Gevaarlijkheidsmeter:  
  (15/100)

Qvo6 (ook gekend als qvo6.com) is een geniepige zoekmachine, die tobhoert aan hetzelfde bedrijf als PortaldoSites.com. Net zoals deze site, wordt qvo6 verdeeld via oneerlijke distributiemethodes. Na wat onderzoek is er aan het licht gekomen dat deze site nauw verwant is met een browser hijacker, die niet om je toestemming vraagt als hij je pc wil betreden. Zodra hij dit doet wijzigt hij de parameters van je pc en stelt qvo6.com of search.qvo6.com in als je startpagina of standaard zoekmachine. Het komt erop neer dat hoewel het geen kwaadaardige code bevat dit virus toch schade aan je pc kan berokkenen. De belangrijkste reden waarom je qvo6.com zou moeten vermijden is dat het valse zoekresultaten toont en je kan omleiden naar sites die malware promoten. Bovendien toont het continu pop-ups en kan het zijn slachtoffers traceren om deze gegevens in de toekomst te gebruiken. Dit is waarom we je aanraden om qvo6.com te vermijden en een andere, meer betrouwbare zoekmachine te gebruiken. 

HOE KAN IK GEÏNFECTEERD WORDEN MET HET Qvo6 VIRUS?

Je kan door het Qvo6 virus (deze browser hijacker werkt voor qvo6) geïnfiltreerd worden net als door elk ander virus. Meestal wordt het gedownload in een bundel met freeware, komt het binnen via illegale sites of verstopt het zich in spam. Welke methode ook gebruikt wordt van zodra het op je pc zit neemt het je zoekopdrachten over telkens je er eentje opstart.Als je constant omgeleid wordt en deze omleidingen hebben te maken met qvo6.com, moet je de pc nakijken met een bijgewerkte anti-spyware. Eens je jezelf wat verdiept in het onderwerp wordt het al snel duidelijk dat je te maken hebt met een misleidende zoekmachine die melding maakt van zijn gebruiksovereenkomst:

This Web site may contain links to other Web sites which are independent of this Web site. We make no representation or warranty as to the accuracy, value, integrity, completeness or authenticity of the information (…).
Furthermore, these links may lead to sites or links that contain offensive and objectionable content or which may contain dangerous computer viruses. You assume, and we hereby disclaim, all responsibility for any of the content on these sites or for any damage sustained by users of these sites.

HOE HET Qvo6 virus VERWIJDEREN?

Als je te maken hebt met vervelende omleidingen naar Qvo6.com, moet je zijn verwijdering beginnen door jet uit te schakelen in de Toevoegen/Verwijderen programmalijst. Klik hiervoor op de ‘Start’ knop -> Instellingen -> Controle Paneel -> Toevoegen/Verwijderen Programma’s. Zoek hier naar alles wat gerelateerd kan zijn aan Qvo6.com en klik op ‘Verwijderen’. Klik tenslotte op ‘Ja’ en ‘OK’ om de wijzigingen te bewaren. Het wordt ook aangeraden om eSafe Security Control en Desk 365 te verwijderen uit de Toevoegen/Verwijderen programmalijst. 

Verwijder bovendien ook Qvo6.com uit je browsers en voltooi de verwijdering van deze browser hijacker:

Automatische Qvo6 Verwijdering Handleiding

U kan Qvo6 automatisch verwijderen met behulp van één van deze programma's : SpyHunter, STOPzilla, Malwarebytes Anti Malware. We raden deze toepassingen aan omdat ze makkelijk potentieel ongewenste programma's, virussen en al hun gerelateerde bestanden en registerwaarden kunnen verwijderen.

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden
Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Qvo6 te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu
Download
opruimer voor Qvo6 Tevredenheid
Garantie
Download
opruimer voor Qvo6
Compatibel met Microsoft Compatibel met OS X
SpyHunter Webroot SecureAnywhere AntiVirus is de aanbevolen opruimer voor het verwijderen van Qvo6 te verwijderen. U moet het gebruik van de gratis versie bevestigen dat de huideige versie van de parasiet detecteert.
meer dan 40.000.000 downloads!

Alternatieve Software

STOPzilla
We hebben de efficientie van STOPzilla getest voor het verwijderen van Qvo6 (2014-09-06)
Malwarebytes Anti Malware
We hebben de efficientie van Malwarebytes Anti Malware getest voor het verwijderen van Qvo6 (2014-09-06)
Defender Pro Ultimate
We hebben de efficientie van Defender Pro Ultimate getest voor het verwijderen van Qvo6 (2014-09-06)
XoftSpy AntiVirus Pro
We hebben de efficientie van XoftSpy AntiVirus Pro getest voor het verwijderen van Qvo6 (2014-09-06)

Qvo6 snapshot

Qvo6 snapshot

Verwijdering gidsen in andere talen • Gab

  Bij IE ga op het icoon van IE staan.
  Klik rechtermuisknop en kies eigenschappen.
  In het tabblad snelkoppeling staat DOEL :
  verwijder daar alles achter “C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe”
  dus alles wat na de .exe.” staat VERWIJDEREN
  klik toepassen en probleem opgelost

  Dit ook zo bij FireFox

 • Mike

  Ongelooflijk!! Al 2 dagen ben ik aan het klooien met allerlei anti-malware progje’s en dit eenvoudig ingreepje heeft me verlost van die vermaledijde Qvo6. Bedankt!!

 • ldkdevries

  kloten programma

 • hendrickx

  ik heb gab zijn advies gevolgd en ik was zo verlosd van QV06 had al veel geprobeerd maar zonder gevolg dit was super hartelijk dank

 • Jacob

  Super bedankt voor de tip ben ook al een paar dagen aan het klooien en ben ik eindelijk van die vervelende QV06 af
  Nogmaals bedankt

 • royb

  Bedankt, Gab. Niet dat het virus nu weg is (het programma zit nog steeds ergens tussen), maar ik heb tenminste weer de juiste startpagina. Echt * dat ze die mensen in India niet op kunnen pakken omdat ze zo’n *-overeenkomst geschreven hebben waarin staat dat je ermee akkoord gaat.

 • icefire

  Super bedankt man,

  werkt ook voor google chrome

  perfect

 • jetdehaan

  Dank voor de tips! alles achter ‘doel’ is schoon maar bij opstarten nog steeds Qvo6:(
  Ook al Hitman Pro en JRT als admin gedraaid, en volgens de log is het verwijderd maar Qv06 blijft in beeld.
  Nog meer tips? Kan het helpen de browersers opnieuw te installeren?
  Dank weer!

 • Kearma

  Gab, topper!! Bedankt, heb er geen last meer van, er zullen nog wel bestandjes rondzweven van het virus maar ik ben er mooi van af. Super

 • antoon corona

  Nog een manier om Qvo6 te verwijderen in I.E. 9. Ga naar internetopties. Tabblad algemeen. Bovenste regel. U ziet dat als startpagina is ingesteld Qvo6. Verander dit in blanco pagina. Ga omlaag naar zoeken. Klik op instellingen. U wordt doorverwezen naar een venster met invoegtoepassinen en wel met zoekmachines. U ziet dat Qvo6 is ingesteld als standaardinvoegtoepassing. Klik rechts op een andere zoekmachine en maak deze tot standaardzoekmachine. Klik links weer terug op Qvo6 Hij wordt blauw en rechts onder verschijnt verwijderen Klik daarop. Weg is Qvo6! Veel pleizier! Eea is ook te vinden op de pagina van Qvo6 zelf en wel rechts onder bij Uninstall.

 • ToJo

  Bovenstaande tips opgevolgd, maar Qvo6 bleef hardnekkig zitten… Totdat we IE en Chrome van de taakbalk loskoppelden en weer terugzetten. Sindsdien weer gewoon google, alsof de wijzigingen toen pas werden geaccepteerd. Misschien dat dit iemand nog kan helpen?

 • daan

  als ik mijn pc opstart komt er ineens een melding waarin staat: windows have detcted a virus qvo6. we have locked your computer in order to protect you computer. to remove to malware please download the file to verify your indentity. dan moet ik een survey op fileice doen voor een of ander wachtwoord! help please

 • anja van de merbel

  gab hartstikke bedankt voor je goede informatie qvo6 is dankzij jou van mijn computer verwijderd…een dikke pluim voor jou

 • Manuela

  Voor zowel google chrome als IE, is het me gelukt de Qvo6 van mijn browser af te halen, bedankt daarvoor. Echter nog wel de vraag of het nu helemaal verdwenen is of dat ik nog meer maatregelen moet nemen om het geheel van mijn laptop af te gooien??
  btw de Qvo6 is gekomen toen ik probeerde een BLUETOOTHDRIVER te vinden en ik een dergelijke DIVX 10 heb gedownload op mijn laptop, die ik niet kan verwijderen van mijn laptop, wellicht kan iemand mij daar nog mee helpen???

 • Lesley

  Woehoe! Zo simpel, eindelijk verwijderd!

 • carl

  Heb gedaan wat gab zei en inderdaad qvo6 is weg deed de acties bij i.e en modzilla.google was niet nodig.mijn vraag aan gab is.is het nu ook echt weg of zit het nog in het register? Zoals een wormvirus?

Net als ons op Facebook
nieuws
Virussen
Druk op Noemt