Wat is ALCMTR.EXE? Moet ik het verwijderen?

ALCMTR.EXE

alcmtr.exe is een legitiem proces, welk tegelijkertijd met RealTek geluidskaart drivers geïnstalleerd wordt. Dit bestand wordt automatisch opgestart en werkt als een audio hardware surveillance service. Het uitschakelen van alcmtr.exe kan het juist bijwerken van de RealTek’s drivers in de toekomst verhinderen, dus raden we je niet aan om dit proces te stoppen. Het is echter geen core proces van het systeem, dus kan je het uitschakelen als je het nodig acht.

GEVAAR!

Weet dat ook hackers alcmtr.exe kunnen gebruiken om hun virussen te verbergen! Elke malware kan welke naam dan ook krijgen, wees dus steeds aandachtig voor dingen zoals systeem vertragingen en browser omleidingen naar onbekende websit. Als je twijfels hebt over alcmtr.exe, raden we je aan het na te kijken met RegCure Pro.

uitspraak - de status van het bestand:
diagnose benodigd
Advies: Als je computer traag lijkt, of je hebt te maken met ongewenste advertenties en omleidingen naar onbekende websites, raden we je ten zeerste aan om hem te scannen met een betrouwbare anti-spyware programma. Voer enkele GRATIS scans uit en kijk je naam na op onbekende toepassingen die mogelijk verantwoordelijk zijn voor deze problemen
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
Malwarebytes
Bron: https://www.2-spyware.com/file-alcmtr-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk