Nation Zoom verwijderen

Gevaarlijkheidsmeter:  
  (12/100)

Nation Zoom is een zeer vervelende zoekmachine, die ook een potentieel ongewenst programma (pop) kan genoemd worden. We zeggen dit omdat het makkelijk systeem wijzigingen of andere ongewenste activiteiten op je pc kan tot stand brengen. Mensen rapporteren meestal ongewenste omleidingen naar nationzoom.com, het verschijnen van commerciële pop-up advertenties en het vertragen van de browser. Ook al veroorzaakt Nation Zoom problemen op je pc, kun je het nauwelijks een virus of malware noemen. Als je Nation Zoom wilt vermijden denk er dan aan dat het meestal verspreidt wordt via een bundel met freeware en shareware. Als je er ingeluisd bent en dit programma gedoawnload hebt, moet je je pc scannen met een bijgewerkte anti-spyware en vergeet niet je pc instellingen terug normaal in te stellen. Dit is de enige manier om Nation Zoom volledig te verwijderen.

HOE KAN Nation Zoom MIJN PC INFILTREREN?

Nation Zoom kan van het internet gedownload worden net zoals elke andere zoekmachine. Het kan je pc echter ook infiltreren in een bundel met freeware en shareware. Deze verdeel methode kan vermeden worden door het toepassen van de volgende techniek: als je freeware download, kies dan voor de aangepaste installatie en vink alle vakjes uit die akkoord gaan met het installeren van extra programma’s, inclusief Nation Zoom op je pc. Als je dit vakje gemist hebt kun je er zeker van zijn dat de hijacker zal beginnen met zijn omleidingen naar Nationzoom.com en andere domeinen. Bovendien kan je deze pagina ook aantreffen i.p.v. je eigen startpagina of standaard zoekmachine. In dit geval moet je de hieronder weergegeven handleiding volgen om Nation Zoom van je systeem te verwijderen.

HOE Nation Zoom VERWIJDEREN?

Automatische Nation Zoom Verwijdering Handleiding

U kan Nation Zoom automatisch verwijderen met behulp van één van deze programma's : SpyHunter, STOPzilla, Malwarebytes Anti Malware. We raden deze toepassingen aan omdat ze makkelijk potentieel ongewenste programma's, virussen en al hun gerelateerde bestanden en registerwaarden kunnen verwijderen.

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden
Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Nation Zoom te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu
Download
opruimer voor Nation Zoom Tevredenheid
Garantie
Download
opruimer voor Nation Zoom
Compatibel met Microsoft Compatibel met OS X
SpyHunter Webroot SecureAnywhere AntiVirus is de aanbevolen opruimer voor het verwijderen van Nation Zoom te verwijderen. U moet het gebruik van de gratis versie bevestigen dat de huideige versie van de parasiet detecteert.
meer dan 40.000.000 downloads!

Alternatieve Software

STOPzilla
We hebben de efficientie van STOPzilla getest voor het verwijderen van Nation Zoom (2015-01-15)
Malwarebytes Anti Malware
We hebben de efficientie van Malwarebytes Anti Malware getest voor het verwijderen van Nation Zoom (2015-01-15)
Defender Pro Ultimate
We hebben de efficientie van Defender Pro Ultimate getest voor het verwijderen van Nation Zoom (2015-01-15)
XoftSpy AntiVirus Pro
We hebben de efficientie van XoftSpy AntiVirus Pro getest voor het verwijderen van Nation Zoom (2015-01-15)

Nation Zoom snapshot

Nation Zoom snapshot

Verwijdering gidsen in andere talen • rob

  niks vind ik het

 • Rick

  Alle handelingen handmatig uitgevoerd, geen resultaat.
  Ook niet met malwarebytes.

 • Ray

  genoemde acties tevens uitgevoerd, zonder resultaat. :(

 • robin

  Als aanvulling klikken op je browser icoon- eigenschappen – doel- dan alles achter de aanhalingstekens verwijderen

 • piet.

  ik vindt dat dit programma zoals nation zoom aangepakt moet worden.is toch te gek dat het zich zomaar op je pc kan instaleert.

 • Margareth Sijm

  Hallo,

  Wsys Control, Extended Protection, eSave Security Control, Desk 365, Nation Zoom browser protection: deze extensies gaf mijn FireFox helaas niet. Maar de oplossing van Robin is geweldig, thx. Dit heb ik gedaan en toen was het weg. Ik hoop echter ook dat het weg blijft.

 • lotus

  HELP ik krijg nation zoom niet van mijn pc af geen idee hoe het er is opgekomen.

 • lies

  TROEP weg ermee.

 • Elianne

  Ik weet niet hoe ik van nationzoom afkom. Ik heb alles hierboven geprobeerd, maar het gaat niet weg. Ik weet niet eens hoe het erop is gekomen.
  Heeft er iemand nog een oplossing?

 • Klaas

  Reactie Robin is echt de oplossing!! geweldig!!!Ben er eindelijk van af!!!

 • Peet

  Robin, en alle betrokkenen…..

  als aanvulling op de fantastische oplossing moet ik even vermelden dat je dit bij alle iconen waarop je op je browser kan komen moet doen.
  dus onder programma’s,( zowel normaal als de 64bits,indien van toepassing ) in je werkbalk, en de snelkoppeling op je bureaublad.
  Het nesteld zich werkelijk overal. Ik ben er in ieder geval vanaf gelukkig, top!!!

  zie dus oplossing van ZonderVirus, die van Robin en deze aanvulling en je bent er bijna zeker vanaf.

  succes,

  Peet.

 • Gerda

  mijn kleinzoon heeft het er opgezet en i k af. iemand een tip?

 • Peter Pourchez

  ‘n Simpele en doeltreffende oplossing: ‘systeemherstel’ toepassen: Bureauaccessoires => systeemwerkset

 • Diana

  nation zoom is troep. ik heb al allerlei anti malware en spyware programma’s losgelaten op mijn pc, maar niks helpt. mogelijk spyhunter maat die wil verbinding met internet en ook dat is bij mij geblokkeerd. HELP! Wat is die ‘geweldige’ oplossing die hier boven genoemd wordt????

 • Helen

  Klik met je rechter muisknop op het explorer icoon van je start menu.
  Eigenschappen:
  Doel: ( hij zit verstopt in je doel aan de het eind!!!!!!!!!! Aan het eind alles dus verwijderen!!!!)
  Dank Robin!!!!!!!!!!!!

 • mieke

  ik zie het staan maar als ik het weghaal zegt ie dat naam van het doel ongeldig is moet ik er iets voor terugzetten dan

 • Yasmien

  Ik heb op de startknop gedrukt en met de rechtermuisknop op internet explorer, en dan op eigenschappen voor het internet,
  maar verder geraak ik niet, waar staat het doel?
  En wat bedoel je met alles achter aanhalingstekens verwijderen?
  Hoop op snel antwoord

  ps. Is dit virus gevaarlijk?

 • Thomas

  De tip van Robin loste het voor mij uiteindelijk op!!! net zoals een vergelijkende malware op de laptop van mn vriendin!!! KAN DUS OOK IN ANDERE GEVALLEN GEBRUIKT WORDEN!!!! SUPER TIP

  robin zegt
  december 28th, 2013 at 6:14 pm
  Als aanvulling klikken op je browser icoon- eigenschappen – doel- dan alles achter de aanhalingstekens verwijderen

  aanvulling: Robin bedoelt je browser icoon op je bureaublad

 • Mikail

  ga naar icoon internet explorer druk 1 keer op internet explorer met je rechter muisknop ga naar eigenschappen dan komt er een venster staan paar dingen doeltype,doelmap,doel: ga naar doel dan staat er dit “C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe” http;//www.nationzoom.com….whatever de achterste site moet je verwijderen tot je bij exe” bent dan ok en uwala klaar

 • Peter

  De oplossing van Robin werkt. Met de rechtermuisknop je browser aanklikken, dan naar eigenschappen, met de pijltjestoetsen helemaal naar links tot je “C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe” zie en dan ALLES na de ” verwijderen.Met HitmanPro (gratis versie) heb ik alles wat die gevonden heeft ook verwijderd, want die vond wat programma’s van NationZoom die je niet via je configuratiescherm kunt vinden.

 • Dick

  Oplossing van Robin werkt inderdaad. Alleen als ik een nieuw tabblad na het eerste tabblad open, komt Nation Zoom weer als startpagina tevoorschijn.
  Heeft iemand die ervaring ook?

 • renate

  Bij ons blijft nationzoom opduiken in internet explorer. De tekst weghalen helpt niet!!!!!! Bij firsfox werkt de tip wel.
  Hitman kan ook niets meer vinden. Wie biedt???

 • Maarten

  Robin!!!!
  je bent echt een held. Natuurlijk heeft iedereen al de zoekmachines uit de instellingen verwijderd, had ik ook als eerste gedaan. Daarna ook bij configuratie scherm alle programma’s van die dag weer verwijderd (waren ineens 5 vreemde programma’s geinstalleerd…).
  Mijn verbazing was dan ook groot, toen ik vanochtend weer die nation zoom op mijn scherm zag. Malware fighters, hebben niets gevonden etc etc.

  maar mijn 3e hit op google, deze website, en dan met name jouw reactie Robin, hebben mij weer gered!

  mijn dank, is groot!

  Maarten

 • Gottfried

  Maar met al deze oplossingen, wat als niks werkt? Ik kan namelijk niks in Control Panel vinden. Dat met die komma’s van Robin werkt niet en System Restore doet het ook niet. Ik ben radeloos. Dat en ik wil dat dit nooit meer op me PC komt, ik ben alleen op Facebook, Steam & Hotmail.

 • Tim

  Geweldige tip!s!! Eindelijk van die zoekmachine verlost!!!

 • Frans

  Ik dacht hem ook kwijt te zijn, maar hij bleek er nog steeds te zijn. IE had enkele snelkoppelingen op mijn pc en na al deze snelkoppelingen onderhanden te hebben genomen op de vorenstaande manier (doel opruimen zodat er enkel naar IE wordt verwezen), eindelijk van deze lastpost af.

 • johan

  dat is lekker installeer je AVG 2014 krijg je een virus af dit mee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zeker omdat het gratis is

 • Ronald

  Heel hinderlijk Nation Zoom op je PC.
  Tip van Robin heeft Nation Zoom verwijderd!
  Mijn dank!

 • Nation Zoomhater

  Robin, ik ben je eeuwig dankbaar!. Ik heb drie uur lang alles geprobeerd. Niets hielp. Totdat ik de oplossing van Robin als laatste redmiddel probeerde.

  Duizend keer bedankt, Robin!!!

Net als ons op Facebook
nieuws
Virussen
Druk op Noemt