Alg.exe verduidelijking

 
 
alg.exe

Alg.exe staat voor Application Layer Gateway service. Het is een systeemproces wat gebruikt wordt om netwerktoegang te verkrijgen naar elk programma, inclusief het werkzame systeem. Normaals gesproken wordt er niet aangeraden dit programma te beïndigen via de taakmanager, omdat dit zal resulteren in het verlies van alle connectie met het totdat de computer opnieuw is opgestart of opnieuw is ingelogd in Windows.
De alg.exe laat applicaties (zoals IM klanten, RTSP, BitTorrent, SIP, and FTP) vanaf een gebruiker zijn computer om op dynamische wijze passieve TCP/UDP poorten te gebruiken in het communiceren met bekende poorten op een server. Dit bestand geeft toegang tot bepaalde applicaties om deze toegang te geven tot de computer door de firewall.

Wat gebeurt er als ik alg.exe verwijder?
Als u alg.exe verwijdert dan blokkeert u communicatie poorten, of voor ervaren gebruikers, opent u verscheidene poorten op de firewall en genegeerd het zwakheden op het systeem. De computer is dan vatbaar voor bedreigingen.

Alg.exe wordt geassocieerd met Application Level (of Layer) Gateway Service en NAT (Network Adress Translation) en is nodig om de firewall bescherming van een netwerk aan te vullen.
Alg.exe is een systeem proces, het is een veilig bestand and geeft geen enkel gevaar.

Waarschuwing!!!
Sommige parasiten, waaronder BraveSentry, starten op door alg.exe te gebruiken om hun naam te verstoppen tijdens hun proces. U moet een systeem scan laten uitvoeren met de gratis SpyHunter of STOPzilla spyware scanner of andere respectabele spyware verwijderingsprogramma’s om te zoeken naar parasieten die gebruik maken van het alg.exe proces als u twijfelt over zijn geldigheid.

Alg.exe staat normaal gesproken in”C:\WINNT\SYSTEM32\”  in Windows 2000 en “C:\WINDOWS\SYSTEM32\” in Windows XP. Als het bestand van alg.exe een andere weg volgt, dan zou het een spyware parasiet, een trojan, een worm of een virus kunnen zijn! Wij raden ten strengste aan uw systeem te scannen met een spyware verwijderaar om verdere infecties te vermijden.

“GEADVISEERDE ACTIE BIJ PC MAGAZINE: Als een derde-partij firewall u waarschuwt dat uw Alg.exe toegang wil, wees dan zeker dat u niet een dubbele firewall op hebt staan. Als u dit hebt, schakel dan ICF uit. Als u zowel ICF of ICS niet gebruikt en wordt gewaarschuwd dat Alg.exe probeert toegang te krijgen tot het net, negeer dit dan. Een Trojaans Paard of worm kan proberen om dit te gebruiken als achterdeur. ” [source]

Alg.exe is een uitvoerbaar bestand die, in het geval van een gevaarlijke infectie, een parasiet opstart of sommige van zijn bestanddelen lanceert. De meest populaire parasiet dat gebruik maakt van alg.exe voor gevaarlijke doeleinden is Brave Sentry. Als u twijfels heeft over de functionaliteit van alg.exe, scan dan uw computer met een respectabele spyware verwijderingsprogramma.

uitspraak - de status van het bestand:

diagnose benodigd
zondervirus.nl onderzoekcentrum verzamelt en checkt alle informatie gerelateerd tot alg.exe. We vragen onszelf de vragen zoals: Vormt dit bestand een bedreiging?Is de bestandsnaam geïnfecteerd door malware? En andere. DE laatste status van het bestand is compleet onze mening.
DIAGNOSE BENODIGD status betekent dat deze bestandsnaam is geïnfecteerd door de virussen. Er kan een
gevaarlijke bestand zijn met dezelfde naam als het veilige bestand. Gebruik het advies hieronder:

advies:

Als uw computer traag is, of u ziet een aantal ongewenste advertenties, herdirectend naar andere onbekende websites, raden we u aan het systeem met een goede en bekende anti-spyware programma te scannen. Doe wat GRAITS scan testen en u gaat zien of er een aantal ongewenste appliacties zijn, wat misschien de reden kan zijn voor de tab stabiliteit van het systeem.
Wij kunnen zijn aangesloten met elk product vermeld op de site. Volledige onthulling hierover in onze gebruiksovereenkomst.
Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
SpyHunter is de aanbevolen tool om je systeem te scannen op mogelijke gevaren and software van slechte kwaliteit. De proefversie van dit product zal schadelijke applicaties op je systeem ontdekken.

dot
Malwarebytes Anti Malware
dot
XoftSpy AntiVirus Pro
dot
Defender Pro Ultimate Security Suite

Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening over alg.exe

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Net als ons op Facebook
nieuws
vraag ons
virus
bestanden