Gevaarlijkheidsmeter:  
  (80/100)

Haal Google weg

SpyHunter is a tool to detect malware. Je moet de volledige versie kopen om infecties te verwijderen. Meer informatie over SpyHunter en stappen om te verwijderen.

Google redirect: Hoe verwijdert u deze virus?

Google redirect is een groot probleem voor de computer gebruiker wat resulteert in continue herleiden naar pagina’s wat niet overeenkomt met de zoekwoorden. Volgens experts, is het dicht verbonden met trojaanse paarden wat specifiek is ontworpen om geld te verdienen – het genereert webverkeer, verkoop via internet, leidt naar andere verdachte sites en het slachtoffer bedriegen om door de persoon voor nutteloze software te laten betalen. Zoals u kunt zien, is het hebben van het Google redirect virus de oorzaak van vele ernstige problemen dat voorkomen dat alleen kan worden voorkomen door het verwijderen van deze bedreiging uit uw systeem.

HOE WORDT IK GEÏNFECTEERD DOOR HET GOOGLE REDIRECT VIRUS?

Het Google redirect virus wordt het vaakst veroorzaakt door een multi-face bedreiging ook wel genoemd als TDSS, Alureon of Tidserv. Kort nadat deze achterdeur bedreiging in de machine is gekomen, maakt de gebruikers web-surf mogelijkheid beperkt en verbreekt de verbinding met hem van vele internet browsing services. Als resultaat , wordt u constant herleid naar verscheidene websites die of commerciele ongevaarlijke websites zijn of zijn gemaakt door de makers van deze bedreiging en gebruikt voor malware distributie.

HOE KAN IK MEZELF BESCHERMEN TEGEN HET GOOGLE REDIRECT VIRUS?

Als uw machine normaal is beschermd door een geliceerde versie van een anti-spyware en antivirus programma’s, kunt u gerustgesteld zijn dat er bijna geen risico is om het Google redirect virus te krijgen op uw PC. Echter, faalt het om uw machine te beschermen, opent het de achterdeuren van het systeem en maakt het kwetsbaar tegen dit en andere cyber bedreigingen.

HOE VERWIJDER IK HET GOOGLE REDIRECT VIRUS?

Als uw systeem lijdt aan het Google redirect virus, volg dan de volgende stappen hier onder en maak uw browser weer normaal.

Stap 1: Scan uw computer met geupdate anti-spyware programma’s:

  1. SpyHunter
  2. STOPzilla
  3. Malwarebytes Anti-Malware
  4. TDSSKiller

Stap 2: Check het Hosts bestand naar gevaarlijke ingangen

Hosts bestand is op  C:\Windows\System32\Drivers\etc\hosts . Het kan anders zijn als het in een andere folder zit. Op  Windows  7/Vista Zou u uw hosts bestand kunnen openen met administratieve privileges.

Windows hosts file location

Het komt er zou uit te zien: (open het bestand met Notepad)

Windows hosts file

Let op de regels en IP’s: Als u meer ziet, verwijder deze, vooral als ze Google of Microsoft subdomeinen herschrijven.

Stap 3: Check Domein Naam Server (DNS) instellingen

1) Ga naar Control Panel -> Network Connections -> selecteer Local Area Connection. Dan klikt u met de rechter-muisknop  op het icoon en kies properties.

Local Area Connection properties

2) U zien een venster. Kies Internet Protocol (TCP/IP) en klik Properties als in de foto hieronder:

Internet Protocol properties

3) Nieuw venster (Internet Protcol venster) zou verschijnen. Klik Optain an IP address automaticly en optain server  address automaticly. Eindelijk, klik op OK om de veranderingen op te slaan:

DNS Settings

Stap 4: Check uw proxy instellingen:

Voor Internet Explorer

1) Open IE, ga dan naar Tools -> Internet Options. Klik op Connecions tab en druk op Local Area Network (LAN) Settings zoals aan gegeven op de foto:

Internet Explorer local area network settings

2) Deselecteer alles of voer parameters in dat zijn gegeven door de systeem administrator and druk op OK.

Voor Mozilla Firefox

1) Open Mozilla Firefox, ga dan naar Tools -> Options. Druk daar bovendien bij op Advanced en open Network tab. Druk op de Settings knop.

Mozilla Firefox network settings

2) Selecteer No proxy of voer de parameters in dat is weer gegeven door de systeem administrator en druk op OK.

Stap 5: Check uw internet Explorer add-ons:

1) Open IE, selecteer dan Tools -> manage Addons
2) Verwijder alle add-ons that lijkt om een spammerige/onbekende of zijn simpelweg niet geverifieerd  (er kan een aantal handige tussenzitten, maar herinstalleer ze beter na een tijdje).

Automatische Google redirect verwijdering

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden
Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Google redirect te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu
Download
opruimer voor Google redirect Tevredenheid
Garantie
Download
opruimer voor Google redirect
Compatibel met Microsoft Compatibel met Microsoft Compatibel met OS X
meer dan 40.000.000 downloads!
SpyHunter is aangeraden om Google redirect te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van SpyHunter moeten kopen om de malware te verwijderen. Meer informatie kan gevonden worden op SpyHunter review. Als je beslist hebt om een andere anti-spyware te gebruiken, verwijder SpyHunter dan van je computer.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus is de aanbevolen opruimer voor het verwijderen van Google redirect te verwijderen. U moet het gebruik van de gratis versie bevestigen dat de huideige versie van de parasiet detecteert.
Alternatieve Software
STOPzilla
We hebben de efficientie van STOPzilla getest voor het verwijderen van Google redirect (2012-08-22)
Malwarebytes Anti Malware
We hebben de efficientie van Malwarebytes Anti Malware getest voor het verwijderen van Google redirect (2012-08-22)
Defender Pro Ultimate
We hebben de efficientie van Defender Pro Ultimate getest voor het verwijderen van Google redirect (2012-08-22)
XoftSpy AntiVirus Pro
We hebben de efficientie van XoftSpy AntiVirus Pro getest voor het verwijderen van Google redirect (2012-08-22)

Verwijdering gidsen in andere talenNet als ons op Facebook