SpyHunter recensie, gratis download

 
Waardering: Waardering (89/100)
 

SpyHunter mening

SpyHunter

SpyHunter is een zeer effectieve spyware remover met een eenvoudige en makkelijk te gebruiken interface. Dit programma is een uitstekende keuze voor gebruikers die niet met een computer savvy. Echter, er zijn veel security experts die dit programma aanbevelen voor ervaren gebruikers, die behoefte hebben aan een lichte on-demand scanner. De nieuwste SpyHunter 4 versie biedt een betrouwbare bescherming tegen reguliere spyware en adware parasieten, browser hijackers en soortgelijke bedreigingen.

SpyHunter werd uitvoerig getest door ons onderzoeksteam. Volgens onze testresultaten, deze toepassing is erg goed in het identificeren en verwijderen van traditionele privacy bedreigingen, zoals spyware, adware, browser hijackers, kwaadaardige werkbalken, dialers, malware plagen en andere ongevraagde software. Daarnaast elimineert succes opkomende en virale parasieten, waaronder trojans, keyloggers en geheugen resident bedreigingen. Echter, het is nogal traditioneel anti-spyware, een alles-in-een oplossing. Sommigen zullen misschien niet leuk vinden, maar naar onze mening, een combinatie van verschillende krachtige stand-alone tools is veel beter dan een opgeblazen security suite.

Na opening, SpyHunter initieert het eerste systeem scan en laat de nieuwste versie of er updates beschikbaar zijn. Programma scant het Windows-register, lopende processen en web browser cookies accepteren. Het onderzoekt grondig alle bestanden op elke lokale harde schijf.

Deze applicatie biedt verschillende scanmodi. Het kan worden ingesteld op het hele systeem te scannen, moet u een quick scan of check de gebruiker gedefinieerde locaties en geselecteerde onderdelen van het systeem. Scan-engine maakt gebruik van unieke technieken die het mogelijk maken het verwijderen van moeilijke spyware en malware dat sommige concurrerende producten kan niet eens vinden.
Het kan worden gezegd dat de scan rapporten zijn informatief genoeg. Het programma geeft volledige paden naar kwaadaardige objecten en biedt eenvoudige parasiet beschrijvingen. Besdes, deze spyware remover maakt gebruik van een uitgebreide spyware definities database, die wordt bijgewerkt op een regelmatige basis. Op dit moment bevat het bijna 30.000 handtekeningen van verschillende beveiligings-en privacyrisico’s.

SpyHunter is een zeer gebruiksvriendelijke applicatie, dus het komt niet met veel extra hulpprogramma’s en extra functies die de meesten van ons nooit zal gebruiken. Er zijn maar weinig instrumenten: RollBack Manager maakt het mogelijk herstellen van per ongeluk verwijderde objecten, Uitsluiting Manager kan worden gebruikt om het programma om bepaalde objecten of verdachte programma’s te negeren en reparatie Internetverbinding herstelt actieve internetverbinding koppeling beschadigd door spyware.

De toepassing grafische gebruikersinterface is intuïtief, aantrekkelijk en zeer makkelijk te gebruiken.
De officiële website is www.enigmasoftware.com.
Aankopen worden gedaan via een beveiligde verbinding.

In het begin van 2004 werd SpyHunter schuld voor het produceren van valse positieven en het gebruik van agressieve reclame technieken. Dit resulteerde in een zeer slechte gepubliceerd SpyHunter beoordelingen. Sommigen van hen waren hard, maar eerlijk, terwijl anderen waren gewoon belachelijk.

Wij bevestigen dat SpyHunter agressief werd bevorderd door een aantal filialen, maar ze werden uiteindelijk verboden door programmamakers in eind 2004. Vroege SpyHunter versies hadden een aantal duidelijke nadelen. Het product versie 2.0 opgelost al deze kwesties. De huidige versie is 4.0.

Positieve aspecten:

Efficiënte scanner
Diepe bestanden scan
Volledige systeemscan
SpyHunter momentopname:
SpyHunter
SpyHunter

Beoordelingen in andere talen

 1. Ferdie zegt
  januari 28th, 2013 at 11:59 pm

  Ik kan spyhunter niet installeren op mijn Schijf M.
  Error 1327 invalid drive C.
  Hoe kan ik wel naar schijf M installeren?

  mvrgr, Ferdie

 2. Niels zegt
  februari 3rd, 2013 at 9:48 pm

  Een zeer goed programma, ik had onlangs last van Browse To save en dankzij Spyhunter® is het eindelijk weg.

  Dus iedereen pas a.u.b. op voor Browse To Save.

 3. JImmy zegt
  februari 14th, 2013 at 10:29 pm

  Ferdie, Niet, helaas, deze moet geimplementeerd worden in de software op je “c” schijf om volledig te werken en de software komt het meest tot recht op de “c”schijf.
  Je kunt het inderdaad extern aan je “c”schijf linken maar dat gaat in de toekomst als er updates binnenlopen grandioos fout.

  Beste is gewoon installeren op je “c” schijf

  mvgr, Jim

 4. p.weda zegt
  maart 9th, 2013 at 1:58 pm

  prima programma….maar als je verder gaat dan moet je betalen….geen probleem als je een creditcard hebt.

  jammer dat je niet via Ideal kunt betalen . dat zou voor erg veel gebruikers een uitkomst zijn en de verkoop extra verhogen. in europa heeft namelijk niet iedereen een creditkaart….wel een bankrekening.

  met vriendelijke groet

  p.weda

 5. John de Haas zegt
  maart 18th, 2013 at 7:03 pm

  Ik heb begrepen dat Spyhunter op meerdere computers kon worden geinstalleerd en geactiveerd,.
  Maar dat lukt me nietWatb te doen

 6. Y.Miedema zegt
  juni 28th, 2013 at 10:31 pm

  Ik ben gaarne bereid om te betalen, maar heb geen creditkaart en geen paypall.

  Waarom niet de Ideal optie erbij?

 7. Eduard Vanhoof zegt
  juli 14th, 2013 at 1:23 pm

  Ik heb Spyhunter reeds aangeschaft, doch had een crash, bij herinstalaatie ken ik mijn wachtwoord niet meer.

 8. stephan zegt
  juli 24th, 2013 at 10:12 pm

  Hehe Betalen met een creditcard lijkt me niet erg slim als je virussen op je computer heb.. Overigens heb ik geen creditcard zal dus ook niet overgaan op aanschaf van spyhunter.

 9. Jaap zegt
  augustus 10th, 2013 at 2:08 pm

  Ik heb dit programma aangeschaft in de veronderstelling dat het mij zou verlossen van het QVo6 virus
  Maar niets is minder waar. Diverse keren gescand maar het virus was niet verwijderd. Miskoop dus.
  Ik schaf nooit meer software aan zonder eerst een probeer versie. Jammer………

 10. jelte zegt
  augustus 10th, 2013 at 6:35 pm

  is de aanschaffing eenmalig?
  (dus dat je niet hoeft te betalen voor updates)

 11. admin_all zegt
  augustus 20th, 2013 at 8:08 am

  contact SpyHunter steun aan persoonlijke fix te krijgen

 12. Jejo zegt
  oktober 19th, 2013 at 4:11 pm

  Natuurlijk ieder zoet over eigen product zal praaten,
  op andere kant, er zijn ook heleboel klachten rond op internet over SpyHunter te vinden ( ? ) …??

 13. C.v.Drunen zegt
  oktober 25th, 2013 at 1:50 pm

  Mijn vraag, is 36.29 de kosten per jaar.
  Moet ik voor updates weer bijbetalen?
  Bij voorbaat dank voor uw antwoord.

 14. À.vermeulen zegt
  november 15th, 2013 at 6:47 pm

  Spy hunter aangeschaft . Scant wel, maar repareert niet. Vraagt steeds om computer opnieuw op te starten en dan begint alles weer van voren af aan. Oplossing ?

 15. R. Klinkum zegt
  november 27th, 2013 at 10:43 am

  Ik heb genoten van het snap.do virus. Het ebola virus symbool van het virus te zien op de toolbar verraad al voldoende. Ik heb verschillende anti-virus programma’s gebruikt. Waaronder AVG die het niet detecteren kon. Jammer van de investering, maar door schade (zonder schande) wijs geworden.
  De spyhunter en register hunter lukte het om mister snap.do met wortel en al uit te roeien. Een hele opluchting.
  Een aantal zaken zijn me opgevallen:
  - Het lijkt er op alsof hij zeer nauwkeurig alle files scant, ook die te maken hebben met de opstartprocedure. Het programma geeft aan van die bepaalde files dat ze geen gevaar vormen, maar dat hij ze wel in de gaten wil houden. De eerste keer, zeker voor onzeker, toch laten fixen. Bij het opstarten van de pc liep hij vast en moest alles gerepareerd worden in het bootgedeelte. Bij de tweede keer dat dus niet gedaan en zag dat de spyhunter zichzelf in het bootmenu heeft gevoegd, om van daaruit alle files te verwijderen die schadelijk zijn.
  - Het tweede programma registerhunter zorgt dat je register ontdaan wordt van fouten, maakt er een back-up van, en defragemnteerd je gerister.
  Hierdoor liep mijn pc als een zonnetje.
  - Zowel een registerhunter als de spyhunter hebben een rechtstreeks helpdesk om je vragen te stellen. Nog niet uitgeprobeerd, maar wel heel makkelijk in gebruik.

  Tot zover ben ik tevreden.

 16. Symen zegt
  november 30th, 2013 at 11:34 pm

  ik vertrouw het niet meer op internet te betalen, ik zou gewoon de hele computer leeg make en windows opnieuw installeren :P
  ik zit met Babylon te klooien met Qvo6 is een criminele bende virus, en 9v is een bron van infecties.

 17. M van den Berg zegt
  december 2nd, 2013 at 8:42 pm

  Hoop dat alle ellende er nu uit is.

 18. Jopie zegt
  december 10th, 2013 at 12:25 am

  Jaap zegt; “Ik heb dit programma aangeschaft in de veronderstelling dat het mij zou verlossen van het QVo6 virus
  Maar niets is minder waar. Diverse keren gescand maar het virus was niet verwijderd.”
  Om diezelfde reden heb ik juist Spyhunter aangeschaft, want mijn McAfee virusscanner (ook niet gratis!) had het niet herkend en dankzij Spyhunter ben ik nu wel van verlost.

 19. excalibert66 zegt
  december 16th, 2013 at 4:02 am

  Handig die sites om malware – Babylon search e.d. troep – te verwijderen. Maar na het scannen moet je toch weer gaan betalen. Dus je kan het net zo goed handmatig doen. Ook niet veilig, maar heb ook geen zin te betalen voor iets waarvan je het resultaat niet weet. Plus dat je inderdaad dan met creditcards moet betalen.
  Blijkbaar kan je malware niet verwijderen op je computer zonder kostenplaatje

 20. Homerus zegt
  december 20th, 2013 at 5:30 pm

  Ik zat met problemen aangaande het virus dat geplaatst wordt door een bende gangster , meermaals kwam er melding uw brwser is geblokkeerd en politie komt uw computer ophalen betaal zoveel en alles in orde politie deed opmerking betaal niks wij hebben er niks mee te zien . is Spyhunter nu de reddende engel maar ( hoeveel moet men er voor betalen ) ?

 21. jan willem zegt
  december 25th, 2013 at 10:09 pm

  Geef aan dat je spyhunter voor 40 dollar te duur vindt. Krijg je direct een aanbod van 10 dollar.

 22. Cees zegt
  januari 17th, 2014 at 11:07 am

  Hoelang duurt een abonnement van Spyhunter4 en reghunter
  Ik kan ook niet met mijn account inloggen op http://www.safecart.com/new-login/
  Ik weet niet wat het probleem is.

  Choose another answer as the right one

 23. Jos Kyndt zegt
  maart 28th, 2014 at 10:30 am

  ik wil spyhunter 4 wel kopen maar kan niet betalen dan met overschrijving
  kunnen jullie ieis laten weten

  dank u

  jos

 24. Jan zegt
  april 3rd, 2014 at 11:30 am

  Ik wil het best kopen, maar heb geen creditcard. Waarom kan het niet gewoon met normale overschrijving of Ideal?

Uw mening over SpyHunter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Net als ons op Facebook
nieuws
vraag ons
virus
bestanden