Wat is ALCMTR.EXE? Moet ik het verwijderen?

ALCMTR.EXE

alcmtr.exe is een legitiem proces, welk tegelijkertijd met RealTek geluidskaart drivers geïnstalleerd wordt. Dit bestand wordt automatisch opgestart en werkt als een audio hardware surveillance service. Het uitschakelen van alcmtr.exe kan het juist bijwerken van de RealTek’s drivers in de toekomst verhinderen, dus raden we je niet aan om dit proces te stoppen. Het is echter geen core proces van het systeem, dus kan je het uitschakelen als je het nodig acht.

GEVAAR!

Weet dat ook hackers alcmtr.exe kunnen gebruiken om hun virussen te verbergen! Elke malware kan welke naam dan ook krijgen, wees dus steeds aandachtig voor dingen zoals systeem vertragingen en browser omleidingen naar onbekende websit. Als je twijfels hebt over alcmtr.exe, raden we je aan het na te kijken met RegCure Pro.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Bron: https://www.2-spyware.com/file-alcmtr-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk