Wat is AdskScSrv.exe? Moet ik het verwijderen?

AdskScSrv.exe

AdskScSrv.exe is een non-systeem proces dat behoort tot de Autodesk licensing service applicatie (AutoCAD is een van hun beter gekende producten). De Autodesk License Service is inclusief om te verzekeren dat de software loopt op een PC dat correct is gelinceerd en geactiveerd. Dit bestand is gelocaliseerd in een submap van “C:\Program\Files\Common mappen. Als u niet wilt dat uw Autodesk software niet functioneert, stop het proces dan niet. Echer, u kan adskscsrv.exe stoppen als u denkt dat het problemen veroorzaakt op uw computer.

GEVAAR!

Elke gevaarlijke applicatie kan dit bestand gebruiken als verbergplaats, dus controleer de locatie van uw AdskScSrv.exe bestand. Als een non-Microsoft.exe bestand gelocaliseerd is in de C:\Windows of C:\Windows\System32 map, moet u een complete systeem scan doen met Reimage omdat er een hoge risico is dat u bent geïnfecteerd met een virus, spyware, trojaanse paard of worm infectie!

Aanbieding
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Bron: https://www.2-spyware.com/file-adskscsrv-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk