Smart Web Search verwijderen

Gevaarlijkheidsmeter: Gevaarlijkheidsmeter (11/100)

Smart Web Search (je kan het ook als SmartWebSearch vinden) is een potentieel ongewenste toepassing, die momenteel actief verspreidt wordt op het internet. Het kan aan alle browsers worden toegevoegd, inclusief IE, Google Chrome en Mozilla Firefox, net zoals elke andere zoekmachine. Va, zodra het deze browsers aantast begint het met omleidingen naar onbekende en onveilige websites. Bovendien kun je ook merken dat het commerciële meldingen toont en dat je browser vertraagd. We kunnen niet zeggen dat Smart Web Search kwaadaardig is, maar je zou toch beter je vertrouwen in een betrouwbare zoekmachine plaatsen. Om er voor te zorgen dat je betrouwbare zoekresultaten krijgt, raden we je het gebruik van Google, Bing of Yahoo aan.

HOE KAN SMART WEB SEARCH MIJN PC INFILTREREN?

Het lijkt erop dat mensen tegenwoordige geen software meer kunnen downloaden zonder zijn Gebruikersovereenkomst en zijn Gebruikersvoorwaarden na te kijken. Als ze dit niet doen staan ze toe dat software van derden systeem wijzigingen doorvoeren zonder hiervoor toestemming te vragen. Het zelfde kan gezegd worden van Smart Web Search omdat het meestal gepromoot wordt via een bundel met andere gratis toepassingen. Als je Smart Web Search wil vermijden moet je steeds het hele installatie proces van de freeware nakijken en de ongewenste zaken uitvinken. Als je pc aangevallen werd door deze zoekmachine, weet dan dat het in al je geïnstalleerde browsers zal opduiken. Om het hier uit te schakelen, zou je deze handleiding moeten volgen:

HOE SMART WEB SEARCH VERWIJDEREN?

Als je Smart Web Search ontdekt hebt i.p.v. je eigen startpagina, is je pc aangetast door deze potentieel ongewenste toepassing (POP). Je moet echter weten dat je het kan uitschakelen met de hulp van deze simpele handleiding:

  • Ga naar Toevoegen/Verwijderen Programma’s of ‘Programma’s en eigenschappen’ en verwijder de adware hier. Om dit te doen, klik op ‘Start’ ->’Controle Paneel’ of ‘Programma Verwijderen’ -> Dubbel klik  ‘Toevoegen/Verwijderen Programma’s of ‘Programma’s en eigenschappen’. Zoek Smart Web Search en klik op ‘Verwijderen’ of ‘Wijzigen’. Je zou ook Apype moeten verwijderen als je dit hier vind.

Om zijn onderdelen te verwijderen, volg deze stappen:

Internet Explorer

Klik op “Hulpmiddelen” -> selecteer “Beheer Add-ons” en zoek naar waarden die gerelateerd kunnen zijn aan Smart Web Search en schakel ze uit. Vergeet ook niet je startpagina aan te passen als deze gewijzigt werd door deze adware.

Mozilla Firefox: 

Klik op “Hulpmiddelen” -> selecteer “Beheer Add-ons” en schakel Smart Web Search of andere gerelateerde waarden uit. Wijzig ook je startpagina als deze gewijzgt was door de adware.

Google Chrome:

Klik op het sleutel symbool -> selecteer “Hulpmiddelen” en klok op “Extensies”.  Zoek Smart Web Search, selecteer het en klik op de prullenmand. Vergeet ook niet je startpagina aan te passen als deze gewijzigt werd door deze adware.

Scan tenslotte je systeem met een bijgewerkte versie van  SpyHunter of STOPzilla om er zeker van te zijn dat je pc virus vrij is. 

Automatisch Smart Web Search verwijderen:

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden
Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Smart Web Search te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu
Download
opruimer voor Smart Web Search Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft
SpyHunter is de aanbevolen opruimer voor het verwijderen van Smart Web Search te verwijderen. U moet het gebruik van de gratis versie bevestigen dat de huideige versie van de parasiet detecteert.
meer dan 40.000.000 downloads!

Alternatieve Software

STOPzilla
We hebben de efficientie van STOPzilla getest voor het verwijderen van Smart Web Search (2013-12-07)
Malwarebytes Anti Malware
We hebben de efficientie van Malwarebytes Anti Malware getest voor het verwijderen van Smart Web Search (2013-12-07)
XoftSpy AntiVirus Pro
We hebben de efficientie van XoftSpy AntiVirus Pro getest voor het verwijderen van Smart Web Search (2013-12-07)
Defender Pro Ultimate Security Suite
We hebben de efficientie van Defender Pro Ultimate Security Suite getest voor het verwijderen van Smart Web Search (2013-12-07)

Verwijdering gidsen in andere talenNet als ons op Facebook
nieuws
Druk op Noemt
Getuigenissen