Roei Babylon Toolbar uit

 
Gevaarlijkheidsmeter: Gevaarlijkheidsmeter (32/100)
 

Babylon Toolbar is een web browser add-on die u toelaat om direct een snelle vertalingen en definities van uw web browser te verkrijgen. Deze werkbalk wordt onderhouden door Babylon Ltd – bedrijf dat vertaalsoftware ontwikkelt. Babylon Toolb

ar en zoeken op het web zijn de extra functies van deze software, maar de werkbalk kan apart gratis worden geïnstalleerd. Meestal wordt deze werkbalk geleverd met andere software, meestal freeware en shareware. Het kan worden gedownload van de officiële Babylon website. Onlangs kwam deze Toolbar mee met CNET’s wrapper, maar er zijn op zijn minst een aantal andere populaire download sites die ook deze werkbalk op een of andere manier distribueren. De werkbalk is niet geleverd met malware, dit is tot op heden nog niet gerapporteerd.

HOE SEARCH.BABYLON.COM TE VERWIJDEREN UIT DE ZOEKPAGINA, en de BABYLON WERKBALK te verwijderen?

Babylon Search Toolbar werkt in alle belangrijke webbrowsers. Voordat u de werkbalk installeert, dient u akkoord te gaan met de gebruikersovereenkomst en alle veranderingen die zullen worden aangebracht tijdens de installatie te accepteren. Deze Toolbar kan de standaard zoekmachine van uw browser veranderen, maar u kunt de zoekmachine ook ongewijzigd laten. De belangrijkste onderdelen van Babylon Toolbar kunnen worden verwijderd via Add / Remove uit het Configuratiescherm van Windows. Houd er echter rekening mee dat sommige onderdelen van deze software, meestal add-on-bestanden en web browser-instellingen, niet volledig kunnen worden verwijderd en de standaard instellingen niet kunnen worden hersteld naar de staat voorafgaande de installatie. In dat geval moet u add-ons geassocieerd wordt met Babylon Toolbar handmatig verwijderen. Dit kan gedaan worden via de webbrowser instellingen en eigenschappen -> kenmerken. In Internet Explorer is dit de add-on manager functie. In Mozilla Firefox is de add-on manager als het goed is, maar de werkbalk componenten zullen worden genoteerd onder de web browser extensies tabblad. Hetzelfde geldt voor Google Chrome en Opera web browsers. Vergeet niet om handmatig bestanden te verwijderen van de extensies en add-ons map in Internet Explorer en Mozilla Firefox mappen (Program Files en Program Data).
 

Veel gebruikers hebben opgemerkt dat de add-on niet kan worden verwijderd via de browser, aangezien de uninstall-knop grijs is uitgevlakt.

Het is ook een goed idee om uw computer te scannen met anti-malware software, die hieronder worden opgesomd, om ervoor te zorgen dat Babylon Toolbar volledig is verdwenen en dat er geen andere potentieel ongewenste componenten achterblijven op uw computer.

Automatisch Babylon Toolbar verwijderen:

Wij kunnen zijn aangesloten met elk product vermeld op de site. Volledige onthulling hierover in onze gebruiksovereenkomst.
Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Babylon Toolbar te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
SpyHunter is aanbevolen om Babylon Toolbar te verwijderen. U moet het gebruik van de gratis versie bevestigen dat de huideige versie van de parasiet detecteert.

Let op: Handmatige assistentie nodig betekent dat één of alle verwijderaars niet de parasiet konden verwijderen zonder enige handmatige interventie, lees dan handimatige verwijdering instructies onder.
SpyHunter is een aanbevolen programma om uw systeem te scannen voor mogelijke bedreigingen en gevaarlijke software. De probeerversie van het product zal gevaarlijke applicaties in uw systeem vinden.
dot
STOPzilla
We testen STOPzilla rendement bij het ​​verwijderen Babylon Toolbar (2013-01-31 00:30:58)
dot
Malwarebytes Anti Malware
We testen Malwarebytes Anti Malware rendement bij het ​​verwijderen Babylon Toolbar (2013-01-31 00:30:58)
dot
XoftSpy AntiVirus Pro
We testen XoftSpy AntiVirus Pro rendement bij het ​​verwijderen Babylon Toolbar (2013-01-31 00:30:58)
dot
Defender Pro Ultimate Security Suite
We testen Defender Pro Ultimate Security Suite rendement bij het ​​verwijderen Babylon Toolbar (2013-01-31 00:30:58)
Babylon Toolbar momentopname:
Babylon Toolbar

Babylon Toolbar handmatige verwijdering:

Kill processen:
BabylonToolbarsrv.exe

Verwijder registerwaarden:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\BabylonToolbar\BabylonToolbar
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\AppID\{BDB69379-802F-4eaf-B541-F8DE92DD98DB}\Instl\Data
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\AppID\{BDB69379-802F-4eaf-B541-F8DE92DD98DB}
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{291BCCC1-6890-484a-89D3-318C928DAC1B}\VersionIndependentProgID
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{2EECD738-5844-4a99-B4B6-146BF802613B}\ProgID
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{98889811-442D-49dd-99D7-DC866BE87DBC}

Afmelden DLL's:
BabylonToolbar.dll

Bestanden verwijderen:
BabylonToolbar.dll
BabylonToolbarsrv.exe

Verwijder directories:
%ProgramFiles%\BabylonToolbar\BabylonToolbar

Verwijdering gidsen in andere talen

 1. peter poppel zegt
  september 20th, 2012 at 9:49 am

  Ik ben al weken bezig met zoeken naar gratis een Babylon verwijderaar, niet te vinden, vele programma’s beloven het, maar later moet je toch betalen, of ze kunnen het niet, zoals Spybot, ! Heb het maar nog eens met – Roei Babylon Toolbar uit- , geprobeerd, ook geen resultaat!!
  Ik begrijp niet waarom deze Babylon vuilnis, die zich niet laat verwijderen, ( daarom is het vuilnis, onverwijderbaar zal wel een reden hebben!) niet word geboycot!
  Wie heeft het ECHTE ANTWOORD?
  mvg. Peter

 2. Gert zegt
  september 24th, 2012 at 10:29 am

  Helemaal eens met Peter Poppel. Maar ondertussen heb ik nog altijd geen antwoord op de vraag hoe ik dit effectief en permanent verwijder. Eigenlijk zou heel de internet-community alle niet-verwijderbare software en in het bijzonder babylon toolbaar moeten boycotten.

  Gert

 3. Gil zegt
  september 26th, 2012 at 3:19 pm

  De pest van de computer is het die babylon toolbar and babylon search….niets hellp tot heden pm het uit te roeien en voor eeuwig te laten verbranden in Mozilla Firefox…Andere Browsers is het beter daarvoor

 4. Hay zegt
  oktober 5th, 2012 at 10:03 am

  Zelfde verhaal: ondanks alle verwijderacties bleef de startpagina gekaapt door de Babylonsearch. Ook met MalwareBytes een CCleaner vond ik niets. Toch is het me gelukt.
  Ik heb een stukje van de search regel opgespoord in het register (met regedit). Er bleek een sleutel Browser mgr (of iets wat erop lijkt) te zijn waarin dat stukje voorkwam. Ik heb die sleutel toen gewoon in zijn geheel weggeflikkerd (op 2 plaatsen) en dat hielp. Bij de eerstvolgende keer Chrome opstarten, kreeg ik de melding dat een programma de browserinstellingen probeerde te wijzigen. Dat heb ik natuurlijk niet toegestaan. Daarna bleef Babylon weg.
  Het was niet mijn eigen PC, waarop dit gebeurde. Daarom weet ik niet meer de exacte naam van die registersleutel en ook niet van welk programma de waarschuwing kwam, mogelijk van AVG, misschien van Defender.
  Elders vond ik (achteraf) deze aanwijzing:
  Also, if you see a browsemngr.exe process running in Windows Task Manager or if Firefox crashes and the crash report mentions
  browsemngr.dll you will need to remove the “Browser Manager” software that is apparently reinstalling Babylon.
  Volgende keer dat ik die PC onder handbereik heb, ga ik kijken of die browser manager inderdaad nog actief is. En dan gaat hij er natuurlijk onherroepelijk vanaf.
  Succes gewenst!

  Hay

 5. tinie zegt
  oktober 24th, 2012 at 9:18 am

  ben ook besmet met die babylon en niet tehinisch , dus zit er behoorlijk mee, wie kan mij heel gedetailleerd uitleggen wat en hoe ik dit weg kan krijgen in een voor mij duidelijke taal

 6. Jan zegt
  oktober 25th, 2012 at 10:09 am

  Weg met dat ding, maar hoe. Ben al tijden bezig, HELP

 7. Berry zegt
  oktober 26th, 2012 at 5:29 pm

  Babylon IS EEN GROOT KLOTE PROGRAMA

 8. DickS zegt
  oktober 28th, 2012 at 9:26 pm

  Verwijder Babylon uit de Programfiles, evanals browsemnger indien aanwezig. Superantispyware heeft ook het een en ander verwijderd. In Firefox, tik in about:config, enter en zoek op babylon. Klik eleke regel rechts en klik herinitialiseren. Sluit af en herstart firefox. Bij mij was hierna alles van babylon verdwenen. Misschien werkt het bij julli ook. succes.

 9. Rein zegt
  november 1st, 2012 at 12:33 pm

  Hallo alle lot genoten ik heb de zelfde ellende met die Babylonische sjit ,moet als de bliksem van mijn computer af.
  Ik ben er in gestonken door dat ik het wel wat leek om handig talen te vertalen op Face book.
  Ik kreeg ook meteen maffe agresieve berichten uit Amerika of ik wou imigreren ,werken ,en meer van die flauwekul kwamen te onpas door alles heen.
  Groet Rein.

 10. Rein zegt
  november 1st, 2012 at 1:01 pm

  Ik probeerde via het Register ( ik heb Windos xp ) maar kreeg de melding is niet te vinden!!
  HELP WAT NOU!!
  Groet Rein.

 11. Jan O zegt
  november 15th, 2012 at 12:07 am

  Download: ‘Revo uninstaller’. Dit is de enige Uninstaller die de Babylon Toolbar TERECHT! als malware ziet en zoveel mogelijk van deze ellendige software verwijdert.
  Daarna opstarten in safe mode: regelmatig F8 indrukken na opstartscherm maar vóór Windows gaat laden en met de pijltoetsen ‘veilige modus’ kiezen, dan enter.
  Start nu de Revo Uninstaller en volg de aanwijzingen.

  EEN ALGEMENE OPROEP AAN FREE- EN SHAREWARE-PROVIDERS: VERWIJDER A.U.B. DE AANBIEDING VAN DE BABYLON TOOLBAR UIT JULLIE DOWNLOADHELPERS. ER ZIJN MENSEN DIE NIET GOED OPLETTEN TIJDENS DE DOWNLOAD-OPTIES EN NA DOWNLOAD VAN DE BABYLON SOFTWARE LETTERLIJK MENTAAL ZIEK WORDEN VAN DE AANWEZIGHEID VAN DEZE ELLENDE OP HUN COMPUTER!!

 12. Frans Petrij zegt
  november 15th, 2012 at 2:11 pm

  Ik had ook z’n probleem, maar heb het inmiddels opgelost.
  Dit keer was het, het constant aanpassen van mijn homepage google in mijn browser (Modzilla) door http://claro.search
  Ik heb het volgende ondernomen:
  1. Eerst gezocht of er een programma (map) bestond met in de filename claro, die bestond inderdaad, dus gelijk de hele map verwijder
  Niet met uninstall want dan weet je niet wat er gebeurd maar gewoon met de hand
  2. Daarna in het register met regedit alle sleutels definitief verwijderd waar het woordje claro in voorkwam
  3. Bij programma’s verwijderen in het configuratie scherm het programma “browser manager” verwijderd
  je krijgt daarbij een popup waar je wat letters in moet vullen (staan klaar alleen invullen)
  4. Daarna gezocht of er een programma bestond browser manager en verwijderd
  5. De browsemngr.dll gewist en daarna de PC opnieuw gestart
  6. Virusscanner er over heen en voor alle zekerheid firefox gedeinstalleerd en opnieuw geinstalleerd
  7. Daarna was alles weer helemaal toppie en kon ik google weer als homepage gebruiken
  8. Ik denk dat de babylon toolbar ongeveer hetzelfde werkt

  Veel succes

 13. mustafa zegt
  november 25th, 2012 at 11:26 am

  ik wil het voor eeuwig weg hebben

 14. mustafa zegt
  november 25th, 2012 at 11:29 am

  help wil iemand zechen hoe babylon search weg gaat in de taal nederlands

 15. Tom zegt
  november 25th, 2012 at 2:41 pm

  Voor een volledige Babylon verwijder gebruik dit GRATIS programmaatje
  Force Byte Detector (nog niet echt bekend)

  Dit programma verwijderd alles van babylon en het mooie is je hoeft het niet te installeren naast deze toolbar te verwijderen kan het ook bepaalde malware uitroeien en je systeem opschonen

  hoe te gebruiken:

  Download het hier:

  1.Start Force Byte Detector
  2. Je zult een scherm zien waar het programma zichzelf controlleert op updates
  3. Ga daarna naar de Destroyer (vernietiger)
  4. druk op scan
  5. Je zult een berichtje ontvangen met Babylon has been found (tijdens het berichtje word de toolbar verwijderd) vele command pop-ups zullen volgen dit is echter nodig voor de verwijdering
  6. nadat hij klaar is scan nog een keer voor de zekerheid of het er af is.
  7. Open je browsers (begin maar eerst met IE)
  8. Met IE ge-opend verander je startpagina via internet opties
  9. Bij firefox tik in about:config (in de addres balk) en stel daar alle definities opnieuw in
  10: mocht u firefox hebben dan is het aanbevolen om de cleanup te gebruiken van Force Byte Detector (klik op het zwarte pijltje en kies Manual)
  zodat u zelf kan selecteren wat er verwijderd kan worden
  11. klik nu op Clear firefox extension (waarop alle extensies verwijderd zullen worden) (Cleanup)
  12. Ga nu naar de Scan knop van het programma om zeker te zijn dat alles weg is bij (Scanner)

  Overige informatie:

  Belangrijk dit was nog niet alles van Babylon je zult gemerkt hebben dat wanneer je Force Byte Detector opstart 2 programma’s er bij worden gedropt die weer verwijderd worden vanzelf!

  Informatie over Force Byte Aurora (programma dat bij Force Byte Detector hoort)

  Het programma Aurora is bedoeld voor programma’s zoals Browser Manager te verwijderen dit kan echter alleen in safe-mode. mocht de scanner dit detecteren restart je computer en druk meerdere keren op F8 zodat je het opstart menu krijgt. Druk dan op Safe-mode. Als windows in safe-mode is geladen start Force Byte Detector op. Je zult zien dat het programma afsluit maar de bestanden weer dropt. Voer nu Force Byte Aurora uit en druk op een toets om een snelle scan uit te voeren. Je zult zien dat Aurora het programma Browser Manager meteen verwijdered!

  Informatie over Browser Manager:

  Het programma Browser Manager word vaak bij toolbars geinstalleerd zoals Claro LTD en babylon en vele meerdere dit programma is erg lastig te verwijderen en het kan niet zonder safe-mode. ook al sluit je de processen uit het programma kan zichzelf in andere processen verstoppen waarop het erg moeilijk word om het te verwijderen!

  Browser Manager kan jou browser Hijacken en alle tracks opslaan van waar je bent geweest

  Mocht iemand hulp nodig hebben druk maar op de about knop en dan op feedback van (force byte detector)
  en outlook start op zodat je mij een mailtje kan sturen.

  Ja ik heb dit programma gemaakt met het idee erachter dat dan niet meer moeilijk hoef te zoeken om alles te verwijderen

  Nog veel geluk!

  Groeten

 16. Tom zegt
  november 25th, 2012 at 2:42 pm

  Oh ik vergat de link van het verhaal boven mij:

  https://dl.dropbox.com/u/42058000/ForceByteCloud/Patch/Force%20Byte%20Detector.exe

  Volledig gratis en virus vrij gemaakt door mij om vervelende toolbars te verwijderen!

  hoe te gebruiken lees bovenstaande instructies

  Groeten

 17. Fred zegt
  december 24th, 2012 at 5:08 pm

  Open Internet explorer en ga naar extra – internetopties.
  Open het tabblad algemeen en kijk welke pagina er is ingesteld als je startpagina.
  Indien daar Babylon search bij staat, verwijder deze dan.
  Venster sluiten met OK en Internet explorer sluiten en herstarten
  Als dit nog niet helpt, gaan we verder.
  Klik bij tabbladen op de knop instellingen.
  Halverwege het venster heb je een keuzebalkje.
  Klik op het kleine pijltje en kies voor een lege pagina of de nieuwe tabbladpagina.
  Alle vensters sluiten met de knop OK.

 18. Jacob zegt
  januari 10th, 2013 at 9:46 am

  Heb het net verwijderd via de Windowsknop + R typ in Regedit.exe zie de lijst met software Babylon inklikken met rechtermuisknop en verwijderen. Opgelost. ;-) Goede actie om je overbodige software op te schonen/ te verwijderen.

 19. Luuk zegt
  februari 2nd, 2013 at 12:30 am

  Ik heb tip van Jacob opgevolgd. Daar vond ik inderdaad een map met Babylon. Deze verwijderd, pc opnieuw opgestart, maar helaas. Babylon verschijnt weer als ik een 2e tabblad open.

 20. Luuk zegt
  februari 2nd, 2013 at 1:03 am

  Uit google chrome heb ik het kunnen verwijderen. Tenminste… babylon start niet meer op in het 2e tabblad.
  open chróme
  klik rechts boven op de streepjes
  klik op bladwijzers
  klik op bladwijzers en instellingen
  er verschijnt een venster …. importeren. ( dit kun je doen of wegklikken
  je komt dan bij instellingen voor chrome
  kijk wat aangevinkt staat bij opstarten.
  stel de derde functie in en klik op pagina’s instellen’ hier kun je keuzes maken. Ik heb Babylon hier uitgeschakeld.
  Het verschijnt niet meer.

  Of het nu ook echt van mijn pc verdewenen is denk ik niet.
  In internet explorer veracijnt het nog. Dus nog even verder puzzelen

 21. Robert zegt
  maart 4th, 2013 at 10:22 am

  Jacob,

  Helaas werkt het bij mij niet zo. Hij plaatst zichzelf zo weer terug.

  En Tom, je programmaatje ziet er anders uit dan je beschrijft en bovendien verwijderd hij het wel, maar na herstart is Babylon er weer.

  eb al vijf scanners geprobeerd, ben in register al bezig geweest, niets helpt!

  Gr,
  Robert

 22. Lambert zegt
  maart 28th, 2013 at 9:41 am

  Ik heb Babylon Toolbar volledig kunnen uitroeien met HitmanPro. Gewoon de trial versie. Het programma geeft namelijk aan waar nog gedeeltes van Babylon zitten. U kunt dan handmatig die stukjes verwijderen met Regedit als het om de Registyrs gaat of met de verkenner als het om files of directories gaat.

  groeten
  Lambert

 23. Stefan zegt
  juni 8th, 2013 at 2:14 pm

  Hitman pro rules! Ik had gelukkig al geen last meer van Babylon maar dat ik ging scannen met Hitman Pro kwam t toch nog naar boven, alle dingen van Babylon handmatig verwijderd en t is nu helemaal weg! Top programma! kan t iedereen aanraden! gratis 30 dagen licentie en alle schadelijke dingen worden verwijderd!

  Groeten Stefan

 24. Timon zegt
  september 16th, 2013 at 10:32 pm

  Zoveel mogelijk hiervan verwijderen. Ook Deltasearch is van Babylon. Het zit totaal in je programma’s geïntegreerd. Ik, en vele met mij, vinden dat Babylon een irritante adware is. Je moet er even voor gaan zitten, en het zal niet meteen lukken, maar uiteindelijk is het me weer gelukt! Rechtsbovenin ,op het tandwiel klikken, -> invoegtoepassingen ->extensies en ook alles van Babylon verwijderen wat je tegenkomt.

  Je moeet de instructies voor verwijdering op het scherm altijd goed lezen. Dan mag het weghalen van irritante programma’s geen probleem zijn.

 25. Timon Denham zegt
  september 17th, 2013 at 4:26 am

  Je moet, voordat je het definitief als programma kan verwijderen, ook de toolbar (Deltasearch) en alle andere toepassingen waar Babylon in staat, verwijderen. Via de gear (tandwiel) rechtsbovenaan ,de invoegtoepassingen->extensies-> babylon verwijderen.
  Ik heb Windows 8., Internet explorer en Google. Het verwijderen op andere browsers gaat via hetzelfde principe. Als je de verwijderinstructies op het scherm volgt, dan moet alles luken. Via Google kom je ook genoeg instructies tegen hoe de adware Babylon te verwijderen.
  Succes!

Uw mening over Babylon Toolbar

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Net als ons op Facebook
nieuws
vraag ons
virus
bestanden