Gevaarlijkheidsmeter:  
  (86/100)

Antivirus Security Pro 2013. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Valse antispyware
12

Antivirus Security Pro 2013 is een gevaarlijk programma, dat van je pc moet verwijdert worden voordat het je geld afhandig maakt. Om dit te doen toont het je constant pop-up meldingen die als doel hebben de noodzaak aan een versie met licensie tot stand te brengen. Deze versie met licensie is natuurlijk een nutteloze toepassing die niet in staat is om ook maar één virus te detecteren of te verwijderen. Van zodra Antivirus Security Pro 2013 op je pc raakt begint het met het tonen van zijn meldingen die gewag maken van honderden verschillende virussen. In werkelijkheid zijn deze bedreigingen net zoals zijn betalende versie, die aangeboden wordt om ze te verwijderen, verzonnen. Daarom moet je meldingen afkomstig van Antivirus Security Pro 2013 negeren en deze misleidende software van je pc verwijderen.

HOE KAN IK GEÏNFECTEERD WORDEN DOOR ANTIVIRUS SECURITY PRO 2013?

Net zoals Antivirus Security Pro, wordt Antivirus Security Pro 2013 verspreid door een Trojaans paard. Dit virus kan je pc ongemerkt infiltreren via gevonden kwetsbaarheden in de beveiliging. Als je deze infiltratie wil voorkomen blijf dan weg van illegale websites, kwaadaardige software en spam. Als deze Trojaan erin slaagt om op je pc te komen, download het kwaadaardige Antivirus Security Pro 2013 bestanden en wijzigt het je systeem zodat het kan starten van zodra je je pc herstart. Hierna begint de malware zijn valse boodschappen te tonen die de nood aan de betaalde versie creëeren. Bijvoorbeeld:

Warning! Infected file detected
Location: File SystemSuspicious activity detected in the application notepad.exe to the behavior of the virus Win32/Conficker.X. For your security and to avoid loss of data, the operation of application cmd.exe has been temporarily restricted.

Koop alsjeblieft deze valse toepassing nooit want je zal je geld verliezen. Als je Antivirus Security Pro 2013 dient te verwijderen, volg dan deze handleiding:

HOE ANTIVIRUS SECURITY PRO 2013 VERWIJDEREN?

Als je pc besmet is met Antivirus Security Pro 2013 zou je onmiddellijk één van deze programma’s moeten downloaden:Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Malwarebytes Anti Malware. Vergeet niet om de laatste versies van deze programma’s te downloaden zo beschik je over de volledige virus gegevensbank. Als het virus deze toepassingen blokkeert, herstart je pc dan in veilige modus met netwerk en stop dan de kwaadaardige processen die toebehoren aan Antivirus Security Pro 2013. Zoek naar [random letters or/and numbers].exe of [protector[random characters].exe en stop ze en voer een volledige systeem scan uit met een anti-malware. Vergeet niet om je pc ook in normale modus te scannen om er zeker van te zijn dat het virus weg is!

Je kan ook deze registratiecode gebruiken om het virus te laten denken dat je de licensie aangeschaft hebt : AA39754E-715219CE. Scan nadien het systeem met een bijgewerkte anti-spyware en verwijder de kwaadaardige bestanden van het systeem.

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Antivirus Security Pro 2013 te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is aangeraden om Antivirus Security Pro 2013 te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Let op: Handmatige assistentie nodig betekent dat één van of al onze toepassingen niet instaat was/waren om de parasiet te verwijderen zonder enige vorm van manuele interventie, lees alsjeblieft de manuele verwijdering instructies hieronder

Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.

Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Druk de genoemde op Reimage

Antivirus Security Pro 2013 handmatige verwijdering:

Kill processen:
[random characters].exe

Bestanden verwijderen:
[random characters].exe

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-antivirus-security-pro-2013.html

Verwijdering gidsen in andere talen