Gevaarlijkheidsmeter:  
  (99/100)

Arestocrat virus. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Valse antispyware

Arestocrat virus is een gevaarlijke ransomware die slecht beveiligde computers aanvalt. Zodra je computer besmet is, blokkeerd het virus je PC. Daarna gaat het virus alarm slaan over het feit dat jij door de FBI of een andere overheidsinstantie bent betrapt met overtredingen van de wet. Meestal is de titel van dit bericht: You have 48 hours to pay the fine en het heeft een “Submit” knop. Dit is pure oplichting. Verder kun je door een betaling van 300 euro via Moneypak, Ukash of vergelijkbare betaal sites waarbij je van te voren moet betalen, je block verwijderen. Het gehele doel van dit virus is om de onoplettende gebruiker zover te krijgen om te betalen, dus let op en betaal niets aan deze oplichters. We raden je aan om het virus zo snel mogelijk van je computer te verwijderen.

How can i get infected with Arestocrat virus?

Vergelijkbaar met het FBI virus wordt het Arestocrat virus verspreidt via een trojan horse (Trojaans paard). Vergelijkbaar met vele andere virusen, gebruikt een trojan horse de zwakheden in je beveiliging om zo zonder toestemming in je computer te komen. Zodra het je systeem aanvalt, wordt het gevaarlijke Arestocrat virus gedownload, en worden er aanpassingen gemaakt in je systeem zodat het geblokkeerd word. Vervolgens word er ransomware opgestart die al een paar seconden nadat je je PC opnieuw hebt opgestart zijn neppe berichten laat zien. Sommige slachtoffers hebben een bericht gezien dat “Arestocrat”zegt. Als je weet wat we bedoelen, en je wil het Arestocrat virus verwijderen van je computer moet je een speciale handleiding volgen. Deze legt uit hoe je je PC moet deblokkeren en de besmette bestanden moet verwijderen.

How to remove Arestocrat Virus?

Wanneer je dit virus probeert te verwijderen zou je het eerst moeten deblokkeren door bijvoorbeeld je computer op te starten in veilige modus.volg daarna de stappen hier onder:

*Flash drive methode:

1. Neem een andere pc en download Reimage en zet het op een USB of CD.

2. Start de besmette computer op in veilige modus met de mogelijkheid om nog een USB te gebruiken.

3. Herstart deze pc nog eens en doe een volledige scan met het anti-malware programma.

* Mensen die verschillende accounts op hun pc hebben kunnen functioneren op de andere heeft eentje daarvan administratie rechten kan je het direct verwijderen.

* Probeer de Flash te negeren die je ransomware zal proberen te helpen. Daarom ga je best naar http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Nadat je dit gedaan hebt doe je best een volledige scan.

*Manuele methode om het te verwijderen

  • Herstart je pc die besmet is om nog commando’s uit te voeren om het virus te verwijderen (dit zou bij elke versie moeten werken)

  • Laat Regedit werken

  • Zoek voor WinLogon Entries en schrijf deze bestanden op die niet explorer.exe of blank zijn en verplaats hen met explorer.exe.

  • Zoek naar de registratie bestanden die je geschreven hebt en verwijder die registratie sleutels.

  • Herstart je pc nogmaals en doe een volledige scan met Reimage om de resterende bestanden te verwijderen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-arestocrat-virus.html

Verwijdering gidsen in andere talen