gebruik van copyrighted inhoud en porno, distrubutie van malware en gelijkaardige inbreuken tegen de wet. Nadien vraagt het om 100 euro of een ander bedrag en beloofd het je browser vrij te geven. Het spreekt voor zich dat ‘Attentie! Uw Webbrowser wordt geblokkeerd’ je probeert op te licheten en een verzonnen boete te laten betalen. Daarom raden we ten stelligste aan om de ‘Attentie! Uw Webbrowser wordt geblokkeerd’ waarschuwing te negeren. Om ze te verwijderen moet je deze stappen volgen:

He ‘Attentie! Uw Webbrowser wordt geblokkeerd’ verwijderen?

Als je browser geblokkeerd werd door ‘Attentie! Uw Webbrowser wordt geblokkeerd’, negeer deze nep melding dan. In werkelijkheid heb je te maken met een browser-gebaseerde ransomware, die verwijdert kan worden met behulp van deze stappen:

  1. Start Windows Taakbeheer door op Ctrl+Alt+Del of Ctrl+Shift+Esc te klikken.
  2. Open nu de Procesessen tab en kies ‘Toon alle processen van alle gebruikers’.
  3. Zoek je browser’s proces en geef een linkermuisklik erop. Als je Internet Explorer gebruikte, annuleer dan iexplore.exe, Mozilla Firefox – firefox.exe, Google Chrome- chrome.exe, Safari – safari.exe, Opera – opera.exe.
  4. Klik nu op de ‘Stop Proces’ knop en vergeet niet te bevestigen dat je dit echt wil doen.

Eens je je aangetaste browser hebt afgesloten, zou je een betrouwbaar anti-malware programma moeten downloaden en bijwerken. Hiervoor raden we het gebruik van Reimage of Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner aan.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-attentie-uw-webbrowser-wordt-geblokkeerd.html

Verwijdering gidsen in andere talen