Gevaarlijkheidsmeter:  
  (90/100)

An Garda Siochana virus. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Jake Doevan - - | Het type: Kwaadaardige software
12

‘An Garda Siochana’ is de recentste variant van het Police virus dat zich voordoet alsof het verzonden waerd door de federale politie van Ierland. Net zoals Police viruses die eerder uitgebracht werden is deze ook regio gebonden (Ierland) en probeert het Ierse gebruikers te laten geloven dat ze een boete moeten betalen voor hun illegale activiteiten op het net. Weet echter dat al deze zaken die gezegd worden maar één doel hebben – je angst aan te jagen zodat je de boete betaald. Het grootste probleem met de ‘An Garda Siochana Ireland’s National Police Service’ ransomware is dat het zijn slachtoffers volledig blokkeert zodat ze er niets kunnen tegen doen. Als jij ook geblokkeerd werd door dit virus blijf dan lezen en vind de ‘An Garda Siochana’ verwijdering stappen. Weet dat er verschillende versies zijn van het An Garda Siochana virus die verspreid worden op het net.

HOE KAN IK GEÏNFECTEERD WORDEN MET HET An Garda Siochana VIRUS?

Net zoals eerdere Police virussen wordt, ‘An Garda Siochana’ ook verdeeld via Trojanen die slecht beveiligde systemen aanvallen. Ze kunnen samen met verschillende freeware, spam e-mails of nep updates en scanners die meestal verspreid worden op het net komen. Bovendien blokkeert de ‘An Garda Siochana Ireland’s National Police Service’ ransomware net zoals eerdere leden van deze familie de pc en toont het een enorme waarschuwing die de gebruiker ervan beschuldigd betrokken te zijn bij illegale activiteiten zoals het verspreiden van auteursrechterlijke beschermde inhoud, kinder pornografie of simpelweg het gebruik van gepirateerde media. Deze beschuldigingen zijn echter allemaal verzonnen en worden verondersteld je te doen twijfelen aan de inhoud op je pc. Bovendien biedt deze waarschuwing de gebruikers aan om de boet te betalen via het Ukash betalingssysteem.

HOE KAN IK HET An Garda Siochana VIRUS VERWIJDEREN?

Negeer het ‘An Garda Siochana Ireland’s National Police Service’ virus en betaal zeker geen boete via Ukash! Dit zal je geen toegang verschaffen tot je pc en zal enkel leiden tot het verliezen van geld. Als u dus berichten krijgt van Ireland’s national Police Service, volg dan deze stappen die je helpen de pc te deblokkeren en de An Garda Siochana ransomware te verwijderen.

* USB stick methode:

1. Gebruik een andere pc om Reimage te downloaden en werk dit programma bij.
2. Schrijf het weg op de USB stick of op een simpele CD.
3. Herstrt ondertussen je geïnfecteerde pc in veilige modus met opdracht prompt en plaats de USB stick.
4. Herstrat de met An Garda Siochana geïnfecteerde pc opnieuw en voer een volledige systeem scan uit met Reimage. Je kan ook Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus gebruiken.

* Gebruikers die geïnfecteerd werden met het An Garda Siochana virus hebben toegang tot andere accounts op hun Windows pc. Als één van deze accounts beheerderrechten heeft, moet je in staat zijn om een anti-malware programma op te starten.

* Probeer om Flash te weigeren je ransomware te laten stoppen met functioneren zoals bedoeld. Om Flash uit te schakelen ga je naar Macromedia ondersteuning en selecteer ‘Weigeren’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Voer hierna een volledige systeemscan uit met een anti-malware programma.

* Manuele An Garda Siochana virus verwijdering:

  • Herstart je geïnfecteerde PC in ‘Veilige modus met opdracht prompt’ om het Ukash virus uit te schakelen (dit zou moeten werken bij alle versies van deze dreiging)
  • Start Regedit
  • Zoek naar WinLogon Waarden en noteer alle bestanden die niet explorer.exe of blanco zijn. Vervang ze met explorer.exe.
  • Zoek in het register naar de waarden die je genoteerd hebt en verwijder de registersleutels die er naar verwijzen.
  • Herstart en voer een volledige systeem scan uit met een bijgewerkte Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus of Malwarebytes Anti Malware.
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om An Garda Siochana virus te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is aangeraden om An Garda Siochana virus te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
An Garda Siochana virus snapshot
An Garda Siochana virus snapshot

Over de auteur

Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-an-garda-siochana-virus.html

Verwijdering gidsen in andere talen