Delta-homes.com verwijderen

 
Gevaarlijkheidsmeter: Gevaarlijkheidsmeter (13/100)
 

Delta-homes.com is een zoekmachine die aangeboden wordt met behulp van freeware en shareware. Zodra het op je pc komt wordt deze browser hijacker ingesteld als je startpagina, standaard zoekmachine en nieuw tabblad. Als je met behulp van deze zoekmachine een zoekopdracht start op het internet moet je je ervan bewust zijn dat Delta-homes.com je in de meeste gevallen gewijzigde resultaten toont. Het kan ook nog vervelende pop-up advertenties tonen en je surf gewoonten registreren. Technisch gezien mogen we dit geen virus noemen, maar je zou het best toch niet gebruiken omdat het je kan omleiden naar potentieel kwaadaardige websites die gevaarlijke virussen promoten. Als je Delta-homes.com opgemerkt hebt in Internet Explorer, Firefox, Google Chrome en andere browsers, schakel dan onmiddellijk de freeware uit die er voor gezorgt heeft dat deze browser hijacker op je pc is geraakt. Vergeet zeker geen volledige systeemscan uit te voeren om zeker te zijn dat er geen kwaadaardige bestanden op je pc zijn.

UPDATE: Delta Homes heeft zijn activiteit opnieuw opgestart op 26 FEB. Veelvuldige infecties in Polen.

WAAROM ZIE IK DELTA HOMES OP MIJN PC?

Zoals we gezegd hebben wordt Delta-homes.com doorgegeven met de hulp van freeware en shareware. Denk er aan dat je altijd zou moeten kiezen voor een aangepaste installatie en alle extra downloads moet nakijken als je zulke gratis toepassingen op je pc installeert. Zodra Delta-homes.com gedownload is wijzigt het je standaard zoekmachine, startpagina en nieuw tabblad en dit in al je geïnstalleerde browsers. Wees er maar zeker van dat dit maar voor één doel gedaan is namelijk het je laten bezoeken van aanverwante websites en het tonen van gesponsorde pop-up advertenties. We raden je aan om zulke activiteiten op je pc niet te negeren. Als je deze wijzigingen in je browser opgemerkt hebt, volg dan onderstaande handleiding om Delta-homes.com te verwijderen.

HOE DELTA HOMES VERWIJDEREN?

Als je Delta-homes.com uit al je browsers wil verwijderen is het aangeraden de volgende handelingen uit te voeren. Vergeet niet je systeem te scannen met een bijgewerkte versie van  SpyHunter om er zeker van te zijn dat je pc vrij is van potentieel kwaadaardige bestanden.

Ten eerste, volg volgende stappen :

  1. Klik op Start -> Controle Paneel -> Programma’s (of Toevoegen/Verwijderen Programma’s) -> Programma verwijderen

  2. Zoek hier naar Delta-homes.com en andere gelijkaardige waarden die je niet kent en selecteer Verwijderen/Aanpassen

  3. Klik op OK om te wijzigingen te bewaren

Herstel nu al je geïnstalleerde browsers aan de hand van de volgende stappen:

Internet Explorer:

  1. Start Internet Explorer, ga naar Hulpmiddelen -> Beheer Add-ons -> Werkbalken en Extensies en verwijder Delta-homes.com en alle andere waarden die je niet kent.

  2. Klik op Hulpmiddelen -> Beheer Add-ons -> Zoekmachines en kies de zoekmachine die je voordien gebruikte.

Mozilla Firefox:

  1. Start Mozilla Firefox, ga naar Hulpmiddelen->Add-ons->Extenties en zoek Delta-homes.com en alle andere onbekende waarden en klik dan op Verwijderen

  2. Ga naar Hulpmiddelen->Opties en stel de startpagina in op google.com, yahoo.com of een gelijkaardige pagina

Google Chrome:

  1. Klik op de Chrome menu knop in de Google Chrome browser, selecteer Hulpmiddelen -> Extensies. Zoek hier naar Delta-homes extensies en verwijder ze door op de prullenmand te klikken.

  2. Start Google Chrome, klik op het sleutel symbool, ga naar instellingen en kies Beheer zoekmachines. Wijzig de zoekmachine in Google of een andere. Ga dan naar het onderdeel ‘Bij start’ en verzeker je ervan dat je een lege pagina krijgt als je een nieuw tabblad opent.

Automatisch Delta-homes.com verwijderen:

Wij kunnen zijn aangesloten met elk product vermeld op de site. Volledige onthulling hierover in onze gebruiksovereenkomst.
Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Delta-homes.com te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
SpyHunter is aanbevolen om Delta-homes.com te verwijderen. U moet het gebruik van de gratis versie bevestigen dat de huideige versie van de parasiet detecteert.

dot
STOPzilla
We testen STOPzilla rendement bij het ​​verwijderen Delta-homes.com (2014-02-28 00:04:15)
dot
Malwarebytes Anti Malware
We testen Malwarebytes Anti Malware rendement bij het ​​verwijderen Delta-homes.com (2014-02-28 00:04:15)
dot
XoftSpy AntiVirus Pro
We testen XoftSpy AntiVirus Pro rendement bij het ​​verwijderen Delta-homes.com (2014-02-28 00:04:15)
dot
Defender Pro Ultimate Security Suite
We testen Defender Pro Ultimate Security Suite rendement bij het ​​verwijderen Delta-homes.com (2014-02-28 00:04:15)
Delta-homes.com momentopname:
Delta-homes.com

Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening over Delta-homes.com

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Net als ons op Facebook
nieuws
vraag ons
virus
bestanden