Gevaarlijkheidsmeter:  
  (96/100)

Haal A-Secure 2015 weg

door Lucia Danes - - | Het type: Spyware

Wat is A-Secure 2015?

A-Secure 2015 is een nep beveiligingsprogramma uit de bekende familie van rogues, Braviax/FakeRean. Het doet zich voor als een legitiem en betrouwbaar beveiliging hulpmiddel en we moeten zeggen: het ziet er erg overtuigend uit. Zodra het op je systeem zit scant het dit zogezegd op virussen. Het toont je hoe het elke schijf en andere onderdelen van het systeem scant en geeft dan zijn resultaten weer. Natuurlijk zijn deze resultaten nep en mag je ze nooit vertrouwen. Als het A-Secure 2015 virus net begonnen is met het tonen van zijn meldingen die raporteren over tientallen of zelfs honderden virussen, mag je deze NOOIT geloven want het enige wat deze rogue wilt is je laten geloven dat je computer gevaar loopt en je zijn gelicenseerde versie moet kopen. Als je geen geld wil verliezen en je gevoelige gegevens niet wilt blootgeven aan cyber criminelen moet je er niet aan denken om deze te kopen. Als je echter reeds overtuigd bent dat je pc geïnfecteerd is, kijk hem dan na met een betrouwbare anti-spyware of anti-virus. Dit zal je helpen om te izen wat het echte virus hier is. Als je reeds een licentie voor A-Secure 2015 aangekocht hebt moet je zeer voorzichtig zijn want het mag dan wel gestopt zijn met het tonen van zijn meldingen het virus verstopt zich nog steeds op je pc. Dit kan makkelijk resulteren in de infiltratie van andere verdachte programma’s. Wacht dus niet langer en scan je pc met Reimage om de bestanden van A-Secure 2015 en andere kwaadaardige onderdelen te verwijderen.

Hoe kan A-Secure 2015 mijn pc infeceren?

Als je nog nooit te maken kreeg met een rogue anti-spyware, is het goed om te weten dat ze verspreid worden via oneerlijke manieren en nooit toestemming vragen om je pc te betreden. Daarom als je de infiltratie van zulke programma’s wil voorkomen moet je in de eerste plaats veilig surfen. Meestal wordt deze rogue verdeeld via nep meldingen die zowel op legale als illegale sites kunnen opduiken. Deze meldingen raporteren over virussen en bieden aan om de pc gratis te scannen. Bovendien kan A-Secure 2015 je pc ook infiltreren na het klikken op een nep melding die aanbied om je Java, Flash Player, browser of ander programma bij te werken. Weet dat zoiets als een online scanner niet bestaat en dat bijna alle aanbiedinge om je Flash bij te werken nep zijn. Als je dus een melding krijgt over verouderde software tijdens het surfen heb je twee mogelijkheden, ofwel negeer je deze ofwel installeer je de update vanop de officiële site van de software. Probeer tenslotte ook spam te vermijden want dit is een andere gekende methode om kwaadaardige programma’s zoals de A-Secure 2015 malware te verspreiden. Als je het reeds geïnstalleerd hebt moet je deze en gelijkaardige meldingen negeren:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Negeer bovendien ook de A-Secure 2015 scanners en koop NOOIT zijn licentie omdat dit pure geldverspilling is. Als je reeds nep meldingen begint op te merken, verlies dan geen tijd en volg onderstaande instructies om deze rogue te verwijderen.

Hoe het A-Secure 2015 virus verwijderen?

A-Secure 2015 is een rogue anti-spyware die probeert je geld te stelen. Dit is waarom e de nodige acties moet nemen als je zijn nep meldingen te zien krijgt op je scherm. We raden mensen steeds aan om de AUTOMATISCHE VERWIJDERING OPTIE te kiezen hiervoor dien je enkel een betrouwbare anti-spyware te downloaden, bij te werken en een volledige systeemscan uit te voeren. Als je gedetailleerde instructies nodig hebt hoe dit te doen, lees dan deze handleiding. Onze aanbevolen programma’s voor het verwijderen van A-Secure 2015 zijn Reimage en SpyHunter 5Combo Cleaner dit omdat deze makkelijk alle verborgen componenten van deze en andere cyber dreigingen detecteren.

LET OP! Zoals we reeds vermeld hebben kan A-Secure 2015 proberen om de installatie en activatie van legitieme beveiligingsprogramma’s, inclusief SpyHunter en StopZilla te blokkeren. Als je er geen enkele kan van downloaden of opstarten probeer dan deze opties:

1. SYSTEEMHERSTEL GEBRUIKEN OM HET VIRUS UIT TE SCHAKELEN:

 1. Klik op Start -> Alle Programma’s -> Accessoires -> Systeem Hulpmiddelen -> Systeem Herstel.
 2. Selecteer Herstel mijn pc naar een vroeger tijdstip en klik op Volgende.
 3. Kies de datum en het gewenste herstelpunt en klik op Volgende.
 4. Wacht tot de pc herstart en klik op OK in het Herstel Voltooid venster.
 5. Download nu Reimage werk het bij en voer een volledige systeemscan uit.

Als u Windows 8 gebruikt volg dan deze stappen:

 1. Ga naar het Windows 8 Start Scherm en type herstelpunt in de zoeken sectie.
 2. Klik nu op Instellingen -> Maak een herstelpunt aan.
 3. In de Systeem Beveiliging tab, selecteer je Systeemherstel.
 4. Klik op de Volgende knop om je herstelpunten te zien en klik met de linkermuisknop op de waarde die je wenst.
 5. Selecteer nu Scannen voor betrokken programma’s -> Sluiten -> Volgende -> Afsluiten.
 6. Zodra je pc herstart, download je Reimage werk het bij en voer een volledige systeemscan uit.

2. HERSTARTEN IN VEILIGE MODUS MET NETWERK:

 1. Herstart je computer
 2. Van zodra de pc actief wordt druk je continu op de F8 toets tot je het Geavanceerde Opstart Opties scherm ziet.
 3. Selecteer hier Veilige modus met netwerk (gebruik hiervoor de pijltjes toetsen) en druk dan op Enter.
 4. Aanmelden met dezelfde gebruikersnaam als in de normale Windows modus
 5. Nu een rechtermuisklik op IE of een andere browser en selecteer Start Als of Start Als beheerder. Voer je beheerder wachtwoord in (indien gevraagd).
 6. Geef deze link in in de adresbalk: https://zondervirus.nl/download/hunter.exeen download een programma. Start het op om de kwaadaardige bestanden te verwijderen.

3. EEN GAST ACCOUNT AANMAKEN OM DE PC TE SCANNEN:

Als je een andere gebruiker (gast) account hebt kun je proberen van hier een volledige systeemscan uit te voeren. Hiervoor dien je je gewoon aan te melden en Reimage te downloaden. Je kan je gast account activeren met behulp van deze stappen:

 1. Klik op Start -> Controle Paneel en selecteer Gebruiker accounts en familie veiligheid.
 2. Nadat het nieuwe venster verschijnt klik je op Toevoegen of Verwijderen Gebruiker Accounts -> Gast Account.
 3. Klik nu op de Aanzetten knop en herstart je computer

Wacht nu tot je het Windows aanmeld scherm ziet en selecteer Gast account om de aanbevolen anti-spyware te downloaden

4. EEN ANDERE PC GEBRUIKEN OM EEN ANTI-SPYWARE TE DOWNLOADEN:

 1. Neem een andere pc die niet geïnfecteerd is met dit virus en download Reimage of SpyHunter 5Combo Cleaner on it.
 2. Als het downloaden voltooid is schrijf je het weg op een CD/DVD, externe schijf, of USB flash drive.
 3. Schakel ondertussen de kwaadaardige processen uit op je geïnfecteerde pc. Hiervoor kan je deze handleiding gebruiken.
 4. Plaat het apparaat met de anti-spyware in je pc en start het programma op.

5. A-SECURE 2015 VOOR HET SCANNEN:

 1. Laat A-Secure 2015 starten met zijn werkzaamheden en zijn nep systeemscan voltooien.
 2. Klik op Onbeschermd Toestaan en sluit de waarschuwing.
 3. Start Verkenner (klik op Start -> Documenten) en geef %AppData% in in de werkbalk. Klik op enter.
 4. Hernoem guard-agas of gelijkaardige waarden.
 5. Herstart je pc en geef deze link op in je adresbalk: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe
 6. Download SpyHunter en verwijder de kwaadaardige bestanden die toebehoren aan A-Secure 2015.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
A-Secure 2015 snapshot
A-Secure 2015 snapshot

Over de auteur

Lucia Danes
Lucia Danes - Virus onderzoeker

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Lucia Danes
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-a-secure-2015.html

Verwijdering gidsen in andere talen