Gevaarlijkheidsmeter:  
  (99/100)

All activities of this computer have been recorded. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Valse antispyware

‘All activities of this computer have been recorded’ is een valse melding die je nooit mag vertrouwen. Ook al lijkt het dat het toebehoort aan de FBI of een andere overheidsinstantie, is het in werkelijkheid gemaakt door hackers die geld willen stelen van pc-gebruikers. Om mensen te overtuigen om hun geld weg te geven toont het enorme meldingen die het volgende beweren : ‘All activities of this computer have been recorded. All your files are encrypted. Don’t try to unlock your computer.’ Bovendien maakt het melding van verschillende overtredingen van de wet en beweert het dat je hierdoor een boete moet betalen van $100, $200 of $300 via het Moneypak betalingssysteem. Denk er aan de boete betalen zal je niet helpen om deze ransomware te verwijderen. Om dit te doen moet je het ‘All activities of this computer have been recorded’ virus van je pc verwijderen/

HOE KAN MIJN PC BESMET WORDEN MET ‘All activities of this computer have been recorded’?

Identiek aan het FBI virus, laat het All activities of this computer have been recorded’ virus zijn valse meldingen zien van het moment het je pc besmet heeft. Hiertoe gebruikt het een Trojaans paard, dat kan gedownload worden via valse ‘updates’, valse programma’s, geïnfecteerde e-mail bijlagen en gelijkaardige downloads. Om infiltratie van zulke Trojaanse paarden te voorkomen moet je natuurlijk zorgen dat je een bijgewerkte anti-spyware op je pc hebt geïnstalleerd. Als je enorme meldingen te zien krijgt die beweren dat je aan het kijken was naar gepatenteerde inhoud, pornografisch materiaal en malware verspreidt negeer deze dan want het is een zwendel die probeert om je geld te ontfrutselen. In de meeste gevallen ziet het er als volgt uit:

All activities of this computer have been recorded
All your files are encrypted. Do not try to unlock your computer!
Your browser has been blocked due to at least one of the reasons specified below.

Om ‘All activities of this computer have been recorded’ te verwijderen, moet je deze handleiding volgen:

HOE ‘All activities of this computer have been recorded’ VERWIJDEREN?

Als je de melding All activities of this computer have been recorded’ ziet verschijnen op je bureaublad, ben je serieus besmet. Om je systeem te deblokkeren en dit virus uit te schakelen, volg je deze instructies:

  1. Herstart je besmette pc

  2. Klik op start -> Run en geef in: https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe (als je besmet bent met ransomware, druk alt+tab en ga door met dit adres in te geven)

  3. Een waarschuwing die toebehoort aan de ransomware kan opnieuw verschijnen. In dit geval, druk op Alt+Tab en “R” zoveel als nodig

  4. Installeer een anti-malware en voer een volledige systeem scan uit om de kwaadaardige waarden te verwijderen van je systeem.

Manueel ‘All activities of this computer have been recorded’ verwijderen:

  1. Herstart je besmette pc in veilige modus met opdracht prompt om het virus uit te schakelen (dit zou bij alle versies van deze bedreiging moeten werken).

  2. Run Regedit

  3. Zoek naar Winlogon waarden en noteer alle bestanden die niet explorer.exe of blanco zijn. Vervang ze door explorer.exe.

  4. Zoek in het register naar de bestanden die je genoteerd hebt en verwijder de registersleutels die naar deze bestanden verwijzen

  5. Herstart en voer een volledige systeems scan uit met een bijgewerkte Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner of Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

USB stick methode:

1. Gebruik een andere pc en download Reimage of een ander betrouwbaar anti-malware programma.

2. Werk het programma bij en schrijf het weg op een USB stick of simpele CD

3. Herstart ondertussen je besmette pc in veilige modus met opdracht prompt en plaats de USB stick

4. Herstart je met het ‘All activities of this computer have been recorded’ virus opnieuw en voer een volledige systeem scan uit.

* Gebruikers besmet door deze ransomware hebben toegang tot andere accounts op hun windows pc. Als één van deze accounts beheerder rechten heeft zou je moeten in staat zijn om een anti-malware programma op te starten.

* Probeer Flash te verhinderen om de ransomware te stoppen met het uitvoeren voor wat het bedoeld was. Om Flash uit te schakelen gaan naar Macromedia support en selecteer ‘Weigeren’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Voer hierna nog een volledige systeem scan uit met een anti-malware programma.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
All activities of this computer have been recorded snapshot
All activities of this computer have been recorded snapshot
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-all-activities-of-this-computer-have-been-recorded.html

Verwijdering gidsen in andere talen