SpyHunter recensie, gratis download

Waardering:  
  (89/100)

SpyHunter mening

SpyHunter

SpyHunter is een zeer effectieve spyware opschoner met een eenvoudige en makkelijk te gebruiken interface. Dit programma is een uitstekende keuze voor gebruikers die niet over zoveel computer kennis beschikken. Echter, er zijn veel security experts die dit programma aanbevelen voor ervaren gebruikers, die behoefte hebben aan een lichte on-demand scanner tegen gewone spyware en ransomware parasieten, adware, browser hijackers en dergelijke. Het is beschikbaar in twee versies welke je kan downloaden op je pc, de gratis en de betalende versie. Het is aangeraden om de betaal versie van SpyHunter te downloaden daar deze ontwikkeld is voor spyware bescherming, het de nieuwste updates voorziet en je de mogelijkheid hebt om gratis technische bijstand te krijgen van de Spyware-Helpdesk. Het maakt gebruik van een zeer uitgebreide spyware gegevensbank, welke regelmatig bijgewerkt word. Momenteel bevat het bijna 30000 verschillende beveiligings- en privacybedreigingen, dus kan je er van op aan dat je je pc kan herstellen met behulp van SpyHunter.

SpyHunter review door het 2spyware research center:

SpyHunter werd uitvoerig getest door ons onderzoeksteam. Volgens onze testresultaten, deze toepassing is erg goed in het identificeren en verwijderen van traditionele privacy bedreigingen, zoals spyware, adware, browser hijackers, kwaadaardige werkbalken, dialers, malware plagen en andere ongevraagde software. Daarnaast elimineert succes opkomende en virale parasieten, waaronder trojans, keyloggers en geheugen resident bedreigingen. Echter, het is nogal een traditionele anti-spyware, een alles-in-een oplossing. Sommigen zullen misschien niet leuk vinden, maar naar onze mening, een combinatie van verschillende krachtige stand-alone tools is veel beter dan één opgeblazen security suite.

Na het starten,  initieert SpyHunter de eerste systeem scan en stopt de laatste versie als er updates beschikbaar zijn. Het programma scant het Windows-register,  de lopende processen en de web browser cookies. Het onderzoekt grondig alle bestanden op elke lokale harde schijf. Een bonus is dat deze applicatie  verschillende scanmodi biedt. Het kan worden ingesteld om het hele systeem te scannen, een snelle scan uit te voeren of  de door de gebruiker gedefinieerde locaties en geselecteerde onderdelen van het systeem na te kijken. Na het testen op de computer, toont de gratis proefversie van SpyHunter informatieve resultaten en de volledige locatie zien waar het kwaadaardige objecte ontdekte en voorziet het in gewone parasieten omschrijvingen.

Waarom moet ik nu Spyhunter downloaden?

SpyHunter is een zeer gebruiksvriendelijke applicatie, dus het komt niet met veel extra hulpprogramma’s en extra functies die de meesten van ons nooit zal gebruiken.De grafische gebruikersinterface is intuïtief, aantrekkelijk en zeer makkelijk te gebruiken, dus kan je makkelijk zien hoe Spyhunter moeilijke spyware en malware, welke sommige concurrerende producten zelfs niet vinden, detecteerd en verwijdert. Als het er niet in slaagt om een virus te verwijderen kunt u steeds hulp krijgen van de Helpdesk en dit gratis.

De officiële website is www.enigmasoftware.com. Aankopen worden gedaan via een beveiligde verbinding.

Een paar slotopmerkingen:

In het begin van 2004 werd SpyHunter schuld voor het produceren van valse positieven en het gebruik van agressieve reclame technieken. Dit resulteerde in het publiceren van  zeer slechte  SpyHunter beoordelingen. Sommigen van hen waren hard, maar eerlijk, terwijl anderen  gewoon belachelijk waren.

Wij bevestigen dat SpyHunter agressief werd gepromoot door een aantal filialen, maar ze werden uiteindelijk verboden door de programmamakers in eind 2004. Vroegere SpyHunter versies hadden een aantal duidelijke nadelen. De product versie 2.0 heeft al deze kwesties opgelost. De huidige versie is 4.6.1.3664.

SpyHunter snapshot

Beoordelingen in andere talen • Ferdie

  Ik kan spyhunter niet installeren op mijn Schijf M.
  Error 1327 invalid drive C.
  Hoe kan ik wel naar schijf M installeren?

  mvrgr, Ferdie

 • Niels

  Een zeer goed programma, ik had onlangs last van Browse To save en dankzij Spyhunter® is het eindelijk weg.

  Dus iedereen pas a.u.b. op voor Browse To Save.

 • JImmy

  Ferdie, Niet, helaas, deze moet geimplementeerd worden in de software op je “c” schijf om volledig te werken en de software komt het meest tot recht op de “c”schijf.
  Je kunt het inderdaad extern aan je “c”schijf linken maar dat gaat in de toekomst als er updates binnenlopen grandioos fout.

  Beste is gewoon installeren op je “c” schijf

  mvgr, Jim

 • p.weda

  prima programma….maar als je verder gaat dan moet je betalen….geen probleem als je een creditcard hebt.

  jammer dat je niet via Ideal kunt betalen . dat zou voor erg veel gebruikers een uitkomst zijn en de verkoop extra verhogen. in europa heeft namelijk niet iedereen een creditkaart….wel een bankrekening.

  met vriendelijke groet

  p.weda

 • John de Haas

  Ik heb begrepen dat Spyhunter op meerdere computers kon worden geinstalleerd en geactiveerd,.
  Maar dat lukt me nietWatb te doen

 • Y.Miedema

  Ik ben gaarne bereid om te betalen, maar heb geen creditkaart en geen paypall.

  Waarom niet de Ideal optie erbij?

 • Eduard Vanhoof

  Ik heb Spyhunter reeds aangeschaft, doch had een crash, bij herinstalaatie ken ik mijn wachtwoord niet meer.

 • stephan

  Hehe Betalen met een creditcard lijkt me niet erg slim als je virussen op je computer heb.. Overigens heb ik geen creditcard zal dus ook niet overgaan op aanschaf van spyhunter.

 • Jaap

  Ik heb dit programma aangeschaft in de veronderstelling dat het mij zou verlossen van het QVo6 virus
  Maar niets is minder waar. Diverse keren gescand maar het virus was niet verwijderd. Miskoop dus.
  Ik schaf nooit meer software aan zonder eerst een probeer versie. Jammer………

  • zondervirus.nl

   contact SpyHunter steun aan persoonlijke fix te krijgen

 • jelte

  is de aanschaffing eenmalig?
  (dus dat je niet hoeft te betalen voor updates)

 • Jejo

  Natuurlijk ieder zoet over eigen product zal praaten,
  op andere kant, er zijn ook heleboel klachten rond op internet over SpyHunter te vinden ( ? ) …??

 • C.v.Drunen

  Mijn vraag, is 36.29 de kosten per jaar.
  Moet ik voor updates weer bijbetalen?
  Bij voorbaat dank voor uw antwoord.

 • À.vermeulen

  Spy hunter aangeschaft . Scant wel, maar repareert niet. Vraagt steeds om computer opnieuw op te starten en dan begint alles weer van voren af aan. Oplossing ?

 • R. Klinkum

  Ik heb genoten van het snap.do virus. Het ebola virus symbool van het virus te zien op de toolbar verraad al voldoende. Ik heb verschillende anti-virus programma’s gebruikt. Waaronder AVG die het niet detecteren kon. Jammer van de investering, maar door schade (zonder schande) wijs geworden.
  De spyhunter en register hunter lukte het om mister snap.do met wortel en al uit te roeien. Een hele opluchting.
  Een aantal zaken zijn me opgevallen:
  – Het lijkt er op alsof hij zeer nauwkeurig alle files scant, ook die te maken hebben met de opstartprocedure. Het programma geeft aan van die bepaalde files dat ze geen gevaar vormen, maar dat hij ze wel in de gaten wil houden. De eerste keer, zeker voor onzeker, toch laten fixen. Bij het opstarten van de pc liep hij vast en moest alles gerepareerd worden in het bootgedeelte. Bij de tweede keer dat dus niet gedaan en zag dat de spyhunter zichzelf in het bootmenu heeft gevoegd, om van daaruit alle files te verwijderen die schadelijk zijn.
  – Het tweede programma registerhunter zorgt dat je register ontdaan wordt van fouten, maakt er een back-up van, en defragemnteerd je gerister.
  Hierdoor liep mijn pc als een zonnetje.
  – Zowel een registerhunter als de spyhunter hebben een rechtstreeks helpdesk om je vragen te stellen. Nog niet uitgeprobeerd, maar wel heel makkelijk in gebruik.

  Tot zover ben ik tevreden.

 • Symen

  ik vertrouw het niet meer op internet te betalen, ik zou gewoon de hele computer leeg make en windows opnieuw installeren 😛
  ik zit met Babylon te klooien met Qvo6 is een criminele bende virus, en 9v is een bron van infecties.

 • M van den Berg

  Hoop dat alle ellende er nu uit is.

 • Jopie

  Jaap zegt; “Ik heb dit programma aangeschaft in de veronderstelling dat het mij zou verlossen van het QVo6 virus
  Maar niets is minder waar. Diverse keren gescand maar het virus was niet verwijderd.”
  Om diezelfde reden heb ik juist Spyhunter aangeschaft, want mijn McAfee virusscanner (ook niet gratis!) had het niet herkend en dankzij Spyhunter ben ik nu wel van verlost.

 • excalibert66

  Handig die sites om malware – Babylon search e.d. troep – te verwijderen. Maar na het scannen moet je toch weer gaan betalen. Dus je kan het net zo goed handmatig doen. Ook niet veilig, maar heb ook geen zin te betalen voor iets waarvan je het resultaat niet weet. Plus dat je inderdaad dan met creditcards moet betalen.
  Blijkbaar kan je malware niet verwijderen op je computer zonder kostenplaatje

 • Homerus

  Ik zat met problemen aangaande het virus dat geplaatst wordt door een bende gangster , meermaals kwam er melding uw brwser is geblokkeerd en politie komt uw computer ophalen betaal zoveel en alles in orde politie deed opmerking betaal niks wij hebben er niks mee te zien . is Spyhunter nu de reddende engel maar ( hoeveel moet men er voor betalen ) ?

 • jan willem

  Geef aan dat je spyhunter voor 40 dollar te duur vindt. Krijg je direct een aanbod van 10 dollar.

 • Cees

  Hoelang duurt een abonnement van Spyhunter4 en reghunter
  Ik kan ook niet met mijn account inloggen op http://www.safecart.com/new-login/
  Ik weet niet wat het probleem is.

 • Jos Kyndt

  ik wil spyhunter 4 wel kopen maar kan niet betalen dan met overschrijving
  kunnen jullie ieis laten weten

  dank u

  jos

 • Jan

  Ik wil het best kopen, maar heb geen creditcard. Waarom kan het niet gewoon met normale overschrijving of Ideal?

 • zana midmore

  Ik wil graag spyhunter 4 kopen maar heb geen creditcard en ook geen PayPal.
  Ik heb vandaag een scan laten uitvoeren door spyhunter 4 en tot mijn verbazing werden er veel bedreigingen ontdekt,maar toen ik deze wou verwijderen moest ik spyhunter 4 eerst kopen.
  Dacht ik mijn problemen opgelost te hebben en dat krijg je zo een bericht,niet netjes!!!
  Een proefversie zou erg handig zijn voor toekomstige klanten,men wil uiteraard weten wat men koopt!

  Groetjes

  zana

 • Marjachris Weijer

  Ik heb Spy Hunter gekocht en geinstalleerd op mijn computer, die na drie maal opstarten vastliep en niet meer aan degang te krijgen is. Na gebruik van een windows 8.1 opstart usb doet hijhet weer, maar erzijn programma,s weg o.a active domain en dus ook het Spy Hunter. Gek he?
  Chris Weijer

 • Jan Kijlstra

  In de recensie staat: “een combinatie van verschillende krachtige stand-alone tools is veel beter dan één opgeblazen security suite.”

  Leuk, maar welke combinatie dan?

 • http://porn.com Pussydestroyah126

  Download dit nu het is echt de beste vertouw mij maar ik weet het ik ben de pussy destroyah!

 • Aaf

  Lastig vind ik dat Spyhunter zich nestelt op de C schijf. Ik wil hem op een andere schijf installeren, maar dat kan niet.

  Je abonneert je voor een half jaar. Je kunt hem met het toegezonden password op 3 media installeren.

Net als ons op Facebook
nieuws
Virussen
Druk op Noemt