XVidly verwijderen

Gevaarlijkheidsmeter:  
  (80/100)

xVidly is een potentieel ongewenste toepassing, die wordt aangeboden als een nuttig hulpmiddel. Eens geinstalleerd kan het echter ernstige schade toebrengen aan je pc. Sommige gebruikers hebben ons gevraagd hoe het mogelijk was dat ze dit programma hebben gedownload. Het antwoord is heel simpel, xVidly wordt op twee manieren verspreidt : het kan gedownload worden van zijn officiële site of het dringt je pc binnen samen met andere toepassingen zonder dat hiervoor toestemming gevraagd wordt. Van zodra het op je pc zit begint het met de instellingen aan te passen en begint het je te storen bij het surfen op het internet. Meestal duikt xVidly op als een werkbalk met een zoekvak. Het is niet aangeraden om dit te gebruiken voor je zoekopdrachten omdat je dan constant naar de verkeerde sites wordt omgeleid. Je zult ook constant pop-up advertenties en waarschuwingen te zien krijgen door toedoen van deze toepassing. Als je zelf het niet hebt gedownload en geinstalleerd zou je xVidly onmiddellijk moeten verwijderen.

HOE KAN xVidly OP HET SYSTEEM KOMEN?

Men kan xVidly  downloaden van zijn officiële website, maar het kan ook samen met andere programma’s op je systeem komen. In de meeste gevallen vind je de waarde met zijn naam terug in de lijst met onderdelen van de freeware, je zou dit steeds moeten uitschakelen om een besmetting met xVidly te voorkomen. Als het programma er in slaagt om op je pc te komen tast het alle browsers aan die je geinstalleerd hebt. Het duikt op in IE, Mozilla Firefox en Google Chrome als een werkbalk en biedt zijn diensten aan als je begint te zoeken op het internet. Gebruik xVidly aub niet. Als je het niet bewust hebt gedownload, verwijder het dan.

HOE XVIDLY VERWIJDEREN?

Veel gebruikers ondervinden problemen als ze xVidly van hun pc willen verwijderen. Als je echt van deze adware af wil komen volg dan de volgende stappen:

Automatische xVidly Verwijdering Handleiding

U kan xVidly automatisch verwijderen met behulp van één van deze programma's : SpyHunter, STOPzilla, Malwarebytes Anti Malware. We raden deze toepassingen aan omdat ze makkelijk potentieel ongewenste programma's, virussen en al hun gerelateerde bestanden en registerwaarden kunnen verwijderen.

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden
Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om xVidly te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu
Download
opruimer voor xVidly Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft
SpyHunter is de aanbevolen opruimer voor het verwijderen van xVidly te verwijderen. U moet het gebruik van de gratis versie bevestigen dat de huideige versie van de parasiet detecteert.
meer dan 40.000.000 downloads!

Alternatieve Software

STOPzilla
We hebben de efficientie van STOPzilla getest voor het verwijderen van xVidly (2014-08-20)
Malwarebytes Anti Malware
We hebben de efficientie van Malwarebytes Anti Malware getest voor het verwijderen van xVidly (2014-08-20)
XoftSpy AntiVirus Pro
We hebben de efficientie van XoftSpy AntiVirus Pro getest voor het verwijderen van xVidly (2014-08-20)
Defender Pro Ultimate Security Suite
We hebben de efficientie van Defender Pro Ultimate Security Suite getest voor het verwijderen van xVidly (2014-08-20)

xVidly snapshot

xVidly snapshot

Manuele xVidly Verwijdering Handleiding

Stap 1

Verwijder xVidly en gerelateerde programma's

Windows Mac OS X Stap 2
Windows 7 / Vista / XP
 • Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs).
Windows 8
 • Als u een Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program.
Verwijder xVidly en gerelateerde programma's
 • Zoek hier naar xVidly en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 • Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren.
Windows Mac OS X Stap 2

Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications

Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar xVidly of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash

Stap 2

Verwijder xVidly uit al je browsers

Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome Safari Stap 3
Verwijder gevaarlijke add-ons
 • Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons.
 • U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar xVidly en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken
Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
 • Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 • Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren.
Herstel Internet Explorer
 • Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 • Selecteer hier Reset.
 • Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de xVidly verwijdering te voltooien.
Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome Safari Stap 3
Verwijder gevaarlijke extensies
 • Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions.
 • Selecteer hier xVidly en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen.
Herstel Mozilla Firefox
 • Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information.
 • Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van xVidly.
Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome Safari Stap 3
Verwijder kwaadaardige plugins
 • Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions.
 • Selecteer hier xVidly en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen.
 • Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie.
 • In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan.
Herstel Google Chrome
 • Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 • Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings.
 • Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van xVidly.
Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome Safari Stap 3
Verwijder gevaarlijke extensies
 • Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences
 • Selecteer hier Extentions en zoek naar xVidly of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen.
Herstel Safari
 • Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari....
 • Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van xVidly te voltooien.

Stap 3

Voltooi de verwijdering van xVidly

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de xVidly register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: SpyHunter, STOPzilla of Malwarebytes Anti Malware.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Verwijdering gidsen in andere talenNet als ons op Facebook
nieuws
Virussen
Druk op Noemt