Kom van Blekko Virus af

Gevaarlijkheidsmeter:  
  (20/100)

Blekko is een zoekmachine die zich richt om betere zoekresultaten te geven dan de resultaten gegeven door Google Search. Ze probereen om materiaal te vermijden van lage-kwaliteitsites welke bekend staan als “inhoudsboerderijen”. De site, gelanceerd voor het publiek op 1 November 1, 2010, biedt Blekko een downloadbare zoekbalk aan.

De laatste herleidingsvirussen misbruiken de naam van Blekko. Veel gebruikers zoeken tegenwoordig voor oplossingen voor het probleem het Blekko Virus, wat hun herleidt van Google Search. Ze noemen het virus een boosaardige browser kaper welke gemaakt is om je browser gebruik te herleiden. Onder de Blekko resultaten zien we veel verspreiding van malware.
Blekko beweert een legitieme pagina/software te zijn. Maar in toevoeging hiervan, biedt het valse producten aan, welke persoonlijke informatie kunnen stelen.
Blekko kan je blokkeren van je browser instellingen aan te passen, om er zeker van te zijn dat blekko.com je startpagina is. Buiten dit, zorgt het er ook voor dat er pop-ups tevoorschijn komen met phishing sites en valse informatie. Blekko voegt favorieten en boekmarkeringen toe zonder dat de gebruiker het weet.
Wanneer de gebruiker is geinfecteerd met het Blekko herleid virus, zullen zelfs je Google, Firefox en Bing zoekresultaten herleiden naar Blekko.com. Als je denkt, dat je geinfecteerd ben met het Blekko herleid virus, raden we je aan een volledige systeem scan te laten lopen met een goed bekend antimalware programma, om je ervan te verzekeren dat Blekko herleid wordt verwijderd.

HOE VAN DE BLEKKO WERKBALK AFRAKEN?

Het is moeilijk om Blekko manueel te verwijderen. Het virus gebruikt willekeurige namen en verstopt zichzelf in het systeem. Je zal enige kennis van je systeem zijn architectuur nodig hebben om het Blekko virus compleet te verwijderen. Er is een minder geadvanceerde oplossing om de Blekko werkbalk te verwijderen, dus we raden je aan om een van de hieronder vernoemde antu-spyware programma’s te gebruiken om je systeem te fixen en Blekko volledig te verwijderen. Je MOET je computer scannen met SpyHunter of een andere bekende anti-spyware programma, als je het niet manueel hebt geinstalleerd kan dit ook geinstalleerd zijn geweest door een trojaans paard.
Hoewel, als je het wel hebt geinstalleerd, kan je ook deze stappen volgen:

Automatische Blekko virus Verwijdering Handleiding

U kan Blekko automatisch verwijderen met behulp van één van deze programma's : SpyHunter, STOPzilla, Malwarebytes Anti Malware. We raden deze toepassingen aan omdat ze makkelijk potentieel ongewenste programma's, virussen en al hun gerelateerde bestanden en registerwaarden kunnen verwijderen.

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden
Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Blekko Virus te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu
Download
opruimer voor Blekko Virus Tevredenheid
Garantie
Download
opruimer voor Blekko Virus
Compatibel met Microsoft Compatibel met OS X
SpyHunter Webroot SecureAnywhere AntiVirus is de aanbevolen opruimer voor het verwijderen van Blekko Virus te verwijderen. U moet het gebruik van de gratis versie bevestigen dat de huideige versie van de parasiet detecteert.
Let op: Handmatige assistentie nodig betekent dat één van of al onze toepassingen niet instaat was/waren om de parasiet te verwijderen zonder enige vorm van manuele interventie, lees alsjeblieft de manuele verwijdering instructies hieronder
meer dan 40.000.000 downloads!

Alternatieve Software

STOPzilla
We hebben de efficientie van STOPzilla getest voor het verwijderen van Blekko Virus (2014-08-20)
Malwarebytes Anti Malware
We hebben de efficientie van Malwarebytes Anti Malware getest voor het verwijderen van Blekko Virus (2014-08-20)
Defender Pro Ultimate
We hebben de efficientie van Defender Pro Ultimate getest voor het verwijderen van Blekko Virus (2014-08-20)
XoftSpy AntiVirus Pro
We hebben de efficientie van XoftSpy AntiVirus Pro getest voor het verwijderen van Blekko Virus (2014-08-20)

Blekko Virus snapshot

Blekko Virus snapshot

Blekko Virus handmatige verwijdering:

Kill processen:
[random].exe

Verwijder registerwaarden:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Random Letters
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\Random Letters
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\Random Letters
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
HKEY_CURRENT_USER\Software\13376694984709702142491016734454
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run 13376694984709702142491016734454?

Afmelden DLL's:
%AllUsersProfile%\Application Data\[random].dll

Bestanden verwijderen:
%AllUsersProfile%\Application Data\~[random]
%AllUsersProfile%\Application Data\~r[random]
%AllUsersProfile%\Application Data\[random].dll
%AllUsersProfile%\Application Data\[random].exe
%AllUsersProfile%\Application Data\[random]
%UserProfile%\Desktop\Blekko.com.lnk
%UserProfile%\Start Menu\Programs\Blekko.com\Blekko.com.lnk

Verwijdering gidsen in andere talenNet als ons op Facebook
nieuws
Virussen
Druk op Noemt