Wat is AdskScSrv.exe? Moet ik het verwijderen?

AdskScSrv.exe

AdskScSrv.exe is een non-systeem proces dat behoort tot de Autodesk licensing service applicatie (AutoCAD is een van hun beter gekende producten). De Autodesk License Service is inclusief om te verzekeren dat de software loopt op een PC dat correct is gelinceerd en geactiveerd. Dit bestand is gelocaliseerd in een submap van “C:\Program\Files\Common mappen. Als u niet wilt dat uw Autodesk software niet functioneert, stop het proces dan niet. Echer, u kan adskscsrv.exe stoppen als u denkt dat het problemen veroorzaakt op uw computer.

GEVAAR!

Elke gevaarlijke applicatie kan dit bestand gebruiken als verbergplaats, dus controleer de locatie van uw AdskScSrv.exe bestand. Als een non-Microsoft.exe bestand gelocaliseerd is in de C:\Windows of C:\Windows\System32 map, moet u een complete systeem scan doen met Reimage omdat er een hoge risico is dat u bent geïnfecteerd met een virus, spyware, trojaanse paard of worm infectie!

uitspraak - de status van het bestand:
diagnose benodigd
Advies: Als je computer traag lijkt, of je hebt te maken met ongewenste advertenties en omleidingen naar onbekende websites, raden we je ten zeerste aan om hem te scannen met een betrouwbare anti-spyware programma. Voer enkele GRATIS scans uit en kijk je naam na op onbekende toepassingen die mogelijk verantwoordelijk zijn voor deze problemen
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
Malwarebytes
Bron: https://www.2-spyware.com/file-adskscsrv-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk