XVidly verwijderen

Gevaarlijkheidsmeter: Gevaarlijkheidsmeter (80/100)

xVidly is een potentieel ongewenste toepassing, die wordt aangeboden als een nuttig hulpmiddel. Eens geinstalleerd kan het echter ernstige schade toebrengen aan je pc. Sommige gebruikers hebben ons gevraagd hoe het mogelijk was dat ze dit programma hebben gedownload. Het antwoord is heel simpel, xVidly wordt op twee manieren verspreidt : het kan gedownload worden van zijn officiële site of het dringt je pc binnen samen met andere toepassingen zonder dat hiervoor toestemming gevraagd wordt. Van zodra het op je pc zit begint het met de instellingen aan te passen en begint het je te storen bij het surfen op het internet. Meestal duikt xVidly op als een werkbalk met een zoekvak. Het is niet aangeraden om dit te gebruiken voor je zoekopdrachten omdat je dan constant naar de verkeerde sites wordt omgeleid. Je zult ook constant pop-up advertenties en waarschuwingen te zien krijgen door toedoen van deze toepassing. Als je zelf het niet hebt gedownload en geinstalleerd zou je xVidly onmiddellijk moeten verwijderen.

HOE KAN xVidly OP HET SYSTEEM KOMEN?

Men kan xVidly  downloaden van zijn officiële website, maar het kan ook samen met andere programma’s op je systeem komen. In de meeste gevallen vind je de waarde met zijn naam terug in de lijst met onderdelen van de freeware, je zou dit steeds moeten uitschakelen om een besmetting met xVidly te voorkomen. Als het programma er in slaagt om op je pc te komen tast het alle browsers aan die je geinstalleerd hebt. Het duikt op in IE, Mozilla Firefox en Google Chrome als een werkbalk en biedt zijn diensten aan als je begint te zoeken op het internet. Gebruik xVidly aub niet. Als je het niet bewust hebt gedownload, verwijder het dan.

HOE XVIDLY VERWIJDEREN?

Veel gebruikers ondervinden problemen als ze xVidly van hun pc willen verwijderen. Als je echt van deze adware af wil komen volg dan de volgende stappen:

Ten eerste, verwijder alle progamma waarden uit de Toevoegen/Verwijderen programma lijst. Dit doe je als volgt :

  1. Klik op Start -> Controle paneel -> Programma’s (of Toevoegen/Verwijderen programma’s) -> verwijder een programma

  2. Zoek hier naar xVidly en gelijkaardige waarden en selecteer Verwijderen/Aanpassen

  3. Klik op OK om de wijzigingen te bewaren.

Vervolgens herstel je al je browsers aan de hand van deze stappen :

Internet Explorer:

  1. Start Internet Explorer, ga naar Hulpmiddelen -> Beheer Add-ons -> Werkbalken en Extenties en verwijder xVidly en alle andere waarden die je niet kent.

  2. Klik op Hulpmiddelen -> Beheer Add-ons -> Zoek aanbieders en kies de zoekmachine die je voordien gebruikte.

Mozilla Firefox:

  1. Start Mozilla Firefox, ga naar Hulpmiddelen -> Add-ons -> Extensies, zoek xVidly en alle andere waarden die je niet kent en klik op Verwijderen

  2. Gan naar Hulpmiddelen -> Opties en stel de startpagina terug in op Google.com, yahoo.com of iets gelijkaardigs.

Google Chrome:

  1. Klik op het Aanpassen en Controle Google Chrome symbool, selecteer Opties -> Basis en wijzig de startpagina naar Google of de pagina die je wil hebben.

  2. Klik op Beheer zoekmachines… -> kies Google en stel deze in als je standaard zoekmachine.

Als laatste stap verwijder je ,indien je het niet zelf geinstalleerd hebt, xVidly door een volledige systeemscan uit te voeren met  SpyHunter, STOPzilla of Malwarebytes Anti Malware .

Automatisch xVidly verwijderen:

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden
Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om xVidly te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu
Download
opruimer voor xVidly Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft
SpyHunter is de aanbevolen opruimer voor het verwijderen van xVidly te verwijderen. U moet het gebruik van de gratis versie bevestigen dat de huideige versie van de parasiet detecteert.
meer dan 40.000.000 downloads!

Alternatieve Software

STOPzilla
We hebben de efficientie van STOPzilla getest voor het verwijderen van xVidly (2013-10-10)
Malwarebytes Anti Malware
We hebben de efficientie van Malwarebytes Anti Malware getest voor het verwijderen van xVidly (2013-10-10)
XoftSpy AntiVirus Pro
We hebben de efficientie van XoftSpy AntiVirus Pro getest voor het verwijderen van xVidly (2013-10-10)
Defender Pro Ultimate Security Suite
We hebben de efficientie van Defender Pro Ultimate Security Suite getest voor het verwijderen van xVidly (2013-10-10)

xVidly snapshot

xVidly snapshot

Verwijdering gidsen in andere talenNet als ons op Facebook
nieuws
Druk op Noemt
Getuigenissen