Gevaarlijkheidsmeter:  
  (69/100)

Searchnu is geclassifiseerd als een browser kaper. Wanneer geinfecteerd zal je zien dat je web browser eerder zullen starten met searchnu.com dan google.com of elke andere zoekmachine die je ervoor had. Searchnu installeer zichzelf in een bundel met andere programma’s, dus waarschijnlijk heb je het zelf geinstalleerd. Wanneer je sommige freeware programma’s download moet je de software licentie lezen en kijken welke aanvink-vakje’s zijn aangevinkt tijdens het installatie progress.

WAT IS SEARCHNU?

Het Searchnu domein en het domein search-results.com behoord dat het IAC Search & Media, Inc. Dit bedrijf is beter bekend bij de naam Ask Jeeves Inc. Het heeft vele populaire domeinnamen op het web en de meest beroemde hiervan in Ask.com. Als we meer informatie over Searchnu opzoeken in populaire zoekmachines, kunnen we zien dat gebruikers deze service vaak willen verwijderen. We hebben ook ontdekt dat Searchnu wordt gedistribueerd door vele freeware programma’s, onder andere sommige bekende zoals mp3 converteerders, Ilivid en vele andere programma’s die zelfs worden getoond op Cnet. We raden je aan om erg voorzichtig te lezen wat de componenten zijn die je installeert op je systeem. Tijdens het installatie progress, zal je een lijst krijgen van welke programma’s gebundeld zijn en ze zullen automatisch aangevinkt zijn. Dus als je niets leest, zal je automatisch Searchnu installeren met een ander programma.
De typische installatie heef de Searchqu werkbal, searchnu.com en search-results.com. Searchnu veranderd je browser instellingen en veranderd je startpagina in searchnu.com in alle browsers die je gebruikt. Het herleid alle zoekresultaten naar hun eigen resultaten.

WAAROM DETECTEERD MIJN EIGEN SOFRWARE SEARCHNU NIET?

Je kan je antivirus de schuld hiervoor niet geven omdat searchnu niet wordt geclassificeerd als een virus. Dit is omdat je hebt zelf hebt geinstalleerd en je akkoord gaat met alle dingen die het doet met je systeem. Je bent  akkoord gegaan om je startpagina te verwijderen en om de zoekresultaten te herleiden. Het kan worden geclassificeerd als een potentieel gevaarlijk programma of een potentieel niet gewild programma (PUP), maar in principe doet het niets kwaadaardigs of installeert het niet in je systeem zonder je toestemming.

HOE SEARCHNU TE VERWIJDEREN?

Het is niet makkelijk om Searchnu te verwijderen. Als je het hebt geinstalleerd met andere freeware, zal het niet genoeg zijn alleen deze freeware te deinstalleren. Je zal het moeten verwijderen met al zijn componenten, 1 voor 1, samen met de add-ons van je web browser en je zoekmachines. Voor alles, moet je je systeem scannen met een legitiem anti-spyware programma. We geven je hieronder een goede lijst van anti-spyware programma’s. Ook moet je weten dat je alle componenten van searchnu zal moeten deinstalleren van alle webbrowsers die je gebruikt, omdat er geen volledige manuele verwijdereraar is die wordt gegeven door IAC Search & Media, Inc. Als je Anti-spyware programma searchnu en zijn componenten detecteerd, zal hij ze automatisch verwijderen met 1 klik.

Automatische Searchnu Verwijdering Handleiding

U kan Searchnu automatisch verwijderen met behulp van één van deze programma's : SpyHunter, STOPzilla, Malwarebytes Anti Malware. We raden deze toepassingen aan omdat ze makkelijk potentieel ongewenste programma's, virussen en al hun gerelateerde bestanden en registerwaarden kunnen verwijderen.

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden
Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Searchnu te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu
Download
opruimer voor Searchnu Tevredenheid
Garantie
Download
opruimer voor Searchnu
Compatibel met Microsoft Compatibel met OS X
SpyHunter Webroot SecureAnywhere AntiVirus is de aanbevolen opruimer voor het verwijderen van Searchnu te verwijderen. U moet het gebruik van de gratis versie bevestigen dat de huideige versie van de parasiet detecteert.
meer dan 40.000.000 downloads!

Alternatieve Software

STOPzilla
We hebben de efficientie van STOPzilla getest voor het verwijderen van Searchnu (2014-08-20)
Malwarebytes Anti Malware
We hebben de efficientie van Malwarebytes Anti Malware getest voor het verwijderen van Searchnu (2014-08-20)
Defender Pro Ultimate
We hebben de efficientie van Defender Pro Ultimate getest voor het verwijderen van Searchnu (2014-08-20)
XoftSpy AntiVirus Pro
We hebben de efficientie van XoftSpy AntiVirus Pro getest voor het verwijderen van Searchnu (2014-08-20)

Searchnu snapshot

Searchnu snapshot

Verwijdering gidsen in andere talen • Johan Parlevliet

  Re: SpyHunter is aanbevolen om Searchnu te verwijderen. U moet het gebruik van de gratis versie bevestigen dat de huideige versie van de parasiet detecteert.
  Spyhunter is alleen gratis scannen. Om te verwijderen moet je de Full version aanschaffen.

 • nieborg

  ik haat programma’s die mee liften op de download van andere proggramma’s julie zoeker is waardeloos

 • janine

  uj vindthet niet fijn want ik krijg het niet van mijn pc af en mijn pc gaat slommer

Net als ons op Facebook
nieuws
Virussen
Druk op Noemt