Ask.com redirect verwijderen

 
Gevaarlijkheidsmeter: Gevaarlijkheidsmeter (15/100)
 

Ask.com is een legitieme website, welke verklaart dat zijn missie is om de gebruiker zijn vragen te beantwoorden met de beste informatie op het web en informatie van echte mensen, en erop doelt om persoonlijke kennis hiermee te vergroten door mensen antwoorden te geven. Maar, pas recent, zijn er mensen beginnen klagen over het herleid worden naar Ask.com zonder dat ze daartoe opdracht hadden gegeven. Volgens hen, maakt het niet uit welke browser je gebruikt en of je Google, Yahoo of Bling gebruikt, je kan herleidt worden naar Ask.com.

Is Ask.com een virus?

Nee, Ask.com is geen virus en er is niets mis mee wanneer je deze pagina gebruikt voor zoekopdrachten.

Waarom herleiden mijn resultaten naar Ask.com?

Het kan gebeuren wanneer MyWebSearch werkbalken of andere ongevraagde werkbalken Ask.com instellen als je gepreffereerde zoekmachine. Buiten dit, kan je computer geïnfecteerd zijn met een browser kaper die je ongewild herleidt naar dit domein of een ander domein, welk er niet zou moeten zijn. Je kan ook worden herleidt naar commerciele websites, reclame sites of gehackte paginas die je met een virus zouden kunnen opzadelen.
Zoals je kan zien, moet je je niets aantrekken van de herleidingen naar Ask.com aangezien deze herleidingen door een virus worden uitgevoerd. Als je dit virus wilt verwijderen wordt je aangeraden een volledige systeem scan te laten lopen met een geupdate versie van STOPzilla of SpyHunter om browser kapers en ander cyber bedreigings op je computer te verwijderen.

Automatisch Ask.com redirect verwijderen:

Wij kunnen zijn aangesloten met elk product vermeld op de site. Volledige onthulling hierover in onze gebruiksovereenkomst.
Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Ask.com redirect te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
SpyHunter is aanbevolen om Ask.com redirect te verwijderen. U moet het gebruik van de gratis versie bevestigen dat de huideige versie van de parasiet detecteert.

dot
STOPzilla
We testen STOPzilla rendement bij het ​​verwijderen Ask.com redirect (2012-09-06 09:34:12)
dot
Malwarebytes Anti Malware
We testen Malwarebytes Anti Malware rendement bij het ​​verwijderen Ask.com redirect (2012-09-06 09:34:12)
dot
XoftSpy AntiVirus Pro
We testen XoftSpy AntiVirus Pro rendement bij het ​​verwijderen Ask.com redirect (2012-09-06 09:34:12)
dot
Defender Pro Ultimate Security Suite
We testen Defender Pro Ultimate Security Suite rendement bij het ​​verwijderen Ask.com redirect (2012-09-06 09:34:12)

Verwijdering gidsen in andere talen

 1. GvR zegt
  januari 7th, 2013 at 10:41 pm

  parasitic

 2. paul zaat zegt
  juli 7th, 2013 at 10:06 am

  ik verwijder het ask

  Choose another answer as the right one

Uw mening over Ask.com redirect

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Net als ons op Facebook
nieuws
vraag ons
virus
bestanden