Websearch.good-results.info verwijderen

Gevaarlijkheidsmeter:  
  (21/100)

Websearch.good-results.info is een van die pagina’s die geassocieerd worden met browser hackers. Eens deze virussen in je computer geraken zullen ze voor waarschuwingen zorgen in je computer en het starten van vervelende doorsturingen naar ongewenste websites, meestal zijn het zoek machines. De hoofd  reden waarom gebruikers naar zulke zoek websites worden doorgestuurd is simpel. Deze zoekwebsites zijn bijkomend ook gebruikt om geforceerde zoekresultaten te laten zien. Trouwens je zou ook naar een gehackte site kunnen door gestuurd worden die virussen verspreid. Dus je zou nooit doorsturingen mogen negeren op je browser. Als je bent doorgestuurd naar Websearch.good-results.info of een andere site zou je dat heel serieus moeten nemen en je pc volledig scannen met veiligheids software om zeker te zijn dat je pc niet vol met virussen zit.

Waarom ben ik doorgestuurd naar Websearch.good-results.info?

Websearch.good-results.info redirect virus kan alleen werken als de browser hacker in je computer raakt en een paar instellingen verandert. Typisch verandert hij de DNS instellingen en verandert de startpagina van het slachtofer zijn computer en alle browsers kunnen geïnfecteerd geraken zelfs Mozilla Firefox, Google Chrome en Internet Explorer. Sommige computer experten hebben ook al vermeld dat het soms de gebruiker zijn zoek gewoontes opzoekt en dan relevante resultaten laat zien. Als het virus in je computer zit zal het starten met zijn doorsturingen tijdens je zoek sessies en elke keer dat je probeert een website te bezoeken zal je doorgestuurd worden naar websearch.good-results.info. Wij bevelen je niet om deze website te vertrouwen.

Hoe verwijder ik websearch.good-results.info redirect virus?

Websearch.good-results.info is niet alleen vervelend en het onderbreekt je internet sessies. Maar het kan ook je privacy schenden. Dus je zou deze ongewenste activiteiten niet mogen negeren. Om Websearch.good-results.info hacker van je pc te verwijderen, bevelen wij u aan om een reputabel anti-spyware programma te gebruiken. In dit geval zou je  STOPzilla or SpyHunter kunnen gebruiken. Dat zal het programma volledig van je computer verwijderen. nadat bevelen wij je ook aan om elke browser terug te veranderen naar wat die vroeger was.

Automatische Websearch.good-results.info Verwijdering Handleiding

U kan Websearch.good-results.info automatisch verwijderen met behulp van één van deze programma's : SpyHunter, STOPzilla, Malwarebytes Anti Malware. We raden deze toepassingen aan omdat ze makkelijk potentieel ongewenste programma's, virussen en al hun gerelateerde bestanden en registerwaarden kunnen verwijderen.

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden
Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Websearch.good-results.info te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu
Download
opruimer voor Websearch.good-results.info Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft
SpyHunter is de aanbevolen opruimer voor het verwijderen van Websearch.good-results.info te verwijderen. U moet het gebruik van de gratis versie bevestigen dat de huideige versie van de parasiet detecteert.
meer dan 40.000.000 downloads!

Alternatieve Software

STOPzilla
We hebben de efficientie van STOPzilla getest voor het verwijderen van Websearch.good-results.info (2015-01-07)
Malwarebytes Anti Malware
We hebben de efficientie van Malwarebytes Anti Malware getest voor het verwijderen van Websearch.good-results.info (2015-01-07)
XoftSpy AntiVirus Pro
We hebben de efficientie van XoftSpy AntiVirus Pro getest voor het verwijderen van Websearch.good-results.info (2015-01-07)
Defender Pro Ultimate Security Suite
We hebben de efficientie van Defender Pro Ultimate Security Suite getest voor het verwijderen van Websearch.good-results.info (2015-01-07)

Websearch.good-results.info snapshot

Websearch.good-results.info snapshot

Manuele Websearch.good-results.info Verwijdering Handleiding

Stap 1

Verwijder Websearch.good-results.info en gerelateerde programma's

Windows Mac OS X Stap 2
Windows 7 / Vista / XP
 • Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs).
Windows 8
 • Als u een Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program.
Verwijder Websearch.good-results.info en gerelateerde programma's
 • Zoek hier naar Websearch.good-results.info en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 • Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren.
Windows Mac OS X Stap 2

Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications

Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar Websearch.good-results.info of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash

Stap 2

Verwijder Websearch.good-results.info uit de Windows snelkoppelingen

Stap 3
 • Rechter muisklik op de snelkoppeling van Mozilla Firefox en selecteer Properties.
 • Ga naar de Shortcut tab en bekijk het Target veld. Verwijder de kwaadaardige URL die aan je virus gerelateerd is.

Herhaal bovenstaande stappen voor alle browser snelkoppelingen, inclusief Internet Explorer en Google Chrome. Zorg ervoor dat je alle locaties van deze snelkoppelingen nakijkt, inclusief het bureaublad, start menu en taakbalk.

Stap 3

Verwijder Websearch.good-results.info uit al je browsers

Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome Safari Stap 4
Verwijder gevaarlijke add-ons
 • Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons.
 • U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar Websearch.good-results.info en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken
Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
 • Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 • Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren.
Herstel Internet Explorer
 • Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 • Selecteer hier Reset.
 • Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de Websearch.good-results.info verwijdering te voltooien.
Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome Safari Stap 4
Verwijder gevaarlijke extensies
 • Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions.
 • Selecteer hier Websearch.good-results.info en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen.
Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
 • Klik op menu (rechter bovenhoek), kies Options General.
 • Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef de gewenste site op of klik op Restore to default.
 • Klik op OK om deze wijzigingen te bewaren.
Herstel Mozilla Firefox
 • Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information.
 • Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van Websearch.good-results.info.
Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome Safari Stap 4
Verwijder kwaadaardige plugins
 • Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions.
 • Selecteer hier Websearch.good-results.info en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen.
Wijzig je startpagina en standaard zoekmachine als deze door het virus aangepast waren
 • Klik op het menu icoon en kies Settings.
 • Zoek hier naar Open a specific page or set of pages onder de On startup optie en klik op Set pages.
 • Nu zou u een ander venster te zien moeten krijgen. Verwijder hier kwaadaardige zoekmachines en geef degenen op die je als startpagina wenst.
 • Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie.
 • In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan.
Herstel Google Chrome
 • Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 • Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings.
 • Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van Websearch.good-results.info.
Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome Safari Stap 4
Verwijder gevaarlijke extensies
 • Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences
 • Selecteer hier Extentions en zoek naar Websearch.good-results.info of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen.
Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
 • Start je Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte. Selecteer hier Preferences zoals het voordien werd getoond en selecteer General.
 • Bekijk hier het Homepage veld. Als het gewijzigd werd door Websearch.good-results.info verwijder je de ongewenste link en geef degene op die je wenst te gebruiken voor je zoekopdrachten. Denk eraan om de "http://" voor je adres in te geven.
Herstel Safari
 • Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari....
 • Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van Websearch.good-results.info te voltooien.

Stap 4

Voltooi de verwijdering van Websearch.good-results.info

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de Websearch.good-results.info register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: SpyHunter, STOPzilla of Malwarebytes Anti Malware.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Verwijdering gidsen in andere talenNet als ons op Facebook
nieuws
Virussen
Druk op Noemt