Kom van Blekko Virus af

 
Gevaarlijkheidsmeter: Gevaarlijkheidsmeter (20/100)
 

Blekko is een zoekmachine die zich richt om betere zoekresultaten te geven dan de resultaten gegeven door Google Search. Ze probereen om materiaal te vermijden van lage-kwaliteitsites welke bekend staan als “inhoudsboerderijen”. De site, gelanceerd voor het publiek op 1 November 1, 2010, biedt Blekko een downloadbare zoekbalk aan.

De laatste herleidingsvirussen misbruiken de naam van Blekko. Veel gebruikers zoeken tegenwoordig voor oplossingen voor het probleem het Blekko Virus, wat hun herleidt van Google Search. Ze noemen het virus een boosaardige browser kaper welke gemaakt is om je browser gebruik te herleiden. Onder de Blekko resultaten zien we veel verspreiding van malware.
Blekko beweert een legitieme pagina/software te zijn. Maar in toevoeging hiervan, biedt het valse producten aan, welke persoonlijke informatie kunnen stelen.
Blekko kan je blokkeren van je browser instellingen aan te passen, om er zeker van te zijn dat blekko.com je startpagina is. Buiten dit, zorgt het er ook voor dat er pop-ups tevoorschijn komen met phishing sites en valse informatie. Blekko voegt favorieten en boekmarkeringen toe zonder dat de gebruiker het weet.
Wanneer de gebruiker is geinfecteerd met het Blekko herleid virus, zullen zelfs je Google, Firefox en Bing zoekresultaten herleiden naar Blekko.com. Als je denkt, dat je geinfecteerd ben met het Blekko herleid virus, raden we je aan een volledige systeem scan te laten lopen met een goed bekend antimalware programma, om je ervan te verzekeren dat Blekko herleid wordt verwijderd.

HOE VAN DE BLEKKO WERKBALK AFRAKEN?

Het is moeilijk om Blekko manueel te verwijderen. Het virus gebruikt willekeurige namen en verstopt zichzelf in het systeem. Je zal enige kennis van je systeem zijn architectuur nodig hebben om het Blekko virus compleet te verwijderen. Er is een minder geadvanceerde oplossing om de Blekko werkbalk te verwijderen, dus we raden je aan om een van de hieronder vernoemde antu-spyware programma’s te gebruiken om je systeem te fixen en Blekko volledig te verwijderen. Je MOET je computer scannen met SpyHunter of een andere bekende anti-spyware programma, als je het niet manueel hebt geinstalleerd kan dit ook geinstalleerd zijn geweest door een trojaans paard.
Hoewel, als je het wel hebt geinstalleerd, kan je ook deze stappen volgen:

  1. Ga naar het controlepaneel en deinstalleer Blekko Werkbalk en andere software dat dezelfde dag als de Blekko werkbalk is geinstalleerd.
  2. Open je browser en ga naar extensies/pluggins. Verwijder alle Blekko-gerelateerde extensies of degene die niet van Microsoft, Adobe, Oracle, Sun of Google komen.
  3. Reset je zoekmachine.

Automatisch Blekko Virus verwijderen:

Wij kunnen zijn aangesloten met elk product vermeld op de site. Volledige onthulling hierover in onze gebruiksovereenkomst.
Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Blekko Virus te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
SpyHunter is aanbevolen om Blekko Virus te verwijderen. U moet het gebruik van de gratis versie bevestigen dat de huideige versie van de parasiet detecteert.

Let op: Handmatige assistentie nodig betekent dat één of alle verwijderaars niet de parasiet konden verwijderen zonder enige handmatige interventie, lees dan handimatige verwijdering instructies onder.
SpyHunter is een aanbevolen programma om uw systeem te scannen voor mogelijke bedreigingen en gevaarlijke software. De probeerversie van het product zal gevaarlijke applicaties in uw systeem vinden.
dot
STOPzilla
We testen STOPzilla rendement bij het ​​verwijderen Blekko Virus (2012-08-18 18:42:21)
dot
Malwarebytes Anti Malware
We testen Malwarebytes Anti Malware rendement bij het ​​verwijderen Blekko Virus (2012-08-18 18:42:21)
dot
XoftSpy AntiVirus Pro
We testen XoftSpy AntiVirus Pro rendement bij het ​​verwijderen Blekko Virus (2012-08-18 18:42:21)
dot
Defender Pro Ultimate Security Suite
We testen Defender Pro Ultimate Security Suite rendement bij het ​​verwijderen Blekko Virus (2012-08-18 18:42:21)
Blekko Virus momentopname:
Blekko Virus

Blekko Virus handmatige verwijdering:

Kill processen:
[random].exe

Verwijder registerwaarden:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Random Letters
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\Random Letters
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\Random Letters
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
HKEY_CURRENT_USER\Software\13376694984709702142491016734454
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run ?�?13376694984709702142491016734454?

Afmelden DLL's:
%AllUsersProfile%\Application Data\[random].dll

Bestanden verwijderen:
%AllUsersProfile%\Application Data\~[random]
%AllUsersProfile%\Application Data\~r[random]
%AllUsersProfile%\Application Data\[random].dll
%AllUsersProfile%\Application Data\[random].exe
%AllUsersProfile%\Application Data\[random]
%UserProfile%\Desktop\Blekko.com.lnk
%UserProfile%\Start Menu\Programs\Blekko.com\Blekko.com.lnk

Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening over Blekko Virus

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Net als ons op Facebook
nieuws
vraag ons
virus
bestanden