Wat is AGRSMMSG.exe? Moet ik het verwijderen?

AGRSMMSG.exe

AGRSMMSG.exe is een legitiem bestand, dat ook gekend is als een SoftModem Assistant van Agere Systems. Het wordt steeds samen met Agere modems geïnstalleerd, als je dit bestand dus terugvindt zonder zo’n of een gelijkaardig apparaat geïnstalleerd te hebben kan het kwaadaardig zijn. Dit bestand bevindt zich meestal in C:\Windows\ submap en neemt ongeveer 88,350 bytes van je pc zijn geheugen in beslag. Het start automatisch als je de pc opstart en werkt op de achtergrond. AGRSMMSG.exe wordt niet als een hoofdbestand of core bestand, maar we raden je niet aan om het uit te schakelen omdat dit kan leiden tot het niet meer correct werken van je modem en andere specifieke software.

GEVAAR!

Cyber criminelen, die alle soorten van virussen en trojanen ontwerpen willen deze er zo echt mogelijk laten uitzien. Om dit te berieken gebruiken ze de namen van echte en legitieme processen om hun malware te benoemen. Als je merkt dat het AGRSMMSG.exe bestand actief is op je computer, is het eerste wat je moet doen kijken waar het zich bevindt. Als dit niet in de C:\Windows\ folder is, velies dan geen tijd en scan je systeem met een betrouwbaar anti-malware middel. Om de betrouwbaarheid van na te kijken raden wij het gebruik van RegCure Pro aan.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Bron: https://www.2-spyware.com/file-agrsmmsg-exe.html
Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening aangaande AGRSMMSG.exe

Bestanden
Software
Vergelijk